Horoscop zilnic 8 martie 2016. Leii au o zi minunata, iar Capricornii au parte de o intalnire cu trecutul


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 8 martie 2016.


BERBEC

Va e greu sa faceti ordine in casa si in viata. Nu reusiti sa va dati seama cum sa aranjati lucrurile si ce rol sa atribuiti unor persoane importante din jur. Visati, va ingrijorati si va secatuiti de energie, ceea ce nu va va avea rezultate bune pe termen lung. 

TAUR

Ziua Taurilor va fi una plina de experiente, care mai de care mai diversificate. Indicat ar fi sa nu va indreptati atentia catre una singura, ci sa va puneti curiozitatea si dorinta de a invata lucruri noi la bataie si sa profitati de orice ocazie se iveste in cale. 

GEMENI

O zi minunata pentru activitatile intelectuale si sociale ale Gemenilor. Incercati sa presarati totul cu putina creativitate si sa propuneti solutii mai putin conventionale. Tineti insa minte ca nu puteti sa controlati totul.

RAC

Vreti sa faceti impresie, sa fiti dramatici, extravaganti si sa ii luminati pe cei din jurul vostru, pe care ii considerati putin ingusti la minte. Nu lasati insa o stare euforica temporara sa va afecteze firea calma si bunul simt. 

LEU

Toate activitatile in care sunteti implicati se vor dovedi niste adevarate binecuvantari: mintea voastra va fi ocupata si nu se va mai gandi la lucruri pe care trebuie sa le lase in trecut. 

FECIOARA

Problemele cu care v-ati confruntat pana nu demult vor fi in curand doar o amintire neplacuta. Ramaneti cu o stare de nesigurnata si neincredere. Chiar si asa, e important sa va spuneti voua insiva ca ati invatat din greseli.

BALANTA

Daca vreti sa evitati astazi orice potentiala problema, trebuie sa deveniti independenti si sa fiti fermi in legatura cu pozitia pe care aveti sa o adoptati. In plus, o sa aveti nevoie de ajutorul unei persoane apropiate pentru a gasi luminita de la capatul tunelului.

SCORPION

Scorpionii trebuie sa se gandeasca astazi de doua ori inainte de a hotari o data pentru totdeauna sa o apuce pe un alt drum. E o zi in care trebuie sa reflectati si sa discutati cu rabdare despre problemele care va supara. 

SAGETATOR

Sagetatorii vor avea o zi grea astazi daca nu invata sa interactioneze cum trebuie cu cei din jur, dar si sa deosebeasca minciuna de adevar. Faceti tot posibilul sa comunicati eficient si sa vedeti dincolo de aparente. 

CAPRICORN

V-ati tot gandit la viitor in ultima vreme, insa astazi o sa aveti parte de o intalnire cu trecutul. Din pacate, va lasati inca ghidati de temeri si obiceiuri proaste. Invatati sa renuntati la ele.

VARSATOR

Conexiunile Varsatorilor cu oameni importanti sau cu influenta devin extrem de importante astazi. Asteptati cu nerabdare un verdict final din partea cuiva cu autoritat, fie el sef, profesor, judecator. 

PESTI

In ultima vreme, Pestii simt ca trebuie sa invete sa vada lucrurile in perspectiva. Dupa ce ati ratat anumite detalii si ati judecat gresit anumiti oameni, e important sa deschideti bine ochii. 

related posts

Modifică setările cookies