Horoscop zilnic 8 martie 2018. Racii iau decizii, vezi ce se intampla cu Sagetatorii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 8 martie 2018.


BERBEC

Berbecii au parte de o zi foarte buna, in care sunt coplesiti de cadouri si atentii, insa si de faptul ca s-au pregatit pentru aceasta zi si ofera, la randul lor, o multime de lucruri, persoanelor dragi din jur.

TAUR

Taurii incep sa devina constienti de unele sentimente pe care le au fata de o anumita persoana, indiferent daca este vorba despre sentimente frumoase sau despre unele mai putin  placute. Astazi li se concretizeaza unele ganduri care pana acum erau doar in stadiul de pareri.

GEMENI

Gemenii simt ca trec prin aceasta zi ca pestele prin apa. Inca de dimineata, nativele din Gemeni vor fi vesele, iar sarbatoarea acestei zile le va da un tonus extraordinar si le va ajuta sa fie extrem de productive, in tot ceea ce au de facut.

RAC

Racii au de luat cateva decizii legate de viata de familie. Exista conflicte in care nu sunt neaparat implicati, insa pe care isi doresc din tot sufletul sa le incheie si sa impace pe toata lumea afectata de asta.

LEU

Leii participa la o cina sau la un eveniment atent organizat, care le ocupa insa cam intreaga zi. Dimineata le este ocupata cu pregatiri si aranjari, iar seara se vor simti prea obositi pentru a se mai ocupa de vreun lucru organizatoric cat de mic.

FECIOARA

Fecioarele sunt foarte sensibile si se simt deranjate de orice cuvant care nu pare la locul lui. In egala masura, par si usor de impacat, ceea ce le pune intr-un fel de carusel emotional care le poate obosi, daca nu sunt atente.

BALANTA

Astazi, Balantele trec cu greu peste dorinta suprema de a petrece o si in casa, eventual singure. Primesc o invitatie sau li se face o vizita pentru care ar fi bine sa fie pregatite si care le poate schimba planurile pe multe zile de acum incolo.

SCORPION

Scorpionii nu se indeparteaza prea mult de zona lor de confort, astazi, sau de familie. Aleg sa petreaca timpul doar in compania celor dragi si putine lucruri din exterior le vor putea atrage atentia.

SAGETATOR

Sagetatorii pot fi incercati de un sentiment de gelozie pe care nu il experimenteaza foarte des si care le va da dureri de cap. Nu stiu foarte bine cum sa reactioneze si se vor afla prinsi intre dorinta de a face reprosuri si aceea de a se preface ca nu ii deranjeaza nimic.

CAPRICORN

Capricornii au una dintre putinele zile in care se lasa purtati de noroc si pleaca de acasa fara sa aiba vreun plan de bataie. Nu le este nici lor prea clar de ce, insa astazi nu au deloc starea necesara pentru a depune nici cel mai mic efort in rezolvarea responsabilitatilor.

VARSATOR

Varsatorilor le este atrasa atentia de o persoana sau un grup de persoane pe care le considera un exemplu. Cel mai probabil isi vor dori sa le semene celor pe care ii admira si sunt sanse bune sa fie vorba despre o latura romantica a vietii, care unora dintre Varsatori le lipseste.

PESTI

Pestii emana un farmec si o atractie pentru sexul opus, greu de stavilit astazi. Chiar daca celelalte native ale zodiacului vor incerca sa ignore asta, putini barbati vor avea ochi si pentru altcineva decat misterioasa nativa din Pesti. Iar asta, in mod secret, le incanta!

related posts

Modifică setările cookies