Horoscop zilnic 9 mai 2017. Berbecii intalnesc pe cineva, iar Leii primesc o veste buna


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 9 mai 2017.


BERBEC

Ai sansa sa te intalnesti cu cineva care o sa iti dea o stare de bine, doar din simplul fapt ca este o persoana draga tie. Nu ai de ce sa iti faci griji ca nu te vei ridica la inaltimea asteptarilor, fii zambitoare si naturala. O sa va distrati pe cinste impreuna!

TAUR

Ziua aceasta va fi plina de entuziasm si romantism. Poate iti inviti prietenii sa iti cunoasca noul partener. Este posibil ca la inceput sa ai putine emotii, dar apoi realizezi ca nu ai de ce sa iti faci griji.

GEMENI

Energia de astazi este perfecta pentru a o imparti si cu cei din preajma ta. Ai o stare de bine molipsitoare si persoanele jur simt asta.

RAC

Astazi sunt sanse mari sa atragi atentia persoanei pe care ai pus ochii in urma cu ceva timp. Ai o atitudine cuceritoare si dispozitia necesara pentru a iti construi o prezenta foarte placuta in ochii celorlalti.

LEU

La inceputul zilei ai nevoie sa depasesti un obstacol,dar odata ce ai trecut peste ce era mai neplacut astazi, totul merge de minune. E posibil chiar sa primesti o veste buna legata de colul de munca sau de un proiect in care esti implicata.

FECIOARA

Seara aceasta este speciala pentru tine si partenerul tau, dar ceea ce iti doresti poate fi diferit de dorintele lui. Asteapta pana cand o sa aveti aceleasi planuri de viitor si incearca sa nu pui presiune pe cei din jur, cu atat mai putin pe el.

BALANTA

Persoana iubita iti face o surpriza si te invita in oras, fara un motiv evident. Acest lucru iti imbunatateste ziua, chiar daca vei fi nevoita sa astepti pana spre finalul acesteia.

SCORPION

Te vei bucura de o seara romantica. Un subiect din trecutul vostru, care ti-a starnit curiozitatea, il abordeaza cu totala sinceritate. Fapt ce va apropie si mai mult. In final reusiti sa va relaxati si sa petreceti seara impreuna.

SAGETATOR

Exista sanse ca astazi sa ai parte de un dezechilibru in viata ta amoroasa. Trebuie sa fii sigura de ce vrei inainte de a te implica intr-o relatie. Ai grija sa explici foarte bine ce iti doresti de la viitor, inainte de a lua decizii de cuplu.

CAPRICORN

Tot ce iti trebuie pentru a depasi micile obstacole ale zilei este un pic de determinare. Nu te lasa doborata de parerile celor din jur, care par sa spuna ca nu poti face diverse lucruri. 

VARSATOR

Astazi esti nevoita sa faci o alegere in legatura cu o persoana din viata ta. Trebuie sa faci cateva lucruri in mod diferit si sa oferi mai mult, pentru a-i arata ca esti implicata, iar asta inseamna si sa va faceti planuri in comun, incepand de astazi.
 

PESTI

Este ziua in care poti sa vorbesti liber despre sentimentele tale. Energiile planetare te influenteaza in mod pozitiv, sa fii tu in cel mai bun mod posibil. O sa ai multe de castigat daca abordezi subiectele cu sinceritate si diplomatie.

related posts

Modifică setările cookies