Horoscop zilnic 9 iunie 2016. Gemenii se simt inspirati, iar Fecioarele cauta motive de cearta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 9 iunie 2016.


BERBEC 

Nu sunteti intr-o dispozitie foarte buna, asa ca incercarile de comunicare cu voi esueaza de fiecare data. La locul de munca reusiti sa impresionati cu realizarile dumneavoastra, insa asta nu va ajuta deloc.

TAUR

Intampinati niste dificultati la locul de munca, insa reusiti sa duceti la bun sfarsit sarcinile pe care le-ati primit pe ultima suta de metri. Incercati sa va pastrati calmul, astfel veti avea probleme cu superiorii.

GEMENI

Astazi dai dovada de inspiratie maxima, iar ideile tale sunt apreciate de cei din jur, care par incantati de entuziasmul de care dai dovada. Crezi in fortele proprii, motiv pentru care iti reusesc majoritatea lucrurilor pe care ti le propui.

RAC

Planurile tale cu privire la cariera ta si la relatiile sociale sufera cateva schimbari destul de mari. Superiorii tai iti comunica decizia lor cu privire la activitatea ta, motiv pentru care polemicile intre tine si ei incep imediat sa ia nastere.

LEU

Aveti cateva probleme in viata personala, insa pana la sfarsitul zilei reusiti sa va impacati cu partenerul de viata, chiar sa va planificati si o scurta vacanta pentru a va relaxa.

FECIOARA

Esti destul de irascibila astazi, motiv pentru care iti este usor sa intri in conflicte nedorite. Incearca sa te controlezi si sa nu spui lucruri pe care sa le regreti ulterior.

BALANTA

Rutina de zi cu zi are astazi alta infatisare. In jurul tau se intampla lucruri noi, la care nu te asteptai, pe care nu stii cum sa le gestionezi si carora nu le gasesti o explicatie fireasca. Ai grija cum reactionezi.

SCORPION

Relatia cu partenerul este pusa in pericol de o veste care va bulverseaza pe amandoi. Dupa socul initial, ramane sa analizati impactul pe care aceasta noutate il are asupra voastra.

SAGETATOR

Este timpul sa incerci ceva nou in ceea ce priveste viata ta personala, sa adopti o viziune mai moderna in cuplu, sa inveti sa respecti independenta celuilalt sau sa lupti pentru libertatea care consideri ca ti se cuvine.

CAPRICORN

Pot aparea pe nepusa masa evenimente la care nu te-ai fi asteptat sau este posibil sa primesti o vizita din partea unui apropiat, desi nu ai fost anuntata cu privire la acest lucru. Ai grija la ceea ce spui sau la cum te manifesti fata de el.

VARSATOR

Astazi gelozia ta atinge cote maxime si nu mai reusesti sa iti tii in frau sentimentele. Te simti coplesita de ceea ce simti si te pregatesti pentru o confruntare serioasa cu partenerul de viata.

PESTI

Astazi vei intra intr-o noua etapa la locul de munca, asumandu-ti toate riscurile care au fost deja prevazute de catre superiorii tai. Ai parte de o atmosfera palpitanta si provocatoare.

related posts

Modifică setările cookies