Horoscopul anului 2017. Cum stai cu banii, dragostea si sanatatea in Noul An


Tag-uri:

Berbec 

In 2017, Berbecii vor simti mai puternic decat oricand nevoia de independenta.  Nu va fi un an in care vei gasi stabilitatea pe plan emotional.  Pana in luna octombrie, Jupiter va fi in Casa Iubirii, iar asta inseamna ca vei avea multe relatii, insa niciuna care sa te multumeasca pe deplin.  In martie si la sfarsit de septembrie pot aparea adevarate crize personale. Dorinta ta de independenta va deveni greu de suportat de catre partener/partenerea. Prin urmare, este recomandat sa fii prudent, pentru ca altfel risti sa-ti transformi viata in haos.
Financiar, vei sta foarte bine incepand cu luna octombrie. Ai sanse mari sa atragi sprijin financiar sau sa achiti o datorie veche.
 

Taur   

2017 este anul schimbarilor pentru Tauri.
Vei simti nevoia sa schimbi locul de munca, casa sau sa modifici complet regulile de cuplu. In iulie si august, pot aparea probleme de comunicarea cu persoana iubita. Timpul petrecut impreuna nu este sufiecient pentru unul dintre voi, iar de aici vor aparea tot felul de conflicte. La sfarsitul lunii august, iti revine optimismul si lucrurile intra in ordinea lor fireasca. In primele opt luni ale anului, pot aparea probleme de sanatate, generate de negativism si tensiuni nervoase inutile.  
In plan financiar, 2017 va fi unul foarte bun. Taurii sunt una dintre cele mai bogate zodii. Februarie si martie iti aduc mici averi. Vei castiga mult mai multi bani fata de anii trecuti.


Gemeni 

Gemenii vor avea parte de multa dragoste in 2017. Esti pozitiv si reusesti sa obtii tot ceea ce iti doresti. Cea mai buna perioada din an este aprilie- septembrie. Nu este exclus sa te indragostesti chiar de mai multe ori, insa vei gasi , in sfarsit, persoana potrivita. Pe plan profesional, Gemenii vor avea avea parte de schimbari. Apar noi preocupari, mai ales in zona artistica si este posibil sa renunti la anumite colaborari, care oricum, nu te avantajeaza.
Vei pune mai mult accent pe un stil de viata sanatos si vei incerca sa-ti reintrii in forma. 
 

Rac

Pentru nativii din Rac, anul 2017 se rezuma la un singur cuvant : libertate. Va fi anul schimbarilor pe toate planurile. Jupiter intra in Casa Dragostei, iar asta inseamna ca vor exista foarte multe tensiuni si numeroase fluctuatii, greu de gestionat. Se anunta schimbari radicale, insa in sensul pozitiv.   Pe plan financiar, trebuie sa fii foarte prudent in lunile august si septembrie. Poti face gafe la locul de munca, poti lua decizii radicale, este posibil chiar sa-ti schimbi jobul. Sanatatea Racilor va ramane intr-o zona sensibila pana la sfarsitul anului. Totusi, in comparatie cu anii trecuti, stai mult mai bine. 
 

 Leu

2017 va fi pentru nativii din Leu un an dinamic, cu numeroase deplasari.
In prima parte a anului te poti astepta la probleme de comunicare in relatia de cuplu. Daca esti implicat intr-o relatie la distanta, asteapta pana in luna noiembrie inainte de a lua o decizie. In 2017, chiar si leii care prefera aventura, se vor angaja in relatii cu persoane responsabile, stabie. Luna august este minunata pentru a-ti face cunoscute sentimentele pentru o persoana care te atrage de multa vreme.  
Financiar, apar probleme. In 2017, Leii sunt predispusi la pierderi financiare masive, mai ales in lunile de la inceputul anului. 
 

Fecioara

2017 va fi un an plin de armonie, un an glorios.  Pe plan sentimental, Fecioarele nu vor avea parte de prea multe cuceriri. Nu-ti vei intalni marea dragoste in 2017. Fecioarele sunt predispuse la un comportament radical, care le va surprinde pe persoanele dragi.  In lunile mai si noiembrie vei constata ca atmosfera de acasa se insenineaza, iar tu esti din ce in ce putin setat pe jocurile de putere.
Jupiter este in Casa Banilor pana pe 10 octombrie 2017, iar asta inseamna ca vei avea parte de numeroase castiguri. Ai grija cu cheltuielile in lunile august si septembrie, esti tentat sa aruncii banii pe capricii. 
 

Balanta 

2017 este anul schimbarilor pentru Balante. Va trebui sa faci niste alegeri, mai ales in plan amoros.  In luna februarie este posibil sa te desprinzi de acele persoane din viata ta care te consuma emotional.In lunile martie, august si septembrie, relatiile tale se pot da peste cap din cauza dorintei tale de independenta. Lunile mai si noiembrie vin cu multa armonie. Saturn le influenteaza pe Balante sa ia decizii intelepte. In luna august, persoanele celibatare din Balanta vor resimti acut nevoia de a intra intr-o relatie si de-si exersa puterea de seductie, insa pot exagera cu aventurile de o noapte.  
Pe plan profesional, inceputul anului nu aduce schimbari mari. In octombrie, Jupiter intra in Casa Banilor , iar tu vei gasi surse noi de castiguri si venituri la care pana acum doar visai. 
 

Scorpion

Pentru Scorpion, anul 2017 va aduce numetoase discutii si conflicte. Va fi nevoit sa manipuleze pentru a se face remarcat.  Scorpionii vor fi predispusi la decizii radicale in legatura cu aspectele care nu functioneaza in relatia de cuplu. Multi se vor desprinde de trecut si vor incepe o noua relatie. Unii se vor indragosti si vor fi nevoiti sa faca sacrificii mari pentru a pastra relatia de cuplu in  armonie. Este momentul sa cauti abordari noi in viata de cuplu, sa nu tragi concluzii pripite. O fosta iubire poate sa reapara in viata ta, ori poti sa reiei o idila(posibil chiar la locul de munca).
In februarie si august, pot exista mici crize financiare pentru Scorpioni. Din octombrie, se asterne linistea si prosperitatea in viata nativilor din Scorpion. 
 

Sagetator 

2017 va fi anul surprizelor, indragostirilor fulger si rasturnarilor de situatie. Lunile mai si noiembrie iti pot aduce iubirea la care visai. In martie si septembrie, poti avea parte de multe situatii neplacute, care te pot destabiliza pe plan emotional. In lunile aprilie si mai poate aparea dorinta de a relua o relatie incheiata in trecut. Daca esti intr-o relatie stabila, va trebui sa petreci mai mult timp de calitate cu partenerul/ partenera ta. Poti fi acuzat ca nu esti sincer si ca ai intentii ascunse.  Pe plan profesional, anul 2017 iti aduce multe sanse de a pune pe picioare proiectul tau de suflet, sau de a te lansa intr-un domeniu nou. 

 

Capricorn
Pentru Capricorni, anul 2017 va fi plin de evenimente pe plan profesional . Se anunta multe schimbari, in sens pozitiv, care vor veni cu numeroase beneficii. Vei primi multe oferte de colaborare. In dragoste, Capricornii se vor simti la fel de nesiguri ca in ultimul an si vor pune relatia amoroasa sub semnul intrebarii. In lunile martie si aprilie este recomandat sa eviti intemeierea de relatii noi. Luna iunie este ideala pentru iubire sau reaprinderea pasiunii in cuplu. Capricornii se vor simti atrasi de persoanele pasionale si vor simti nevoia sa flirteze si sa socializeze cat mai mult in a doua parte a  anului.  
Financiar, anul 2017 nu va aduce castiguri spectaculoase, dar nici pierderi. Capricornii se 

Varsator 

2017 va sta sub semnul agitatiei si stresului pentru Varsatori. Nativii acestei zodii se vor simti izolati si vor dori sa se retraga departe de ochii lumii. Este un an al intrebarilor, a curatirii sufletului.Lunile august si noiembrie sunt benefice pentru relatii stabile. Daca esti celibatar, luna iulie 2017 este minunata pentru flirturi si experiente amoroase.  
Din punct de vedere financiar, anul 2017 va fi avantajos pentru persoanele care lucreaza in domenii precum sanatate sau munca de laborator. Multi Varsatori isi vor descoperi vocatia in 2017. Lunile martie si august sunt stresante si poti descoperi inamici ascunsi sau ilegalitati carora le-ai cazut victima. 


Pesti 
2017 va fi anul framantarilor si deciziilor pe plan sentimental. Este posibil sa simti o atractie deosebita fata de un prieten apropiat sau sa fii tentat sa incepi o relatie la distanta. Ar fi bine sa nu te arunci cu capul inainte si sa analizezi toate datele problemei. 
Pe plan financiar, anul 2017 va aduce multe dificultati.  Va trebui sa inveti sa faci economii si sa nu te arunci in datorii. Calatoriile , unele deja planificate, pot fi amanate tot din pricina dificultatilor financiare. 
 

related posts

Modifică setările cookies