Horoscopul saptamanii 11 - 17 mai 2015. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 11 - 17 mai 2015.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Configuratia astrala din aceasta saptamana indica faptul ca s-ar putea sa fiti nevoite sa faceti eforturi suplimentare pentru a va intelege bine cu persoana iubita. Incercati sa dati dovada de mai multa intelegere: o conversatie sincera va ajuta sa va reveniti.

Bani - Este momentul sa luati decizii financiare importante. Puteti sa investiti in lucruri utile. Daca aveti nevoie de bani in plus, puteti obtine un imprumut de la banca.

Munca - Totul merge bine in domeniul profesional. Aveti o rabdare si o perseverenta de neclintit, iar acestea sunt atuurile voastre cele mai de pret.

Citeste si: Cele mai mari defecte in functie de zodie. Care e cea mai interesata si cine minte cel mai tare

 HOROSCOP TAUR

Dragoste - Climatul conjugal este stabil. Daca ati avut mici neintelegeri cu persoana iubita, trebuie sa stiti ca in aceasta periaoda totul se va imbunatati.  Nu considerati ca partenerul stie deja cat de mult il iubiti si apreciati: cateva gesturi de apreciere pot reaprinde pasiunea in cuplu.

Bani - Circumstantele sunt favorabile unei tranzactii avantajoase. Conturile se pot rotunji in urma vanzarii unor bunuri.

Munca - Configuratia  astrala este incurajatoare. La munca, rezultatele pe care le veti obtine sunt chiar mai bune decat cele la care va asteptati. Randamentul este in crestere.

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste - In aceasta saptamana, excelenta configuratie planetara va ajuta in viata amoroasa. Nu este momentul sa fiti timide sau sa va reactivati complexele. Trebuie sa fiti increzatoare si disponibile pentru noi aventuri.

Bani - Va fi o perioada foarte buna  pe plan financiar. Finantele voastre sunt echilibrate si, atata timp cat veti face cheltuieli inteligente, situatia voastra economica nu va avea de suferit.

Munca - O perioada plina de succes. Daca sunteti nascute in prima decada, o sa aveti o perioada de beneficii, in care vei fi recunoscute la serviciu pentru capacitatea voastra de a duce orice proiect la bun sfarsit.

Citeste si: Ce spune forma buzelor tale despre tine si personalitatea ta

 HOROSCOP RAC

Dragoste - Sunteti mai seducatoare ca niciodata, ceea ce inseamna ca mai multe persoane si-ar putea arata interesul pe care il treziti in ele.

Bani - Situatia voastra materiala se va ameliora vizibil. Daca vreti sa faceti investitii, trebuie sa stiti ca roadele lor se vor vedea in viitorul mai indepartat.

Munca - Veti putea sa va uimiti colegii cu initiative originale si indraznete. Nu trebuie sa va fie teama de esec, de obicei acest tip de temeri sunt cele care nu va lasa sa avansati in cariera. Trebuie sa va asumati si ceva riscuri.

 HOROSCOP LEU

Dragoste - Exista o anumita susceptibilitate intre voi si partener insa asta nu inseamna ca veti avea discutii neplacute, ci doar ca vor aparea momente pe care veti vrea sa le petreceti separat.

Bani - Problemele vostre financiare  sunt pe cale sa se rezolve in aceasta perioada.  Sume de bani va vin din mai multe parti, ceea ce va ajuta. 

Munca - Aveti energia necesara  pentru a duce la bun sfarsit  toate acele proiecte in care credeti si in care v-ati pus sperantele. Ar putea aparea cateva probleme in ceea ce priveste raporturile cu alti colegi de serviciu insa. Atentie!

Citeste si: Dorintele secrete ale semnelor zodiacale. Ce iti place cu adevarat in viata, in functie de zodie

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Aveti tendinta de a visa prea mult. Intalniti persoane interesante insa va puneti prea multe sperante in relatii care sunt superficiale. Unele dintre voi va faceti planuri privind fondarea unei familii.

Bani - O sa treceti printr-o perioada profitabila. Banii va vin din mai multe parti: unele investitii mai vechi se vor arata profitabile abia acum sau de la slujba primiti o prima sau un bonus.

Munca - Profesional, trebuie sa dati dovada de foarte multa rabdare. Va veti putea implini toate dorintele in acest segment, insa, din pacate, rezultatele nu  vor aparea imediat. Secretul reusitei consta in multa munca si multa rabdare.

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Sunteti in dispozitia perfecta pentru a va lasa seduse. Multe dintre voi vor incepe o noua relatie. Chiar daca totul se bazeaza initial pe atractia fizica, lucrurile pot evolua in ceva mai profund.

Bani - Aceasta perioada este optima pentru a va gandi la situatia voastra materiala. Este o perioada fasta pentru investitii, precum si pentru tranzactii imobiliare.

Munca - Nu primiti decat influente pozitive din partea astrelor. Asadar, este momentul potrivit pentru a va pune planurile in actiune. Multe dintre abitiile voastre profesionale se vor concretiza. S-ar putea sa fie nevoie sa munciti mai mult decat de obicei, insa eforturile va vor fi rasplatite pe deplin.

Citeste si: Compatibilitate zodii. Afla cu cine te potrivesti cel mai bine in plan amoros

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Intalniri neprevazute ar putea sta la baza unor legaturi cat se poate de agreabile. Totusi, una dintre aceste noi legaturi ar putea ramane clandestina, dat fiind ca marturisirea sa publica ar putea trage comentarii negative si gelozii. 

Bani - Mediul astral va indeamna sa fiti ceva mai vigilente cand vine vorba de cheltuieli. Nu va incredeti prea mult in niciun fel de loterie sau oferta publicitara care suna prea bine ca sa fie adevarat. 

Munca - Unele circumstante care se vor ivi in aceasta periaoda sunt deosebit de avantajoase. Pentru unii nativi, asta inseamna legaturi foarte bune cu strainatate. Pentru altii inseamna perspective de a urca in ierarhia companiei. Tinerii care cauta un loc de munca vor gasi posturi in care entuziasmul lor va fi apreciat.

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Romantismul este cuvantul de ordine in viata voastra.  Pasiunea apare inopinat si va lasati transportate intr-o lume plina de senzualitate.  Puteti sa visati cat doriti, dar trebuie sa stiti ca totul ar putea fi doar un superb miraj si nimic mai mult.

Bani - Sunteti foarte hotarate sa ramaneti intr-o stare de echilibru atunci cand vine vorba de bani. Totusi, astrele va invita insistent sa fructificati economiile pe care le-ati facut, asa ca fiti atente la oportunitatile de investitie pe termen mediu si lung.

Munca - Ambianta astrala va alimenteaza ambitiile. Totusi, nu insistati sa mergeti inainte cu proiecte care par imposibile. Reorientati-va energia si capacitatea de munca spre proiecte care pot fi puse in practica.

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - O schimbare neasteptata va bulverseaza viata in cuplu. Aceasta schimbare nu este in mod special negativa. Mai ales daca veti sti sa vedeti laturile pozitive ale situatiei, s-ar putea chiar sa aveti numai de castigat.

Bani - Situatia voastra financiara se va ameliora in aceasta saptamana si va evolua spre stabilitate, ceea ce va multumeste foarte mult.  Incercati sa fiti mult mai responsabile atunci cand vine vorba de cheltuieli.

Munca - Sunteti mai perfectioniste si mai muncitoare ca niciodata. Aveti multe planuri ambitioase, dar asta nu inseamna ca nu veti profita din plin si de fiecare moment liber care se iveste.

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Nicio schimbare nu se intrevede la orizont. Asta nu inseamna ca nu puteti miza pe farmecul vostru personal pentru noi  cuceriri, ci doar ca nu trebuie sa va faceti mari iluzii cu privire la o posibila casatorie sau relatie pe termen lung.

Bani - In ceea ce priveste banii, situatia se arata ceva mai buna decat ati fi sperat. Totusi nu este momentul sa faceti imprudente. Ramaneti destul de circumspecte cand este vorba de noi achizitii sau orice altceva presupune cheltuirea unor sume mari de bani.

Munca - Veti avea ocazia sa va concretizati proiectele  profesionale care va pun in evidenta. Incercati sa nu va lasati latura impulsiva sa preaia controlul si incercati sa va mentineti calmul orice s-ar intampla. Nu lasati opiniile celorlalti sa va afecteze increderea de sine.

Citeste si: Top 5 zodii care sunt predispuse sa insele in 2015

 HOROSCOP PESTI

Dragoste - Dupa cateva discutii foarte sincere in care au fost clarificate unele aspecte mai delicate ale relatiei, decideti ca este momentul sa faceti pace cu partenerul. Asadar viata de cuplu este din nou asa cum v-ati dorit-o.

Bani - In aceste zile veti putea beneficia de circumstante favorabile castigurilor pe plan financiar. Poate fi vorba de oportunitati de investitii sau de tranzactii deosebit de avantajoase.

Munca - Treceti printr-o perioada foarte buna la serviciu. Planurile si ideile voastre se dovedesc a fi foarte constructive si de bun augur. 

related posts

Modifică setările cookies