Horoscop zilnic 8 ianuarie 2017. Pestii se simt extenuati, iar Berbecii primesc o informatie pretioasa


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 08 ianuarie 2017.


BERBEC

Esti plina de energie astazi si te arunci in tot felul de activitati inca de dimineata. Chiar si spre finalul zilei simti ca nu ai stare si nu accepti ca ziua sa se termine, motiv pentru care e posibil sa iesi in oras.

TAUR

Intreaga zi se bazeaza pe dragoste si romantism, acestea fiind singurele doua lucruri care iti ocupa mintea astazi. Cel mai probabil te afli in compania partenerului de viata si nu iti doresti sa schimbi asta.

GEMENI

Cunosti persoane noi si esti extrem de incantata de asta, mai ales ca sunt oameni exact pe gustul tau. Nu te dai inapoi de la a te imprieteni mai repede decat iti sta in caracter cu unele dintre acestea, iar sentimentele pot fi reciproce.

RAC

Unele lucruri din cadrul familiei tale nu functioneaza asa cum ti-ai dorit. Tocmai de aceea astazi poti apela la cele mai bune trucuri de comunicare pe care le cunosti, pentru ca discutia pe care vrei sa o porti nu mai suporta amanare.

LEU

Astazi porti o discutie importanta cu un prieten apropiat, cu un membru al familiei sau chiar cu partenerul tau cu privire la unele planuri de viitor pe care le aveti impreuna. Simti nevoia sa te asiguri ca sunteti pe aceeasi lungime de unda si ca nu esti condusa de naivitate in relatia cu persoana respectiva.

FECIOARA

Ai parte de o vizita sau faci tu insati o vizita cuiva iar asta te incanta. Nu esti una dintre cele mai sociabile native, insa aceasta zi este dedicata comunicarii.

BALANTA

Balanta primeste astazi un mesaj sau un telefon de la cineva pe care nu l-a mai vazut de mult timp. Asta nu o face sa treaca peste o suparare pe care o are legat de acea persoana, ci chiar o indispune pentru tot restul zilei.

SCORPION 

Daca reuseste sa imbine corect logica si intuitia, nativa din scorpion va avea parte astazi de revelatii importante. Acestea pot avea legatura cu relatiile pe care scorpionul le are cu cei dragi si chiar cu colegii de serviciu sau de scoala.

SAGETATOR

Bucura-te de dimineata calma a acestei zile pentru ca a doua parte a ei te va extenua. Se pot intampla o serie de lucruri emotionante si suficient de spontane cat sa iti dea toate gandurile peste cap si sa te oboseasca.

CAPRICORN

Cel mai probabil ti-ai dedicat ziua unui concert, unei piese de teatru sau unei cine luate la restaurant si inca de dimineata te pregatesti pentru asta. Esti axata pe evenimentul la care urmeaza sa participi si iti face deosebita placere sa te ocupi de el in amanunt.

VARSATOR

Astazi iese la iveala latura ta spirituala. Porti tot felul de discutii filozofice cu cei din jurul tau, care sunt uimiti de imaginatia de care dai dovada, dupa ce i-ai lasat sa creada ca esti cel mai practic om de pe Pamant.

PESTI

Ai acumulat o oboseala care te face sa simti ca nu mai poti gandi foarte clar la ce ai de facut astazi. Cel mai bine ar fi sa iei o pauza pentru ca oricum urmeaza o perioada extrem de aglomerata pentru nativul din pesti.

related posts

Modifică setările cookies