Horoscopul lunii octombrie 2016. Leii au parte de o atmosfera haotica, iar Scorpioni se axeaza pe proiecte personale


Afla cum stai cu dragostea, cariera si banii in luna octombrie:


BERBEC

Luna octombrie poate reprezenta o perioada ambigua pentru Berbeci, mai alea cand vine vorba de diversele provocari ce le vor aparea in cale. Sunt destul de multe semne care arata ca nu veti reusi in tot ceea ce va propuneti, insa asta nu inseamna ca trebuie sa va opriti din a incerca. A doua parte a lunii se arata mai prietenoasa cu voi, desi nu va excela din vreun punct de vedere anume.

TAUR

In luna octombrie Taurii se bucura de tot sprijinul celor din jur, in tot ceea ce isi propun sa faca. Poate ca tocmai asta este si motivul pentru care au o stare generala buna si se concentreaza pe cateva probleme fundamentale pe care le au, fara sa incerce sa isi complice viata mai mult decat este cazul, chiar daca asta le sta in obicei uneori.

GEMENI

A doua luna de toamna le aduce Gemenilor cateva vesti mai putin placute, in special in sectorul muncii, al serviciului. Acestia se afla in circumstante ciudate, care nu le dau voie sa se exprime atat de clar pe cat si-ar dori. Iar daca o fac, pot rani sentimente si orgolii, iar de data asta oamenii nu vor reactiona prea frumos.

RAC

Pentru Raci luna pare sa aiba cateva momente care le pot aduce succesul in cea ce priveste unele obiective pe care si le-au fixat de mult timp. Cineva incearca sa ii faca sa se abata de la drumul lor, da Racii se comporta mai "egoist" decat in mod obisnuit si nu se lasa deviati din drum.

LEU

Leul, un semn zodiacal puternic, va fi inconjurat luna aceasta de persoane foarte energice, de multe responsabilitati si mult zgomot, Intreaga luna va fi una agitata pentru el, iar in sectorul amoros pot exista cateva intamplari noi, neasteptate, care il vor face sa isi doreasca foarte mult sa aiba parte de liniste si intimitate alaturi de persoana iubita.

FECIOARA

Pentru Fecioare totul incepe sa devina armonios, odata cu venirea lunii Octombrie. Nativele au o perioada calma si se bucura de mici bucurii atat la locul de munca sau la scoala, cat si in viata de familie si alaturi de prieteni. Nu sunt multe lucruri care sa le supere si nici nu ar putea, pentru ca ele dau dovada de mai mult calm ca niciodata.

BALANTA

Balantele vor avea o intalnire cu trecutul, luna aceasta, Fie ca este vorba despre o persoana sau despre o conjunctura care le aminteste de ceva important pentru ele, sunt destul de ancorate in asta si nu se poate spune ca le face bine. 

SCORPION

Ceva le insufla celor aflati in zodia Scorpionului o stare pozitiva, care ii face sa se gandeasca la tot felul de proiecte noi. Au multe asteptari de la perioada urmatoare si sunt dispusi sa investeasca in proiectele lor in asa fel incat rezultatele sa poata fi dintre cele mai bune.

SAGETATOR

Sagetatorii au o atitudine mai degraba agresiva pe toata durata lunii si sunt predispusi la conflicte, de care este, insa, recomandat sa se tina departe, pentru ca rezultatul nu va fi in avantajul lor. Pot atrage atentie negativa asupra lor, care se va intinde pe o perioada mai lunga de o luna.

CAPRICORN

Capricornii au o luan destul de productiva si se bucura de reusite pe toate planurile, ba chiar pot primi laude sau o promovare pecare o asteapta de mult timp. Luna aceasta este le este cu adevarat prietena si acest lucru se vede cel mai bine la locul de munca sau in anumite proiecte speciale in care sunt implicati.

VARSATOR

Varsatorul este semnul zodiacal cu cele mai multe provocari, in aceasta luna. Pe de o parte exista o situatie care ii va face sa se simta "tradati" sau care le va afecta increderea pe care o au in anumite persoane, pe de alta parte vor fi provocati sa priveasca imaginea de ansamblu si sa se bucure ca pot indeparta pe cineva care nu le dorea binele.

PESTI

Pentru Pesti toamna nu este cel mai indragit anotimp, ei fiind mai degraba indragostiti de sezonul cald, iar luna octombrie nu se potriveste deloc cu dorintele lor, desi le stimuleaza romantismul. Se pare insa ca aceasta luna le pregateste o surpriza placuta, Pestii avand ocazia sa exceleze intr-un domeniu care le e este foarte drag.

related posts

Modifică setările cookies