Horoscop zilnic 9 noiembrie 2017. Balantele au o zi a inceputurilor, iar Sagetatorii afla ceva care le da de gandit


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 9 noiembrie 2017.


BERBEC

Este posibil ca astazi sa nu fii pe aceeasi lungime de unda cu cei din jurul tau, daca aveti de discutat proiecte ce tin de serviciu.  Atentie sa nu stricati relatiile, pentru ca aveti tendinta sa le spuneti verde in fata ceea ce nu va convine, iar unele persoane vor fi extrem de afectate de sinceritatea voastra.

 

TAUR

Se intrevad sanse sa iesi din zona ta de comfort si sa intri in sfera sociala, unde esti foarte active. Cel mai probabil vei participa la un eveniment si vei fi foarte incantata sa socializezi si sa intri in legatura cu oameni noi.

 

GEMENI

Daca aveai in plan sa porti discutii serioase, sa iei decizii sau sa participi la sedinte, este indicat sa reprogramezi asta, pentru ca nu este deloc o zi buna pentru a-ti exprima opiniile. Nu trebuie sa eviti contactul cu oamenii, insa o zi in care pur si simplu esti mai retrasa nu iti va face niciun rau. 

 

RAC

Astazi reusesti sa fii in centrul atentiei oriunde iti faci apartia, iar asta se intampla, in mare parte, datorita faptului ca esti optimista si vesela, doua caracteristici care ii atrag pe oameni in jurul tau mai rapid decat orice altceva. Toata lumea se va inghesui sa se molipseasca cu zambete de la tine.

 

LEU 

Esti intr-o stare nu prea buna, in care nimic nu pare sa te multumeasca. Faptul ca diverse lucruri nu se ridica la nivelul pretentiilor tale nu te ajuta, ba chiar iti creeaza si mai mari frustrari. Spre finalul zilei nu vei mai avea rabdare pentru nimeni si nimic.

 

FECIOARA

Este o zi solicitanta, care te epuizeaza  rapid. Oboseala isi face simtita prezenta inca din primele ore ale zilei si simti ca nu te poti bucura la maxim de seara, cand in mod obisnuit te relaxezi. Incearca sa iti dozezi cat mai bine energia, pentru a evita sa fii extenuata chiar si a doua zi.

 

BALANTA

Foloseste-te de prima parte a zilei pentru a te ocupa de chestiuni personale, tine insati si de cateva chestiuni importante, legate de serviciu. O sa fii ocupata peste masura, in a doua parte a zilei, cand vei fi nevoita sa incerci tot felul de lucruri noi, menite sa iti imbunatateasca munca pe viitor. 

 

SCORPION

Te simti foarte energica astazi, gata sa iti expui ideile si parerile si sa uimesti pe toata lumea cu ideile tale geniale. Pentru a nu ramane cu senzatia ca te-ai agitat degeaba, incearca sa iti pastrezi entuziasmul sub control si sa fii foarte explicita in ceea ce vrei sa exprimi.

 

SAGETATOR

Sunt ceva probleme in viata ta personala, astazi. Partenerul de viata iti da de gandit intr-un mod foarte serios, pentru ca are asteptari mari de la tine, la nivelul carora nu esti sigura ca te-ai ridicat pana acum. Nu esti sigura daca vrei sa nu sa intri in acest tip de competitie cu persoana la care tii cel mai mult.

 

CAPRICORN

Te vei simti usor demoralizata de cateva lucruri care se intampla in jurul tau, mai ales in a doua parte a zilei. Mai problematica decat asta este doar munca intensa pe care o ai de facut la serviciu. Tinzi sa iti lasi emotiile sa te conduca, iar asta nu te-a ajutat pana acum si nici nu te va ajuta prea curand.

 

VARSATOR 

Astazi esti mai putin optimista decat de obicei. Simti ca ceva nu este in regula, pana si din punct de vedere fizic. Ar fi ideal daca ai putea sa stai toata ziua in casa si sa nu dai ochii cu nimeni, pentru ca nu esti deloc in apele tale.

 

PESTI

Va fi o zi destul de stresanta pentru tine, plina de responsabilitati care trebuie indeplinite. Ziua nu pare suficient de lunga pentru ceea ce ti-ai propus de dimineata sa faci, iar asta te face sa devii stresata si agitata peste masura.

related posts

Modifică setările cookies