Horoscop zilnic 9 decembrie 2016. Berbecii isi fac planuri, iar Taurii se simt neintelesi


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 9 decembrie 2016.


BERBEC

Esti plina de idei si ai dispozitia perfecta pentru a planifica escapada la care tu si grupul tau de prietene visati de mult timp.

TAUR

Nu te simti deloc pe aceeasi lungime de unde ca cei din jurul tau, iar asta te face sa ai o atitudine ciudata fata de ei. Nu iti place ideea ca simti ca ramai in urma cu anumite treburi pe care le ai de facut si ca celorlalti nu pare sa le pese.

GEMENI

Este o zi buna pentru Gemenii care au inclinatii artistice, pentru ca acesta este sectorul din viata voastra care infloreste, efectiv, astazi. Iar pentru cei care nu se implica in asemenea activitati, poate ca ziua aceasta va reprezenta un inceput.

RAC

Treci printr-o intamplare care te face sa iti pierzi increderea intr-o persoana alaturi de care petreci mult timp. Daca nu incerci sa te calmezi, te poti gasi chiar in mijlocul unui conflict important.

LEU

Ai sentimente contradictorii in ceea ce priveste unele intamplari din familia ta. Iti este greu sa alegi partea pe care sa o sustii, desi sti deja cine are dreptate si cine nu.

FECIOARA

Primesti o veste care te bucura foarte tare, dar care iti da toata ziua peste cap si te oboseste peste masura. Incearca sa fii atenta la energia pe care o consumi, pentru ca vei mai avea nevoie de ea.

BALANTA

Planurile tale cu privire la cariera ta si la relatiile sociale sufera cateva schimbari destul de mari. Superiorii tai iti comunica decizia lor cu privire la activitatea ta, motiv pentru care polemicile intre tine si ei incep imediat sa ia nastere.

SCORPION

Te consideri un lider, de care cei din jur trebuie sa asculte si ale carui pareri sunt mai importante decat ale tuturor. Vrei sa fii mereu in centrul atentiei, iar astazi faci tot posibilul sa se intample acest lucru.

SAGETATOR

Iti doresti sa pui capat neintelegerilor ce au aparut in urma cu cateva zile intre tine si partenerul tau, insa nu poti rezolva aceasta situatie fara rabdare, optimism si multa intelegere. 

CAPRICORN
 
Propriile emotii si ganduri te obliga sa te inchizi in tine si sa refuzi orice invitatie de a iesi pentru un moment din zona ta de confort. Nu-ti ignora prietenii si nu renunta la ceea ce te face sa te simti cu adevarat fericita si relaxata.

VARSATOR

Relatiile cu cei din jurul tau sunt consolidate, iar in ceea ce priveste situatia ta financiara nu ai motive de ingrijorare. Este momentul sa-ti oferi putin timp tie, pentru a-ti incarca bateriile si a te pregati pentru noile proiecte.

PESTI

Desi ai mult de munca, nu iti concentrezi toata atentia doar asupra ei, ci incerci sa gasesti putin timp si pentru tine. Reusesti ca cel putin dupa-amiaza sa te bucuri de lucrurile care iti fac cu adevarat placere.

related posts

Modifică setările cookies