Horoscopul anului scolar 2015-2016. Cat de bine o sa te descurci la ore in functie de zodie


Chiar daca atunci cand vine vorba de scoala, rezultatele se vad in functie de interesul pe care il acorzi invataturii, si astrele au un rol important. Afla cat de bine o sa te descurci la ore in anul scolar 2015-2016:


Horoscop 2015 BERBEC

Anul scolar 2015-2016 aduce cu el un program extrem de incarcat pentru nativele din Berbec, care vor resimti la scurt timp de la inceperea lui presiunea notelor. Acesta ar putea fi cel mai important an de pana acum si se va impune prin anumite sacrificii pe care cele nascute sub acesta semn vor trebui sa le faca pentru a fi mereu in top, asa cum s-au obisnuit.

Horoscop 2015 TAUR

Taurii incep anul hotarati sa se descurce mai bine decat in trecut si sa obtina rezultate care sa ii ridice in clasamentul celor mai buni elevi. Pe parcursul intregului prim semestru se vor descurca foarte bine in ceea ce priveste partea teoretica, urmand ca in partea a doua a anului sa le fie pusa la incercare creativitate. Se lasa cu scurte colaborari pentru ziarul scolii/liceului sau cu trupa de teatru.

Horoscop 2015 GEMENI

Nativele din Gemeni nu sunt cele mai mari fane ale invatatului mecanic. Desi nu stau zi si noapte cu manualele in fata, ele reusesc totusi sa obtina note mari de-a lungul intregului an pentru ca dau dovada de creativitate si spirit de observatie in momentul in care sunt "scoase la tabla". O parte dintre ele vor profita de al doilea semestru pentru a se oferi voluntare in cadrul unor proiecte propuse de scoala.

Horoscop 2015 RAC

Marea provocare pe care o vor intalni nativele din Rac de-a lungul anului scolar 2015-2016 este aceea de a imbina planul personal cu cel academic. E posibil ca in perioada imediat urmatoare ele sa simta primii fiori ai dragostei, care se vor suprapune cu solicitarile dure ale profesorilor. In al doilea semestru, se intrevad sanse ca unele dintre cele nascute sub acest semn sa primeasca burse academice sau de merit.

Horoscop 2015 LEU

Se anunta un an marcat de schimbari pentru Leoaice. Din cauza anumitor probleme, isi vor schimba scoala sau specialitatea. Va fi greu sa recupereze, insa nu imposibil, mai ales daca tin con de firea lor competitiva si de ambitia de care dau dovada atunci cand isi pun ceva in cap. 

Horoscop 2015 FECIOARA

Este anul in care nativele din Fecioara reusesc sa iasa de sub carapacea timiditatii si sa-si faca mai multi prieteni printre colegii lor. In ceea ce priveste performantele la ore, vor fi mai interesate de activitatile extrascolare decat de materiile clasice. Notele nu vor fi tot timpul exceptionale, insa se vor mentine pe linia de plutire.

Horoscop 2015 BALANTA

Balantele trec printr-o perioada mai dificila de-a lungul primului semestru si de aceea, decat sa faca fata problemelor personale, prefera sa se refugieze in studiu si sa nu interactioneze prea mult cu ceilalti colegi. Programul de la scoala, plus meditatiile, te vor obosi, asa ca spre finalul anului scolar vei fi cu adevarat epuizata.

Horoscop 2015 SCORPION

Nativele din Scorpion sunt, in general, motivate sa obtina note mari la scoala. Anul acesta insa, ele simt nevoia de o schimbare si au tendinta sa nu se mai focuseze atat de mult asupra orelor de curs. In schimb, isi canalizeaza energiile pe activitati extrascolare, care sa le formeze pentru viitor. Mai ales daca sunt in an terminal, se gandesc deja la studiile viitoare.

Horoscop 2015 SAGETATOR

Nici nu va incepe anul scolar bine, ca nativele din Sagetator vor si primi o multime de responsabilitati din partea profesorilor. Se anunta o perioada aglomerata, in care trebuie sa imbine cu maiestrie latururile academice si personale. Motivul? Va aparea in viata lor un coleg care le va trezi sentimentul de fluturasi in stomac.

Horoscop 2015 CAPRICORN

Se iveste oportunitatea unei calatorii in anul scolar 2015-2016 pentru nativele din Capricorn. Poate fi vorba despre un schimb de experienta, o bursa sau o deplasare pentru un concurs sau o olimpiada. In acest fel, cele nascute sub acest semn isi vor imbogati cunostintele si teoretic, dar si prin practica. Primul semestru se anunta mai linistit decat cel de-al doilea.

Horoscop 2015 VARSATOR

Sectorul invataturii va fi ghidat pe parcursul intregului an scolar de Uranus. Asta inseamna ca nativele din Varsator vor da randament maxim si isi vor impresiona profesorii la orele de curs. Acestea se vor descurca atat de bine, incat vor trezi invidia anumitor colegi, care isi vor face un obiectiv din a le lua locul in topul celor mai buni elevi.

Horoscop 2015 PESTI

Toate materiile si activitatile extrascolare care au legatura cu arta se vor potrivi de minune nativelor din Pesti, care vor excela cand va veni vorba de a-si demonstra talentele. Relatia cu profesorii va fi putin cam tensionata din acest motiv, pentru ca majoritatea se asteapta la rezultate bune in ceea ce priveste subiectele clasice, insa, in cele din urma, anul va fi unul incununat cu succes. 

  • Horoscopul anului scolar 2015-2016. Cat de bine o sa te descurci la ore in functie de zodie

related posts

Modifică setările cookies