Horoscop zilnic 9 octombrie 2015. Racii sunt pusi intr-o situatie dificila, iar Scorpionii tind sa minta


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 9 octombrie 2015.


Horoscop 2015 BERBEC

Din dorinta de a impresiona, astazi te porti ca si cum nu ai fi tu insati si pana la urma o dai in bara. Incearca sa te relaxezi si sa nu te mai fortezi sa pari altfel decat esti. Pana la urma va veni si momentul tau sa stralucesti.

Horoscop 2015 TAUR

Ai o abordare destul de agresiva in relatia cu partenerul, iar rabdarea lui ajunge la capat. Ai grija la reactiile tale in preajma lui, pentru ca nu se stie cand ar putea claca. Intr-o relatie trebuie sa faci si compromisuri.

Horoscop 2015 GEMENI

Astazi ai de ales intre prieteni si iubit. Ambele tabere trag de tine si va trebui sa faci o alegere. Ai grija cum iti justifici alegerea, ca sa nu superi pe nimeni. Pana la urma, totul se va rezolva cu bine.

Horoscop 2015 RAC

Racii sunt pusi astazi intr-o situatie dificila, in care trebuie sa ia o decizie importanta. Cantareste bine toate aspectele situatiei, pentru a nu ajunge mai tarziu la regrete. Bazeaza-te pe intuitie si ia cea mai inteleapta decizie.

Horoscop 2015 LEU

Nativele din Leu acorda astazi o atentie deosebita aspectelor financiare. Platesc rate, isi rezolva restantele si la final constata, spre bucuria lor, ca au ramas si cu o suma importanta de bani. Economiile tale din ultima perioada au fost salvatoare.

Horoscop 2015 FECIOARA

Astazi ai nevoie sa petreci putin timp pe cont propriu si sa iti pui ordine in ganduri. Desi prietenii si iubitul trag de tine, hotaraesti ca este mai bine sa iei o pauza de la iesiri. Aduna-ti gandurile, relaxeaza-te si fa planuri de viitor.

Horoscop 2015 BALANTA

Iti cam place sa dictezi in viata de cuplu si sa faceti lucrurile exact asa cum iti place tie. In plus, ai tendinta sa iti sufoci partenerul. Ei bine, astazi este posibil sa ai parte de o rabufnire din partea lui. Lasa-i putin spatiu si nu mai incerca sa iti impui ideile si iubirea cu forta.

Horoscop 2015 SCORPION

Vrei sa fii o prietena buna si din cauza asta este posibil sa spui niste minciuni cat casa de mari, doar pentru ca stii ca asta vrea sa auda persoana respectiva. Este o diferenta mare intre a fi un bun prieten si a fi un mincinos. Chiar daca adevarul doare, trebuie sa fii sincera cu prietena ta.

Horoscop 2015 SAGETATOR

Intre tine si partenerul tau a intervenit o raceala in ultima perioada si nu reusesti sa iti dai seama cine sau ce anume este de vina. Astazi incerci sa repari ceea ce tu consideri ca s-a stricat in aceasta relatie si acorzi mare parte din timp nevoilor partenerului tau.

Horoscop 2015 CAPRICORN

Astazi intampini probleme de comunicare. Nu esti pe aceeasi lungime de unda cu partenerul, iar la job parca vorbesti o limba diferita fata de colegii tai. Incearca sa iei in calcul si parerea celorlalti si sa accepti faptul ca si altii pot avea idei la fel de bune ca ale tale.

Horoscop 2015 VARSATOR

Esti foarte preocupata de directia in care merge relatia ta si nu este tocmai multumita de cum evolueaza lucrurile. Ai asteptari mai mari de la partener, care nu este atat de implicat pe cat iti doresti tu. Este momentul adevarului: are sau nu viitor relatia voastra?

Horoscop 2015 PESTI

Astazi este momentul tau sa te afirmi. Iti vei idei stralucite, debordezi de entuziasm si energie si vrei sa fii de ajutor pentru toata lumea. Vei avea ocazia sa faci lucruri care iti plac si la care sa iti dovedesti creativitatea si originalitatea.

related posts

Modifică setările cookies