Horoscop zilnic 8 mai 2018. Peştii sunt într-o dispoziţie de zile mari, vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citește horoscopul pentru 8 mai 2018.

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC

Nu reușești să te odihnești cum trebuie, iar asta își pune accentul pe randamentul tău de la locul de muncă. Nu poți să te concentrezi și amâni treburile mai importante pe altă zi.

 

TAUR

Astăzi primești o mulțime de complimente, care îți inseninzează ziua. Te simți admirată și dorită și asta te face să radiezi de fericire. Bucură-te de momentul tău de glorie.

 

GEMENI

Ai ajuns una dintre cele mai invidiate persoane la locul de muncă și asta pentru că rezultatele tale din ultima perioadă sunt remarcabile. Ai reușit să te evidențiezi și să demonstrezi că ești o persoană de valoare în echipa ta.
 

RAC

Ai un admirator care te sufocă cu atenția lui. Deși nu ai de gând să cedezi ispitelor lui, nici nu vrei să îl respingi categoric. Ai vrea să păstrezi o oarecare relație de amiciție în continuare.

 

LEU

Îți suspectezi partenerul de infidelitate, însă nu ai curajul să îl confrunți într-o confruntare directă.  Aștepți să îl prinzi asupra faptului.

 

FECIOARĂ

Ești pusă într-o situație dificilă la locul de muncă și asta te afectează pe toate planurile. Îți ignori familia și prietenii doar pentru a demonstra la job că ești un om de valoare.
 

BALANȚĂ

Îți doreșți să petreci cât mai mult timp în compania partenerului, însă mereu îl lași la urmă pe lista priorităților tale. Asta ar trebui să îți ridice niște semne de întrebare legate de direcția în care evoluează relația voastră.

 

SCORPION

 Treci printr-o perioada bună din punct de vedere sentimental și te bucuri de toată iubirea și aprecierea persoanei iubite. Astăzi faci tot posibilul că să îi arăți cât de mult îl prețuiești.

 

SĂGETĂTOR

Ai de luat o decizie importantă, însă nu ai încredere prea mare în judecată ta. Te bazezi prea mult pe ceea ce spun ceilalți și ești mult prea influențabilă.
 

CAPRICORN

Te gândești să începi o afacere pe cont propriu, dar te temi de riscurile pe care trebuie să ți le asumi. Sunt prea multe aspecte nesigure, care te pun pe gânduri.

 

VĂRSĂTOR

Ai parte de o zi liniștită, în care nu trebuie decât să faci față rutinei de la muncă. Deși unoeri îți doreșți că jobul tău să fie mai palpitant, sunt zile în care te mulțumești să lucrezi din inerție.
 

PEȘTI

Ești într-o dizpozitie de zile mari și asta te transformă într-o persoană extrem de simpatizată în cercurile sociale pe care le frecventezi astăzi. Eșți plină de energie și simți că poți realiza tot ceea ce ti-ai propus.
 

related posts

Modifică setările cookies