Horoscop zilnic 9 februarie 2016. Taurii nu se simt bine, iar Varsatorii sunt in cautarea cadoului perfect


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 9 februarie 2016. 


BERBEC

Ai parte de o zi destul de linistita, in care iti rezolvi problemele fara batai prea mari de cap. Doar o mica discutie cu un coleg de munca iti perturba starea de spirit, insa lucrurile se rezolva rapid. 

TAUR

Esti bolnava si nu te simti bine, iar spre jumatatea zilei nu mai reusesti sa te concentrezi la ceea ce ai de facut, de aceea iti iei liber de la job pana iti revii. 

GEMENI

Incepi ziua cu o stare de spirit foarte buna, insa pe parcursul zilei reusesti sa te enervezi si sa iti piara cheful de orice, iar seara nu vrei decat sa te relaxezi. 

RAC

Ai incercat din rasputeri sa rezolvi un conflict de la munca, dar nu ai facut decat sa inrautatesti situatia, desi tu ai avut numai intentii bune. Acum trebuie sa gasesti o alta varianta pentru a iesi din bucluc. 

LEU

Primesti o veste importanta de la job. Fie ca este vorba despre o promovare sau o marire de salariu, ai toate motivele sa te bucuri si sa sarbatoresti alaturi de prietene. 

FECIOARA

Ai parte de o zi agitata, in care te straduiesti sa termini la timp tot ceea ce ti-ai propus. Cu toate ca intampini cateva probleme, pana la urma seara poti declara ca ai avut o zi de succes. 

BALANTA

Nu mai faci fata cu toate treburile pe care le ai de rezolvat. La munca primesti tot felul de sarcini pe care trebuie sa le finalizezi, iar acasa nu e o stare de spirit prea buna. 

SCORPION

Esti implicata intr-o actiune umanitara sau de voluntariat, iar astazi trebuie sa pui la punct ultimele detalii cu privire la o campanie care urmeaza sa fie lansata. 

SAGETATOR

Trebuie sa acoperi cateva datorii urgente, insa nu stai prea bine din punct de vedere financiar, asa ca apelezi la ajutorul unei prietene pentru a te imprumuta cu niste bani. 

CAPRICORN

Ai reusit sa depasesti o serie de probleme de sanatate destul de grave, iar acum incerci sa-ti revii, tinand cont de faptul ca esti slabita si fara putere de munca. 

VARSATOR

Ai ramas fara idei pentru cadoul de Ziua Indragostitilor pentru iubitul tau, asa ca pornesti prin magazine pentru o sesiune de shopping la finalul careia speri sa gasesti ceva potrivit. 

PESTI

Incerci sa rezolvi niste problemele administrative, insa te lovesti de tot felul de obstacole care te enerveaza si iti te fac sa pierzi timpul. 

related posts

Modifică setările cookies