Horoscop zilnic 9 aprilie 2017. Berbecii au parte de o surpriza, iar Leii afla ceva care le da planurile peste cap


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 9 aprilie 2017.


BERBEC

Cauta sa stai astazi cu acei oameni care te fac sa te simti mai bine. Nu ai niciun motiv sa stai astazi singura si trista in camera ta cand stii ca ai persoane care abia asteapta sa auda vesti de la tine. Nu te gandi ca sunt prea ocupati sa-ti asculte sentimentele si gandurile. Emotiile tale sunt puternice si sensibile, deci ai nevoie de intelegere.

 

TAUR

Nu ramane impotmolita in evenenimentele din trecut, este timpul sa mergi inainte. Realizeaza cat de norocoasa esti astazi si cata putere si influenta ai. Foloseste-ti aceste calitati pentru a putea sa te faci remarcata mai mult decat in trecut. Chiar cand crezi ca nimic nu-ti mai merge, sperante apar de nicaieri, deci trateaza totul cu rabdare.

 

GEMENI

Esti gata sa faci schimbari. Nu te mai simti in largul tau in ceea ce priveste relatia actuala, iar acest lucru te descurajeaza pe zi ce trece. Dupa lungi discutii si negocieri, confruntari cu diferite situatii neasteptate, esti in sfarsit pregatita sa schimbi ceva. Nici tie nu-ti vine sa crezi de ce ti-a luat atat.

 

RAC

Celor din jur le lipseste compania ta de ceva timp. Fa-ti aparitia acolo unde stii ca vei fi remarcata si apreciata. Priveste lucrurile bune in ceilalti, in loc sa le judeci atat de mult partile rele. Nu vei deveni apropiata de nimeni, daca vei continua sa ii vorbesti pe la spate si sa critici orice latura a personalitatii lor.

 

LEU

In contrast cu intamplarile petrecute in relatia ta in urma cu ceva timp, astazi s-ar putea ca lucrurile sa se indrepte, daca iti doresti. In ceea ce priveste o poveste de dragoste actuala, ai putea sa fii mai intelegatoare si sa iti apreciezi partenerul si pe tine insati. Va trebui sa anulezi planurile de calatorie pe care le-ai facut recent. Ai nevoie de bani pentru cumparaturi neasteptate.

 

FECIOARA

Poti face tot ce iti doresti astazi. Esti puternica in ceea ce priveste evenimentele prin care treci. Profita de aceasta zi pentru a face un pas inainte in cariera. Ai o influenta speciala pe care nimeni nu o poate dobandi asa usor. Nu ii lasa pe ceilalti sa te convinga de un lucru de care nu esti sigura in totalitate.

 

BALANTA

Ar putea sa fie dificil sa ajungi la un consens astazi, in ciuda faptului ca esti foarte comunicativa. Te gandesti serios sa iei o decizie in ceea ce priveste relatia ta actuala, dar mai bine ai lasa-o pe alta data. Nu te pripi sa spui lucruri pe care inca nu esti sigura ca le simti.

 

SCORPION

Ai o stare de spirit moale. Nu poti astepta la nesfarsit ca persoana iubita sa vina la tine, incearca sa adopti o atitudine romantica, spune-i cuvinte frumoase si surprinde-l. Chiar daca nu iti prea plac dulcegariile, astazi incearca sa le folosesti in favoarea relatiei tale.

 

SAGETATOR

Simti o usoara tensiune in ceea ce priveste activitatile de astazi. Cineva de la locul de munca pare sa te te puna in dificultate din cauza unor lucruri pe care le aveai de facut. Incearca sa nu te lasi intimidata de atitudinile de acest fel si continua sa faci lucrurile in felul tau.

 

CAPRICORN

Canalizeaza-ti energia astazi si demonstreaza-ti puterea in fata celorlalti. Chiar daca unele persoane s-ar putea sa-ti atace atitudinea pe care o ai, nu te ingrijora. Este problema lor, nu a ta. Cheia pentru tine este sa fii tu insati si sa ii atragi langa tine pe cei care te accepta asa cum esti.

 

VARSATOR

O intalnire speciala cu cineva, nu numai ca te ia prin surprindere, dar are un efect revolutionar asupra modului in care actionezi. Tocmai cand credeai ca ai gasit o liniste in viata ta, vine aceasta persoana si schimba totul. Indiferent daca veti deveni prieteni foarte buni sau parteneri in relatie, influenta lui va ramane cu tine pentru totdeauna.

 

PESTI

Este important sa-ti focusezi atentia pe propria persoana astazi. Mergi la yoga, fa cursuri de meditatii, orice te poate relaxa. Este important sa te gandesti la mintea si corpul tau pentru a echilibra balanta. Ai nevoie de asta, mai ales ca in ultima perioada ai trecut prin diferite situatii care ti-au creat dificultati.

 

related posts

Modifică setările cookies