Horoscopul lunii august 2016. Racii au sanse sa isi intalneasca iubirea, iar Fecioarele sunt rasfatele lunii


Cum stai cu dragostea, cariera sau banii in luna august:


BERBEC

Simti nevoia unei pauze. Vrei sa te detasezi de oamenii si locurile care nu te ajuta sa te dezvolti. Trebuie sa iti acorzi timp si sa nu mai pui atat de multa presiune pe tine. Ia lucrurile mai usor!

Pe plan sentimental, discutiile cu partenerul este posibil sa se accentueze. Analizeaza atent: va certati din cauza problemelor zilnice sau exista ceva mai profund in spate? 

Umeaza o perioada de schimbari semnificative in viata ta, iar asta se va reflecta si asupra locului de munca. Totusi, nu este momentul prielnic pentru marirea de salariu mult asteptata.

TAUR

Comunicarea este principala problema a Taurilor. Trebuie sa explici clar ceea ce vrei sa spui si ce iti doresti de la ceilalti. Te vei concentra pe cariera, fapt ce nu va fi tocmai pe placul partenerului. Vor urma discutii, in principal din cauza banilor, insa vor da nastere unor certuri serioase, daca nu le vei trata cu diplomatie.

Problemele de la locul de munca te vor ajuta sa devii mai puternica, insa nu trebuie sa le rezolvi tu pe toate, chiar daca pare ca ceilalti sunt cam delasatori. Incearca sa nu iei totul atat de in serios, vor trece. Trateaza lucrurile cu calm si rabdare si vei vedea ca au o rezolvare mai simpla decat te asteptai.  

GEMENI

„Moderatie” este elementul cheie in august. Ai multe evenimente programate, insa este posibil ca unele sa fie chiar in acelasi timp. Trebuie sa iti stabilesti prioritatile si sa te inarmezi cu scuze bune.

Este imposibil sa multumesti pe toata lumea, tocmai de aceea este important sa te gandesti la tine si la ceea ce te va face fericita. Totusi, va fi o perioada optimista pentru Gemeni. Este o luna ideala pentru afaceri. In sfarsit vei semna contractul mult asteptat!

RAC

Atitudinea optimista si deschiderea catre nou te vor ajuta sa comunici mult mai usor cu cei din jur. Ai grija cu banii in aceasta luna, deoarece vei fi tentata sa cheltuiesti mai mult decat este necesar. 

In august vei aprecia mai mult ceea ce conteaza cu adevarat si vei da uitarii lucrurile marunte care par nesemnificative atunci cand arunci o privire de ansamblu. Va fi o perioada foarte buna pentru noi experiente pe plan sentimental, chiar daca nu se vor concretiza intr-o relatie de lunga durata.

Pentru Racii singuri urmeaza un moment prielnic sa isi intalneasca partenerul.

LEU

Leii vor fi efervescenti in august. Vei deborda de energie si vei simti ca poti muta muntii din loc.

Te vei remarca la locul de munca, iar asta iti poate aduce chiar o pozitie de lider. Vei fi initiatoarea multor activitati, in special sportive.

Pe plan personal, iei lucrurile foarte in serios, indiferent ca vorbim despre familie, partener sau prieteni. Este minunat modul in care reusesti sa te imparti. Felicitari! 

FECIOARA

Fecioarele sunt rasfatatele astrelor in august. Urmeaza o perioada optimista, in care te vei simti relaxata si vei atrage ca un magnet toate lucrurile bune.

Vei cunoaste oameni care vor contribui la dezvoltarea si fericirea ta. Nici nu putem vorbi despre locul de munca in cazul tau. E clar ca vei fi in vacanta! Norocoaso! 

BALANTA

Pentru Balante urmeaza un flux emotional. Intr-un moment vei vrea sa te distrezi, iar in cel imediat urmator vei vrea sa fii singura, sa citesti o carte buna. Nu iti face griji, vei gasi echilibrul intre cele doua! Intotdeauna o faci!

August este o luna excelenta pentru negocierea contractelor. Este o perioada oportuna sa iti trasezi obiectivele pe termen lung.

SCORPION

Urmeaza o perioada de reflectie, in care este recomandat sa te gandesti la aspectele care si-au pus amprenta asupra ta in trecut si sa vezi ce ai invatat din ele. Este luna in care trebuie sa ai grija de relatiile cu familia, in special de cea cu mama.

La munca este recomandat sa te axezi pe rezultate masurabile, cele pe care seful tau le poate vedea. Nu pierde timpul cu treburile marunte pe care nu le va observa.

Este o luna excelenta pentru Scorpionii care lucreaza in cercetare, jurnalism de investigatie, geologie sau Politie. Atitudinea incisiva te va ajuta sa observi imediat aspectele ascunse. Partenerul tau ar trebui sa isi faca griji daca ascunde ceva.

SAGETATOR

Pentru Sagetatori, aceasta va fi luna alegerilor. Vei descoperi ca ai investit energie in ceva ce nu te mai reprezinta si va trebui sa corectezi asta rapid.  

Sagetatorii singuri cauta parteneri de la care sa aiba ceva de invatat, care sa ii intrige si sa le traseze noi directii. In relatie, nu va fi vorba despre a deveni reflectia celuilalt, ci despre a descoperi cum diferentele dintre voi va pot face relatia mai excitanta si provocatoare. 

Este o perioada prielnica pentru o inceputuri, indiferent ca vorbim despre o noua relatie sau despre deschiderea unei afaceri.  

CAPRICORN

Emotiile puternice si intensitatea sentimentelor iti pot face relatia mai pasionala si mai puternica. Gelozia va fi principala problema. Schimbarile din viata ta isi vor pune amprenta asupra aspectelor intime. Cu toate astea, sexul poate fi excelent in august, chiar daca va fi un cocktail de dragoste, obsesie si dorinta. 

Va fi o luna a urcusurilor si coborasurilor: o persoana in care ai incredere te va dezamagi, insa vei primi ajutor nesperat de la cineva cu care ai pierdut legatura de mult timp.

VARSATOR

Varsatorii debordeaza de energie si optimism. Viata relationala va ramane pe primul loc.

Ai nevoie de un partener de nadejde, care sa te sprijine si sa te domoleasca. Pozitia lui Venus, planeta cuplului Varsatorulului, indeamna la analiza. Nu te avanta in luarea unor decizii majore, cu toate ca, in aceasta luna, vei avea la dispozitie toate resursele pentru a ajunge la rezultate deosebite.

PESTI

Urmeaza momente importante in viata ta, iar august este luna in care te poti gandi la pasii pe care urmeaza sa ii faci. Daca vei avea probleme in luarea unei decizii, nu ezita sa ceri sfatul celor dragi.

Relatiile deja stabile vor fi favorizate in aceasta perioada. Insa Jupiter nu uita nici Pestii singuri. Incearca sa nu amesteci dragostea cu afacerile, indiferent ca esti singura sau intr-o relatie. In general, esti optimista in privinta viitorului amoros.

Atitudinea pozitiva si puternica, impreuna cu abordarea practica te vor scoate, cu siguranta, in evidenta.

related posts

Modifică setările cookies