Horoscop zilnic 12 decembrie 2016. Gemenii au de rezolvat chestiuni importante, iar Leii sunt implicati intr-un conflict


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 12 decembrie 2016.


BERBEC

Berbecii trebuie sa ia lucrurile cu calmitate astazi, deoarece se anunta o zi extrem de plina pentru ei. Este recomandat sa nu intre in conflixte si sa evite sa isi spuna parerile personale, care au sanse mari sa ii deranjeze pe ceilalti.

TAUR

Incepi sa ai sentimente din ce in ce mai puternice pentru o persoana pe care nici nu o luai in considerare din punct de vedere amoros pana acum. Ai vrea sa faci lucrurile sa evolueze, insa te temi ca el nu simte acelasi lucru pentru tine.

GEMENI

Ai de rezolvat cateva chestiuni pe care le tot amani de ceva vreme. Este momentul sa te mobilizezi si sa faci un pic de ordine in viata ta. Incearca sa nu te panichezi sau sa te demoralizezi daca nu iese totul asa cum vrei tu, din prima incercare.

RAC

Te alaturi unei initiative interesante, in cadrul careia vei cunoaste persoane care iti vor atrage atentia in mod special. Ai sansa sa legi relatii de prietenie de lunga durata.

LEU

Esti victima unei critici dure la serviciu si te simti nedreptatita. Atitudinea colegilor fata de tine s-a racit in ultima perioada si te gandesti serios la o schimbare de job, in conditiile in care nu esti dispusa sa mai faci compromisuri.

FECIOARA

Fecioarele au parte de o zi a deciziilor, in sensul ca sunt presati de timp si trebuie sa se hotarasca daca accepta o anumita oferta sau daca sunt de acord cu o propunere care li s-a facut. Un telefon sau un email primit le aminteste ca acestea nu au termen nelimitat si isi vor ocupa aproape intreaga zi cu gandul la asta.

BALANTA

Balantele sunt destul de capricioase pe parcursul intregii zile, dorind sa aiba parte de cat mai multa liniste si singuratate. Pentru ca ziua obisnuita de luni nu le permite insa sa evite orice contact cu alte persoane, este posibil sa se lase influentate si sa participe la conflicte care nu le apartin.

SCORPION

Urmeaza sa afli o multime de lucruri noi si nu putine dintre ele te vor uimi. Ti se pregatesc surprize de zile mari, care te vor seca de energie, insa vor fi placute.

SAGETATOR

Circumstantele zilei de astazi nu-ti permit sa fii deschisa si sa ai curajul sa vorbesti despre problemele si dorintele tale. Unele lucruri iti par imposibil de realizat, asa ca decizi sa mai astepti o perioada pana sa actionezi intr-o anumita privinta.

CAPRICORN

Este o zi in care vei fi solicitata la maximum, din toate partile. La job toate "se trantesc" in capul tau, acasa ai o multime de lucruri de rezolvat, iar prietenii iti cer si ei ajutorul. Cu rabdare, vei reusi sa le rezolvi pe toate.

VARSATOR

Este timpul sa te gandesti la unele negocieri in ceea ce priveste rasplata pentru eforturile depuse in ultima perioada la locul de munca. Creativitatea, seriozitatea si implicarea ta trebuie sa fie si ele recompensate.

PESTI

Chiar daca viata ta de cuplu a intampinat in perioadele anterioare unele dificultati, acestea ar trebui sa fie acum lasate in urma, pentru ca prezentul iti surade, iar surprizele frumoase nu vor intarzia sa apara in viata ta.

related posts

Modifică setările cookies