Horoscop zilnic 9 ianuarie 2018. Capricornii sunt visatori, vezi ce se intampla cu Leii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste tot horoscopul pentru 9 ianuarie 2018.

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC

Ai parte de cateva schimbari importante in viata ta si nu stii cum sa reactionezi. De obicei te sperie lucrurile noi si iti ia mult timp sa te acomodezi. Incearca sa nu intri in panica si sa iei lucrurile ca atare. Nu te poti opune schimbarii, incearca sa te adaptezi treptat.

TAUR

Astazi iti sunt pusi nervii la grea incercare. O persoana din anturajul tau iti aduce niste acuzatii pe care nu le poate dovedi, insa pe care cei din jur au tendinta de a le crede. Incerci din rasputeri sa iti dovedesti nevinovatia si pana la urma adevarul va iesi la suprafata.

GEMENI

Asazi ai un chef nebun de distractie, lucru pe care colegii de la birou nu il apreciaza in mod deosebit. Te demoralizeaza atmosfera sobra de la munca si esti dezamagita ca eforturile tale de a inveseli atmosfera sunt sortite esecului.


RAC

Astazi chiar nu este momentul sa iti contrazici superiorii. Desi de multa vreme ai ceva pe suflet si vrei sa te descarci, poate ar trebui sa astepti un moment in care esti mai calma. Nu mai lua decizii bazate pe impuslurile de moment. Gandeste inainte de a actiona.

LEU

Incearca sa ramai calma astazi, pentru ca vei avea nevoie de tot calmul din lume ca sa faci fata situatiilor la care vei fi supusa. Vei descoperi cu surprindere ca interlocutorii tai de astazi sunt extrem de incapatanati si nu vor sa renunte in niciun chip la ideile lor fixe.

FECIOARA

Esti incantata ca lucrurile incep sa ia intorsatura pe care o doreai tu. Desi incepusei sa iti cam pierzi speranta, iata ca apar primele rezultate ale muncii tale. Incearca sa nu te culci pe o ureche inca de la primul succes si sa muncesti cu aceeasi pasiune ca si pana acum.

BALANTA

Colegii iti reproseaza ca nu esti suficient de implicata la locul de munca si ca ar vrea sa te vada mai prezenta in discutiile si proiectele lor. Incearca sa fii mai deschisa si mai prietenoasa cu ei si vei avea numai de castigat.

SCORPION

Esti intr-o buna dispozitie astazi si ii binedispui pe cei din jur cu optimismul tau si cu simtul umorului de care dai dovada. Incearca totusi sa nu te transformi in clovnul biroului, pentru ca sefii nu vor aprecia circul la locul de munca.

SAGETATOR

Astazi ai ocazia sa te faci remarcata la job si ai face bine sa nu ratezi ocazia. Astepti de multa vreme o asemenea oportunitate si acum este momentul sa demonstrezi de ceea ce esti in stare. 

CAPRICORN

Esti cu capul in nori astazi, dar ai un motiv bun. Esti indragostita si te bucuri de senzatia de fluturasi in stomac. Din pacate, "indragosteala" iti afecteaza celelalte activitati, asa ca ramai cu restante la birou si la treburile zilnice.

VARSATOR

Esti supusa unei evaluari la locul de munca si ai mari emotii din cauza asta. Incearca sa iti stapanesti emotiile si nu vei avea nicio problema. Vei vedea ca nu este decat o procedura de rutina.

PESTI

Esti extrem de emotiva astazi, motiv pentru care esti si foarte usor de ranit. Pui la suflet orice vorba iti este adresata si devii o victima usoara pentru cei din jur. Incearca sa nu iti mai arati vulnerabilitatea in public.

related posts

Modifică setările cookies