Horoscop zilnic 8 octombrie 2015. Scorpionii isi pun partenerii pe primul loc, iar Fecioarele reiau o legatura veche


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 8 octombrie 2015.


Horoscop 2015 BERBEC

Esti destul de artagoasa si autoritara astazi. Crezi ca numai ideile tale sunt bune si ii desconsideri pe cei din jur. Spre finalul zilei, ajungi sa iti pui toti colegii in cap. Este cazul sa iti rezolvi problema de atitudine.

Horoscop 2015 TAUR

Ai pus ochii pe o persoana care iti este...intrerzisa si nu stii ce sa faci. Trebuie sa te gandesti bine daca merita sa iti dezvalui sentimentele fata de cineva atat de inabordabil. Fie ca e un sef sau iubitul celei mai bune prietene, gandeste-te bine in ce te bagi!

Horoscop 2015 GEMENI

Astazi nu esti cea mai simpatica persoana. Dai ordine tuturor, incerci sa iti impui dorintele cu forta si nu iei in considerare ceea ce isi doresc si cei din jur. Corecteaza-ti aceasta atitudine pana nu va fi prea tarziu si te vei trezi fara niciun prieten.

Horoscop 2015 RAC

Nativele din Rac au mari asteptari in ceea ce priveste relatia cu partenerul si ajung sa fie dezamagite din cauza ca lucrurile nu se intampla asa cum isi doresc ele. Incearca sa fii mai intelegatoare si sa asculti si ceea ce are de spus partenerul tau. 

Horoscop 2015 LEU

Treci printr-o perioada confuza in viata sentimentala si esti frustrata pentru ca partenerul nu iti acorda atentia pe care tu consideri ca o meriti. Nu este cazul sa tragi cincluzii pripite, poate trece printr-o perioada mai dificila, e stresat si ocupat cu jobul, si nu poate fi atat de afectuos si implicat pe cat ti-ai dori tu.

Horoscop 2015 FECIOARA

Astazi primesti un telefon sau esti contactata pe email de catre o persoana cu care nu ai mai vorbit de mult. Ai sansa sa te impaci cu o persoana draga, dupa ce la ultima conversatie lucrurile au degenerat. Pentru ca esti vulcanica, e posibil sa te bagi intr-un nou conflict, asa ca cel mai bine ar fi sa iti controlezi emotiile.

Horoscop 2015 BALANTA

Cand vine vorba de dragoste, dai senzatia ca te joci de-a "v-ati ascunselea" cu partenerul tau. In loc sa ai o relatie bazata pe incredere si comunicare, faci din ce in ce mai multe acuzatii si il banuiesti de infidelitate. Astazi este momentul sa faci ordine in relatia ta.

Horoscop 2015 SCORPION

Astazi persoana iubita este pe primul loc in topul preocuparilor tale si faci tot posibilul sa o impresionezi. Fie ca iti scoti partanerul la cinema, ii gatesti o cina romantica sau il scoti la o plimbare, nu iti fie teama sa iti exprimi sentimentele fata de el. Cateva vorbe frumoase nu au stricat nimanui.

Horoscop 2015 SAGETATOR

Desi ti-ai imaginat ca barbatul visurilor tale va arata intr-un anumit fel si va aparea in viata ta in cel mai romantic mod posibil, in realitate lucrurile pot sta cu totul diferit. Nu elimina din start orice pretendent care nu corespunde standardelor pe care ti le-ai formulat in mintea ta. Dragostea te poate surprinde...

Horoscop 2015 CAPRICORN

Proiectul la care ai tot lucrat in ultima perioada se apropie de sfarsit, iar tu esti prinsa pana peste cap cu rezolvarea diverselor chestiuni organizatorice. Iti dedici tot timpul acestui proiect, insa in curand vei fi recompensata pe masura. Dupa plata, si rasplata.

Horoscop 2015 VARSATOR

Astazi ai surpriza neplacuta sa constati ca lucrurile nu stau chiar asa cum credeai tu intre tine si partenerul tau. Iti imagineai ca totul e numai iubire si armonie, insa se pare ca el nu este tocmai pe aceeasi lungime de unda. Este momentul sa analizati relatia voastra si sa decideti daca merita sa continuati sau nu.

Horoscop 2015 PESTI

Fanteziile tale pot deveni realitate, mai ales pe plan sentimental. Acesta ar putea fi marele moment pe care il astepti de luni bune, asa ca fii pregatita. Printul visurilor tale poate aparea in orice moment calare pe un cal alb ;)

related posts

Modifică setările cookies