Horoscop zilnic 9 octombrie 2017. Racii au nevoie de o schimbare, vezi ce se intampla cu Varsatorii


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 9 octombrie 2017.


BERBEC

Fii sincera cu tine si cei din jurul tau. Este momentul sa ai o intalnire cu familia sau prietenii, cu acei oameni fata de care simti ca au ramas lucruri nespuse. Poate nu toate lumea te va aproba, insa trebuie sa pui punct tuturor neintelegerilor.

TAUR

Astazi te-ai trezit cu o altfel de energie. Lucrurile se aseaza, totul e aliniat si te asteapta o perioada productiva. Evita sa mai sari la concluzii inainte de a analiza situatia, si este recomandat sa confirmi sau sa infirmi orice suspiciune.

GEMENI

Sunt oameni ce conteaza pe tine, nu-i lasa balta. De asemenea sunt oameni ce vegheaza si ei asupra ta, chiar daca tu nu stii. Revizuieste-ti angajamentele sau fa-ti altele noi pentru a vedea o diferenta in viata ta si a celor din jur. Daca petreci timp daruind, niciodata nu-l vei irosi.

RAC

Ai petrecut o buna parte din timp incercand sa te ridici la asteptarile ce le au oamenii in ceea ce te priveste, insa este momentul sa iei o pauza. Dupa ce vei face asta vei gasi pacea de care ai nevoie si multe oportunitati ti se vor arata. 

LEU

Bazeaza-te pe tot ce te inconjoara. Sunt cateva lucruri pe care le poti controla, asa ca elibereaza-te de grija pe care o ai in privinta celor pe care nu le poti controla. Trecutul nu mai este, viitorul nu-l stim, tot ce ai este acum.  Apreciaza orice moment!

FECIOARA

Astazi este oportun sa incepi un nou proiect. Chiar daca pare ca nu este oportun si finalizarea lui indepartata, optiunile ce le vei avea iti vor deschide noi drumuri. Fii increzatoare, poti avea tot ce iti doresti!

BALANTA

Nu lasa calea gresita sa castige astazi. Alege cel mai lung drum, chiar daca cel scurt pare mult mai atragator. Convingerile tale te vor salva, imbratiseaza bunatatea ce o vad ceilalti in tine si nu le oferi motive sa regrete ca au facut-o.

SCORPION

A doua sansa nu vine prea des, asa ca daca o ai, accept-o si fa ceva maret din ea. O meriti chiar daca nu esti perfecta, nimeni nu e. Profita de orice oportunitate ce ti se arata si nu trai cu regrete, risca si vei fi fericita. 

SAGETATOR

Esti implusiva, ai grija! Nu toata lumea iti intelege intentile asa cum trebuie. Secretele nu-ti sunt favorabile astazi, asa ca nu le tine si nici nu le face. Fii atenta in jur, sunt oameni ce vor incerca sa controleze ceea ce auzi sau vezi. 

CAPRICORN

Vei intalni pe cineva interesant astazi.  Tu alegi in ce directie va merge noua relatie, orice s-ar intampla condu-l si nu-l lasa sa te conduca.  Legaturile ciudate duc la relatii nesanatoase, fii atenta la ce se petrece in urmatoarea perioada.

VARSATOR

Astazi te simti lipsita de energie si vei avea nevoie de ea pentru a-ti termina treaba. Si maine vei avea o zi solicitanta la munca asa ca odihneste-te bine in searea asta.  Nici putin sport nu ar strica. Totul va reveni la normal in cateva zile.

PESTI

Abordeaza fiecare zi cu o noua energie si gaseste-ti oameni alaturi de care sa descoperi noi lucruri. Spune mereu ce simti cand ai ocazia. Sa lasi pe altcineva sa faca asta in locul tau iti va aduce probleme.

related posts

Modifică setările cookies