Horoscop zilnic 9 martie 2017. Gemenii au parte de o bucurie, iar Berbecii primesc o veste importanta 


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 9 martie 2017.


BERBEC

Primesti un telefon care te bucura peste masura si te face sa ai o stare de veselie intreaga zi. Nu este clar daca bucuria este doar a ta sau a cuiva drag, insa iti prinde cat se poate de bine.

TAUR

Iti pui imaginatia la contributie si reusesti sa duci la capat cateva proiecte la care lucrezi de mai mult timp. Chiar daca ti se pare ca de acum vei avea mult timp liber, incearca sa nu te implici din nou in prea multe lucruri in acelasi timp. 

GEMENI

Primesti o veste care iti schimba ziua in bine si te face sa devii ceva mai optimista decat ai fost in ultima perioada. Nu te lasa dusa de val prea mult si incearca sa nu ramai intr-o stare de visare pentru tot restul zilei.

RAC

Cuvantul zilei de astazi este...lene. Nu ai deloc chef sa iei parte la activitatile in care esti implicata si daca ai putea, nu te-ai indeparta deloc de casa si de hainele comode.

LEU

Intri intr-o discutie contradictorie cu cineva care te provoaca destul de des, in ultima perioada. Este ziua in care ajungi la limita rabdarii si raspunzi exact asa cum ti se pare ca ti se adreseaza.

FECIOARA

Simti ca te lovesti de tot felul de oprelisti astazi si ca nimic din ceea ce vrei sa faci nu iese asa cum ti-ai dori. Nu te lasa descurajata, ziua este foarte lunga si trebuie sa economisesti energie.

BALANTA

Esti cu ochii in patru si asta te ajuta ca astazi sa rezolvi o multime de lucruri pe care le aveai planificate pe toata saptamana. Nu e rau deloc, ba chiar poti profita de timpul economisit pentru a te ocupa doar de rasfatul propriu.

SCORPION

Iti incepi ziua destul de molcom si in ciuda faptului ca esti inconjurata de persoane foarte energice, nu reusesti sa ti schimbi starea de spirit. Incearca totusi sa nu iti neglijezi responsabilitatile.

SAGETATOR

Ai tendinta sa dai vina pe alte persoane pentru lucrurile care nu iti reusesc. Poti supara foarte tare pe cineva, astazi, daca nu esti atenta la modul in care te exprimi.

CAPRICORN

Vrei sau nu, astazi esti prinsa intr-un vartej de intamplari de care trebuie sa profiti la maximum si in mijlocul carora trebuie sa iti faci simtita prezenta. Nu iti face griji, sunt intamplari care se vor termina cu bine, la finalul zilei.

VARSATOR

Ai tendinta sa te lasi prada emotiilor si sa devii ceva mai sensibila decat te cunosc ceilalti. Nu e rau ca din cand in cand sa te iti lasi sentimentele la vedere si sa iti acorzi o zi doar pentru tine.

PESTI

Este important sa stii ca stima de sine nu are legatura cu ce cred ceilalti despre tine. Chiar daca, din aceasta cauza, nu esti in cea mai buna forma, incearca sa iti aduni fortele, pentru ca mai ai multa treaba de facut, astazi si nu numai.

related posts

Modifică setările cookies