Horoscop zilnic 8 octombrie 2017. Varsatorii incheie conflicte mai vechi, vezi ce se intampla cu Sagetatorii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 8 octombrie 2017.


BERBEC

Creativitatea ta este la cote maxime si ai face bine sa profiti de aceasta zi si sa-ti pui in practica cele mai indraznete proiecte. Acum iti vin cele mai bune idei, totul pare sa mearga pe roate. 

TAUR

Este o zi buna pentru romantism. Prin urmare, poti petrece un weekend placut cu persoana draga sau, in caz ca nu faci deja parte dintr-un cuplu, sunt sanse foarte mari sa cunosti astazi pe cineva si sa se infiripe o frumoasa poveste de dragoste.

GEMENI

O persoana are o influenta negativa asupra ta si trebuie sa faci tot posibilul pentru a te indeparta de ea. Totusi, ai grija la limbajul pe care il folosesti. Nu uita ca ii poti rani pe cei din jur. Fii diplomata!

RAC 

Este momentul potrivit sa lasi trecutul in urma si sa privesti cu incredere spre viitor. Esti inconjurat de oameni care iti vor binele, care te apreciaza, asa ca ai un mediu propice pentru a inflori.

LEU

Cunosti oameni noi care te pot ajuta in plan profesional. De la o strangere de mana si pana la o noua prietenie nu este cale lunga, asa ca incearca sa iesi cat mai mult si in grupuri cat mai mari, astfel incat sa ajungi sa cunosti persoanele potrivite.

FECIOARA 

Cei dragi se simt neglijati. Fac atat de multe lucruri pentru tine si aproape ca nici nu le observi. Este timpul sa le intorci gesturile frumoase si sa-ti arati recunostinta. O veste pe care o primesti astazi va juca un rol important in planul profesional.

BALANTA

Fereste-te de mall-uri in aceasta zi pentru ca risti sa dai o gaura serioasa in buget. Esti mana larga si, desi poti simti satisfactie pe moment, pana la finalul zilei ti se poate schimba radical starea pentru ca iti dai seama ca nu ai luat cele mai intelepte decizii.

SCORPION

Desi este weekend, tot la planul profesional iti sta gandul. Ai o multime de idei pe care vrei sa le pui in practica, iar la capitolul rabdare nu stai bine. Incearca sa profiti de aceasta zi libera si sa iti pui ordine in ganduri.

SAGETATOR

Te intalnesti cu o persoana draga, dar pe care nu ai mai vazut-o de mult timp. Se pare ca are nevoie de ajutorul tau, asa ca i-l oferi fara sa stai prea mult pe ganduri. Generozitatea ta nu va ramane nerasplatita.

CAPRICORN

Nu este cea mai buna zi pentru tine, dar incearca sa nu te demoralizezi. Este si maine o zi si, chiar daca este greu, trebuie sa vezi partea plina a paharului. Invata din greseli si nu vei mai trece prin situatii de acest gen.

VARSATOR

Adevarul nu este mereu pe placul nostru. Aceasta este lectia pe care o vei invata astazi. Chiar daca ti se spun lucruri dureroase astazi, nu inseamna ca nu sunt adevarate. Analizeaza in mod obiectiv situatiile in care esti pusa si sigur vei lua cele mai bune decizii.

PESTI

Ai luat recent niste decizii pripite si acum tragi ponoasele. Inca mai poti schimba unele lucruri in favoarea ta, dar tot vei inregistra si pierderi. Lasa orgoliul si accepta ajutorul prietenilor pentru ca doar ei te pot scoate din aceasta situatie dificila.

related posts

Modifică setările cookies