Horoscop zilnic 9 ianuarie 2017. Leii reusesc sa rezolve probleme, iar Capricornii primesc o suma de bani


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 9 ianuarie 2016.


BERBEC

Esti prinsa la mijloc intr-un conflict de la locul de munca si nu prea stii cum sa-l gestionezi, asa ca ar fi bine sa dai dovada de multa diplomatie.

TAUR

Toate planurile pe care ti le facusei sunt date peste cap din cauza unei probleme in familie pe care trebuie sa o rezolvi urgent. 

GEMENI

Debordezi de energie si reusesti sa le-o transmiti si celor din jurul tau, asa ca atmosfera de la locul de munca se transforma intr-una placuta si benefica pentru toti.

RAC

Nu prea ai chef de munca, iar ziua de astazi va trece foarte greu. Ai destula treaba la job, asa ca va trebui sa gasesti o modalitate de a te motiva.

LEU

Se anunta o zi foarte prolifica pentru tine, mai ales ca reusesti sa-ti termini o parte din treburi la locul de munca, astfel ca seara te poti relaxa alaturi de prieteni.

FECIOARA

Te certi cu persoana iubita, iar asta iti creeaza o stare de spirit destul de proasta. Pana la sfarsitul zilei reusiti sa va impacati totusi.

BALANTA

Te intalnesti cu un vechi prieten, pe care nu-l mai vazusesi de foarte mult timp, asa ca intreaga zi ti-o petreci alaturi de el si de alti amici, intr-o atmosfera linistita.

SCORPION

Ai de rezolvat niste probleme pe care le-ai tot amanat pana acum, astfel ca astazi esti nevoita sa faci cateva drumuri suplimentare.

SAGETATOR

Faci planuri si cateva cumparaturi pentru urmatoarele zile. Din pacate, conturile tale au de suferit in urma actiunilor pe care le intreprinzi astazi.

CAPRICORN

Esti evidentiata pentru rezultatele foarte bune pe care le-ai obtinut in ultima vreme la job, iar asta inseamna o prima sau chiar o marire de salariu care iti va lumina ziua.

VARSATOR

Primesti o suma de bani importanta pe care nu te gandeai ca o sa mai vezi vreodata, de aceea pentru tine ziua se poate descrie a fi una de succes.

PESTI

La locul de munca intampini probleme in a-ti rezolva treburile. Ai nevoie de ajutorul unui coleg apropiat pentru ca totul sa se termine cu bine la finalul programului.

related posts

Modifică setările cookies