Horoscop zilnic 9 martie 2016. Taurii au de rezolvat o situatie complicata, iar Gemenii se simt nedreptatiti la job


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 9 martie 2016.

Tag-uri: #horoscop zilnic

BERBEC 

Ai o atitudine optimista si te bucuri de primavara ca un copil.  Incerci sa vezi partea buna a lucrurilor si sa nu te mai consumi din orice. Aceasta schimbare de atitudine iti va face mult bine in cariera, dar si in relatia cu partenerul.

TAUR

Ai de rezolvat o situatie destul de delicata astazi, iar lucrul acesta te consuma mult din punct de vedere psihic. Incerci sa iei cea mai buna decizie si sa nu superi pe nimeni. Din pacate, nu toata lumea este multumita de rezultate.

GEMENI

Te simti nedreptatita la locul de munca, insa nu faci nimic in acest sens. Desi simti ca ar trebui sa fii mai apreciata de colegi si superiori, acestia nu par prea impresionati de eforturile tale. Incearca sa le demonstrezi ca se insala.

RAC

Ai parte de o zi solicitanta, in care de abia reusesti sa te organizezi astfel incat sa rezolvi cat mai multe dintre lucrurile pe care ti le-ai propus. Desi ai tendinta de a intra in panica, pana la urma reusesti sa sa duci la bun sfarsit multe dintre task-uri.

LEU

Esti destul de greu de multumit astazi, motiv pentru care eviti sa interactionezi cu prea multa lume. Decat sa pari irascibila si aroganta, mai bine preferi sa petreci ziua izolata de ceilalti. 

FECIOARA

Esti curtata de un barbat care pare ca ar fi in stare de orice ca sa te cucereasca. Desi intentiile lui sunt clare, inca nu stii daca vrei sa ii dau o sansa sau nu. Inima iti spune totusi ca nu pare cea mai potrivita persoana pentru tine…

BALANTA

Te vezi nevoita sa iti anulezi niste planuri pe care le aveai pentru astazi, pentru ca primesti o veste neasteptata. Trebuie sa te reorganizezi si rezolvi mai intai chestiunea destul de urgenta care a aparut azi.

SCORPION

Te simti mai obosita ca niciodata, insa nu ai timp pentru odihna. Te fortezi sa faci lucrurile la aceeasi intensitate ca pana acum, insa nu iti mai iese. Nu mai dai randamentul asteptat, semn ca ai nevoie urgenta de relaxare.

SAGETATOR

Partenerul este din ce in ce mai rece cu tine si lucrul acesta te pune pe ganduri. Desi incerci sa il faci sa isi deschida sufletul in fata ta, el ramane la fel de distant. Ceva se intampla cu el.

CAPRICORN

Te gandesti serios la o schimbare de job, insa trebuie sa iti faci mai intai curaj sa renunti la actualul. Te simti atasata de colegi, insa ceea ce faci la locul de munca nu te mai multumeste. 

VARSATOR

Esti cu gandul la o persoana care inseamna mult pentru tine, dar care nu a mai dat niciun semn in ultima perioada. Te simti dezamagita de atitudinea lui si speri sa il uiti cat mai repede.

PESTI

Astazi dai dovada de egosim si te gandesti numai la binele tau. Faci niste lucruri care ii fac pe cei din jur sa iti conteste bunele intentii, insa tu nu pui la suflet reactiile lor sfidatoare. Iti urmaresti interesul.

related posts

Modifică setările cookies