Horoscopul saptamanii 1 - 7 februarie 2016. Cum stai cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada


Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 1 - 7 februarie 2016.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Climatul astral al acestei saptamani nu este propice fidelitatii. Nu veti face nimic ca sa atrageti astfel de evenimente, insa o oportunitate s-ar putea sa se iveasca pe neasteptate. Atentie la ce alegeri faceti deoarece astrele nu favorizeaza judecata clara. 

Bani - Veti beneficia de mai multe sanse de a produce bani saptamana aceasta. Puteti, de exemplu, sa faceti o tranzactie care va da roade peste mai mult timp.

Munca - Veti avea ocazi sa incheiati o afacere foarte importanta sau sa puneti la punct un proiect care v-a consumat mult timp si energie. Pozitia dumneavoasta profesionala va fi consolidata.

Citeste si: Ce obsesii au femeile in functie de zodia in care s-au nascut

 HOROSCOP TAUR

Dragoste - Treceti printr-o perioada excelenta, guvernata de placerile senzuale. Sansa si succesul din alte domenii vor veni pe baza acestei stari de gratie care va face sa va simtiti minunat.

Bani - Veti avea posibilitatea de a face investitii bune si de a va gestiona eficient bugetul. Aceasta perioada este propice achizitiei sau vanzarii unei case sau a unui teren.

Munca - O saptamana buna la munca. Taurii sunt mai siguri pe ei insisi si pe deciziile lor. Asadar, au toate sansele sa se afirme la birou si sa castige aprecierea sefilor si respectul colegilor.

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Relatiile voastre cu partenerul de viata sunt excelente in aceasta perioada. Toata pasiunea pe care o aveti se va revarsa asupra persoanei iubite care va aprecia tot ce aveti de oferit. 

Bani - Este o perioada foarte buna pentru a operatii financiare indraznete. Este bine sa calculati si riscurile, insa astrele sunt in favoarea unei imbunatatiri a situatiei materiale.

Munca - Aceasta saptamana va aduce rezultate bune la serviciu sau la scoala. Unii nativi vor primi oferte de lucru sau cresteri salariale. Pentru altii se anunta promovari.

Citeste si: Cat esti de invidioasa in functie de zodie

 HOROSCOP RAC

Dragoste - In aceasta saptamana, planetele va transmit un mesaj de continuitate in domeniul conjugal si partenerial. Viata de cuplu nu ar trebuie sa va faca probleme, ba dimpotriva, va fi o oaza de liniste si regasire.

Bani - Astrele va influenteaza in mod decisiv, oferindu-va un fler extraordinar in sesizarea oportunitatilor de afaceri, asa ca actionati in baza instinctului.

Munca - In ceea ce priveste serviciul, trebuie sa va impuneti o disciplina mai dura, astfel incat sa va puteti organiza bine. Trebuie sa uitati de tot ceea ce va distrage si sa va concentrati pe obiective.

 HOROSCOP LEU

Dragoste - In aceasta perioada, veti acorda o atentie sporita vietii de cuplu. Sunteti dispuse sa faceti orice fel de efort pentru a oferi un plus de stabilitate relatiei voastre si rezultatele vor fi pe masura asteptarilor.

Bani - Este o perioada excelenta pentru activitati financiare. Veti putea sa redresati o situatie care parea compromisa sau sa va bucurati de rezultatele unor investitii inteligente.

Munca - Veti iesi in evidenta saptamana aceasta la serviciu. Notorietatea voastra este in crestere, insa daca lucrati in segmentul comunicarii, aveti grija la ceea ce spuneti. Discretia e sfanta!

Citeste si: Zodiac vechi romanesc - ce zodie esti in functie de perioada in care te-ai nascut

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Pentru multi dintre nativii acestei zodii, saptamana va fi caracterizata prin placeri senzuale memorabile. Pentru cei nascuti in prima decada, tendintele spre erotism sunt mai vagi, uneori fiind vorba strict de fantezii.

Bani - Daca aveti probleme cu banii s-ar putea ca astrele sa va ofere un moment de ragaz de la aceste griji. Totusi, nu veti gasi o solutie durabila daca nu faceti economii.

Munca - Sunt multi care va invidiaza si asteapta momentul potrivit pentru a profita de greselile voastre. Nu intrati in situatii care va pot face vulnerabile sau care va pot afecta reputatia.

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste - In domeniul sentimental trebuie neaparat sa va pastrati capul pe umeri. Trebuie sa aruncati o privire in trecut ca sa intelegeti ce nu a mers  bine si sa nu mai repetati aceleasi greseli. In felul acesta, pe viitor, veti fi scutite de regrete.

Bani - Incepand din aceasta saptamana, astrele va incita la un program de austeritate aproape draconic. Nu rezistati acestor influente. Este bine sa nu cedati tentatiei de a cheltui.

Munca - Toate initiativele de saptamana aceasta vor avea succes.Totusi, daca nu va simtiti pregatite, nu va lansati in proiecte complicate. Unele native vor fi avansate in pozitii inalte gratie curajului si perseverentei lor. 

Citeste si: Compatibilitate astrologica in sarut. Cu ce zodie ar trebui sa te saruti ca sa simti maximum de placere

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Nimic nu este mai periculos in cuplu decat o tacere fara motiv care se instaleaza incet, dar pe termen lung. Nativele trebuie sa reactioneze, sa faca primul pas si sa reia dialogul cu partenerul. Este de dorit sa va regasiti complicitatea pasionala din trecut.

Bani - Banii si dragostea nu merg bine impreuna. Ganditi-va la asta sau veti avea probleme. Pe plan strict material, trebuie sa va echilibrati bugetul si sa fiti atente in ce va investiti veniturile.

Munca - O sa descoperiti ca aveti mai multe calitati de combatant decat ati fi crezut. Pentru a va atinge obiectivele profesionale nu veti ezita sa iesiti din cochilie si sa va asumati riscuri importante.

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Profitati de ambianta linistita din cuplu pentru a vorbi cu partenerul despre ideile care nu va dau pace. Iesiti din starea obisnuita de reticenta si partenerul va va fi recunoscator pentru increderea pe care i-ati acordat-o.

Bani -  Oportunitatile financiare vor deveni, in aceasta perioada, din ce in ce mai rare. Daca o sa continuati sa credeti ca Mos Craciun vine din nou, o sa aveti o mare dezamagire.

Munca - Daca aveti un proiect important pe care vreti sa il puneti la punct sau sa il prezentati unui superior, ati face bine sa va grabiti. Saptamana aceasta este bine aspectata chiar daca ulterior veti intampina mai multe obstacole.

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Lucrurile vor merge bine in conditiile in care veti tine cont si de dorintele partenerului. Este pasionanta perioada seductiei, insa la un anumit moment a fi nevoie de mai mult: incredere, sprijin, loialitate.

Bani - Cateva mici preocupari legate de bani se arata la orizont. Nu va puteti baza pe schimbarea norocului, asa ca incercati sa nu va imprumutati: o impartire inteleapta a bugetului este o solutie mai buna.

Munca - Puteti duce la bun sfarsit un proiect de maxima importanta si in acelasi timp va simtiti liber sa va exprimati creativitatea. Vor fi unele voci criticela adresa voastra, insa nu trebuie sa tineti cont de ele.

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Relatia cu partenerul se va imbunatati daca nativiele din Varsator vor accepta ca trebuie sa fie mai putin autoritare. Trebuie sa invatati ca trebuie sa cereti si opinia partenerului inainte de a lua decizii care va privesc pe amandoi.

Bani - Riscati sa va compromiteti echilibrul bugetar, tocmai pentru ca ati scapat de unele datorii presante. Nu va relaxati prea mult si nu uitati ca veti face alte datorii daca cheltuiti fara masura.

Munca - In domeniul profesional beneficiati de toata sustinerea astrelor. Asta inseamna ca veti fi dinamice si veti avea un spirit competitiv mai ascutit.  Este bine sa profitati de aceste aspecte si sa va puneti in practica toate ideile.

Citeste si: Cum te comporti atunci cand te indragostesti in functie de zodie

 HOROSCOP PESTI

Dragoste - Sunteti putin cam visatoare si va doriti din tot sufletul sa va construiti o relatie durabila si fericita. Trebuie totusi sa ramaneti ancorate in prezent si sa luati lucrurile asa cum sunt.

Bani - Astrele va ajuta sa va imbunatatiti situatia financiara. Chiar daca va provoca si cateva evenimente neprevazute, acestea au rezultate pozitive pentru voi.

Munca - Veti fi rasfatate. Planetele va permit sa va atingeti obiectivele profesionale. Atentie, lipsa de perseverenta va poate crea obstacole. Tot ce trebuie sa faceti este sa insuflati putina pasiune planurilor voastre. 

related posts

Modifică setările cookies