Horoscop zilnic 9 februarie 2017. Leii au parte de o zi agitata, iar Sagetatorii planuiesc o sesiune de cumparaturi


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 9 februarie 2017.


BERBEC

Esti implicata intr-o actiune umanitara sau de voluntariat, iar astazi trebuie sa pui la punct ultimele detalii cu privire la o campanie care urmeaza sa fie lansata. Succes!

TAUR 

Rabdare! Incerci sa rezolvi niste problemele administrative, insa te lovesti de tot felul de obstacole care te enerveaza si te fac sa crezi ca pierzi timpul. 

GEMENI

Ai incercat din rasputeri sa rezolvi un conflict de la munca, dar nu ai facut decat sa inrautatesti situatia, desi tu ai avut numai intentii bune. Acum trebuie sa gasesti o alta varianta pentru a iesi din bucluc. 

RAC 

Ai parte de o zi destul de linistita, in care iti rezolvi problemele fara batai prea mari de cap. Doar o mica discutie cu un coleg de munca iti perturba starea de spirit. Din fericire, lucrurile se rezolva rapid. 

LEU

Ai parte de o zi agitata, in care te straduiesti sa termini la timp tot ceea ce ti-ai propus. Cu toate ca intampini cateva probleme, pana la urma seara poti declara ca ai avut o zi de succes.

FECIOARA 

Esti bolnava si nu te simti bine, iar spre jumatatea zilei nu mai reusesti sa te concentrezi la ceea ce ai de facut. Indicat ar fi sa iti iei liber de la job pana iti revii. 

BALANTA

Ai reusit sa depasesti o serie de probleme de sanatate destul de grave, iar acum incerci sa-ti revii tinand cont de faptul ca esti slabita si fara putere de munca. 

SCORPION

Primesti o veste importanta de la job. Fie ca este vorba despre o promovare sau o marire de salariu, ai toate motivele sa te bucuri si sa sarbatoresti alaturi de prietene. 

SAGETATOR 

Ai ramas fara idei pentru cadoul de Ziua Indragostitilor pentru iubitul tau, asa ca pornesti prin magazine pentru o sesiune de shopping. Speri sa gasesti ceva potrivit. 

CAPRICORN 

Incepi ziua cu o stare de spirit foarte buna, insa pe parcurs reusesti sa te enervezi si sa iti piara cheful de orice. Seara nu vrei decat sa te relaxezi.

VARSATOR
 

Trebuie sa acoperi cateva datorii urgente, insa nu stai prea bine din punct de vedere financiar asa ca apelezi la ajutorul unei prietene pentru a te imprumuta cu niste bani.

PESTI

Nu mai faci fata cu toate treburile pe care le ai de rezolvat. La munca primesti tot felul de sarcini pe care trebuie sa le finalizezi, iar acasa nu e o stare de spirit prea buna.

related posts

Modifică setările cookies