Horoscop zilnic 8 martie 2017. Capricornii intra in conflicte, iar Varsatorii afla ceva important


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 8 martie 2017.


BERBEC

Ai o discutie importanta cu un prieten apropiat sau cu un membru al familiei. Exista diferente de opinie pe care simti nevoia sa le discuti si sa le faci auzite, aia ca preiei fraiele si deschizi un subiect care parea sensibil.

TAUR

Nu ai deloc energia de a te afla in mijlocul oamenilor si vei incerca pe cat de mult posibil sa nu iesi din zona ta de confort si sa nu fii nevoita sa faci prea multa conversatie. O zi mai degraba retrasa pentru tine.

GEMENI

Te gandesti serios sa modifici cate ceva in ceea ce priveste locul de munca sau grupul de colegi. Faci propuneri si esti dispusa sa negociezi totul intens, in asa fel incat sa iasa totul exact asa cum iti doresti.

RAC

Te implici in activitati sau proiecte noi. Nu stii exact de unde dorinta de a face asta, dar e clar ca vrie sa schimbi ceva in rutina ta zilnica si ca aceasta este calea pe care ai gasit-o.

LEU

Ai o multime de idei noi despre cum ar trebuie sa se intample lucrurile la locul de munca sau la scoala. Ai grija cum faci propunerile, pentru a nu parea usor agresiva. In alta ordine de idei, ai putea avea succes cu ideile noi pe care le ai, mai ales ca esti inconjurata de persoane receptive.

FECIOARA

Primesti o invitatie la un eveniment care nu iti este foaret drag, dar la care te vezi nevoita sa participi. Iti organizezi, cumva, intreaga zi in jurul acestuia si pana la finalul zilei te vei simti extenuata, daca nu incerci ca gandesti pozitiv.

BALANTA

Ai un talent nativ din a-i invata pe altii diverse lucruri la care tu te pricepi foarte bine. Ziua aceasta este numai buna pentru asa ceva, iar tu nu trebuie sa stai pe ganduri daca cineva iti cere ajutorul sau vreun sfat.

SCORPION

Se schimba unele lucruri la capitolul amoros si ai senzatia ca esti grabita spre luarea unei decizii. Incearca sa te ganndesti de doau ori inainte sa afirmi ceva important, pentru a fi sigura ca si partenerul tau este pe aceeasi lungime de unda.

SAGETATOR

Ai tendinta de a te baza doar pe tine astazi si pe instinctul tau. Ai de luat unele decizii si iti este teama sa nu faci o alegere gresita, bazata pe sfaturile altor persoane. 

CAPRICORN

Daca nu acorzi foarte mare atentie modului in care iti exprimi parerea, te poti trezi in mijlocul unor probleme pe care greu le vei mai putea lamuri. Incearca pe cat posibil sa sa te tii departe de o cearta.

VARSATOR

Astepti o veste de care depinde o perioada lunga de timp din viata ta de acum incolo. Astazi poate fi ziua in care o primesti si in care iti poti planifica zilele, exact asa cum iti place tie.

PESTI

Este o zi ideala pentru a reflecta la viitor. Incearca sa iti faci ordine in prioritati si chiar daca nu suporti listele, sa accepti faptul ca uneori nu se poate fara.

related posts

Modifică setările cookies