Horoscopul saptamanii 12 - 18 octombrie 2015. Cum stati cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada


Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 12 - 18 octombrie 2015.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Relatia in care esti implicata evolueaza nesperat de bine, iar tu te poti declara multumita de alegerea pe care ai facut-o, mai ales ca a trecut ceva vreme de cand nu te-ai mai simtit in siguranta alaturi de un barbat. 

Bani - Este o saptamana buna din punct de vedere financiar, iar daca vei fi atenta la cheltuielile pe care le faci zilele astea, atunci iti vor ramane bani pentru a te rasfata putin in week-end. 

Munca - Toti vor cate ceva de la tine in aceasta saptamana, iar tu nu mai faci fata stresului si nu mai dai randamentul necesar pentru a-ti finaliza treaba la job. 

Citeste si: Cele mai mari defecte in functie de zodie. Care e cea mai interesata si cine minte cel mai tare

 HOROSCOP TAUR

Dragoste - A trecut ceva vreme de cand nu ai mai acordat atentia necesara laturii sentimentale, asa ca a venit momentul sa faci ceva in acest sens, mai ales ca astrele par sa fie de partea ta zilele urmatoare. 

Bani - Ai cam intrecut masura in ultima perioada, iar acum te vezi nevoita sa-ti calculezi cu atentie fiecare achizitie pe care trebuie sa faci pentru a nu ajunge in situatia de a ramane fara bani. 

Munca - Inca de la inceputul saptamanii esti informata ca urmeaza sa coordonezi un proiect important de la locul de munca, fapt care te bucura enorm, dar iti da si un sentiment de panica. 

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Te-ai saturat de episoadele de gelozie pe care le face partenerul de viata de ceva vreme, mai ales ca tu nu i-ai oferit niciun motiv. Discuta cu el si afla care este adevarata problema. 

Bani -  Astrele sunt de partea ta in aceasta saptamana din punct de vedere financiar. Fie ca primesti o suma de bani importanta sau ti se inapoiaza o datorie, e timpul sa te bucuri de aceste zile. 

Munca - Te simti nedreptatita la locul de munca, nu te mai intelegi cu colegii, iar superiorii nu fac altceva decat sa-ti reproseze diverse lucruri, fara sa priveasca situatia in ansamblu.  

Citeste si: Ce spune forma buzelor tale despre tine si personalitatea ta

 HOROSCOP RAC

Dragoste - Vrei sa readuci pasiunea in cuplu si te straduiesti ca sa iti faci partenerul sa se simta special. Ti-ai dat seama ca pretuiesti foarte tare relatia voastra si esti dispusa sa faci orice sacrificiu pentru a-ti pastra actualul iubit in viata ta.

Bani - Esti destul de economa saptamana aceasta, fara sa fie cazul. Insa o mica economie nu strica niciodata, asa ca banii pusi deoparte se vor dovedi bineveniti.

Munca - Ai din ce in ce mai multe responsabilitati la birou si cu greu mai faci fata volumulului mare de munca. Te gandesti daca pentru jobul actual merita sa iti sacrifici timpul personal.

 HOROSCOP LEU

Dragoste - Este o perioada tensionata din punct de vedere sentimenal, cu multe situatii conflictuale si discutii aprinse. Nervii sunt intinsi la maxim si se fac acuzatii grave.

Bani - Va trebui sa apelezi la un imprumut financiar pentru a trece cu bine peste aceasta saptamana dificila din punct de vedere financiar. Incearca sa fii cumpatata, pentru a nu ajunge la datorii colosale.

Munca - Te simti motivata la locul de munca si vrei sa demonstrezi ca ai merita o promovare. Incerci sa iti etalezi aptitudinile, sperand ca va observa cine trebuie.

Citeste si: Dorintele secrete ale semnelor zodiacale. Ce iti place cu adevarat in viata, in functie de zodie

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Ai parte de o saptamana incitanta, in care partenerul de viata iti face tot felul de surprize si te trateaza ca pe o printesa fara sa existe un motiv special, de aceea totul capata o semnificatie mai puternica.   

Bani - Ti-ai propus sa faci economii si sa fii mai atenta cand vine vorba despre cheltuielile pe care le faci, insa nu prea reusesti sa te tii de aceasta promisiune pe care ti-ai facut-o. 

Munca - Ai parte de o saptamana excelenta din punct de vedere profesional: tot ce iti propui iti iese si te simti mandra de lucrurile pe care le-ai realizat. 

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Te-ai saturat de felul in care se comporta partenerul de viata cu tine si esti hotarata sa pui piciorul in prag si sa vezi ce alternative aveti pentru situatia in care va aflati. 

Bani - Nu reusesti sa-ti rezolvi problemele financiare si esti nevoita sa te imprumuti cu niste bani de la o prietena pentru a trece si peste aceasta saptamana. 

Munca - Va trebui sa lucrezi mult peste program saptamana aceasta, deoarece ai ramas in urma cu o parte dintre proiecte, motiv pentru care trebuie sa-ti anulezi o parte dintre planurile pe care ti le facusei pentru zilele urmatoare. 

Citeste si: Compatibilitate zodii. Afla cu cine te potrivesti cel mai bine in plan amoros

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Esti hotarata sa lasi in urma deceptiile in dragoste pe care le-ai avut in ultima perioada, iar zilele aceastea te transformi intr-o adevarata pradatoare. Ai grija sa nu exagerezi!

Bani - Atata vreme cat nu esti exagerata si nu arunci banii pe lucruri inutile, nu vei avea de suferit in aceasta saptamana. Chiar daca vor aparea cateva cheltuieli neprevazute, vei reusi sa faci fata situatiei. 

Munca - Se anunta o saptamana linistita la birou, in care iti rezolvi treburile fara prea multa bataie de cap. Ai putea sa profiti de aceasta oportunitate si sa iti organizezi cateva idei pentru proiectele viitoare. 

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Se anunta o saptamana tensionata pe plan sentimental, tinand cont ca te certi aproape in fiecare zi cu partenerul de viata din motive nesemnificative, dar suficient de importante incat sa va creeze probleme. 

Bani - Este o perioada benefica pentru a face investitii, de aceea ar fi indicat sa te gandesti serios la aceasta alternativa, mai ales ca ai posibilitatile financiare pentru o astfel de obtiune. 

Munca - Dai dovada de creativitate in aceasta saptamana, iar ideile iti sunt apreciate de superiori. Te descurci excelent cu noile proiecte, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. 

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Ai trait o mare dezamagire in dragoste, iar de atunci te-ai ferit sa te mai implici emotional in alte relatii. Lucrurile se vor schimba in aceasta saptamana, deoarece esti pe cale sa intalnesti o persoana care sa-ti readuca zambetul pe buze. 

Bani - A venit momentul sa te resfeti, iar in aceasta saptamana iti indeplinesti o parte dintre dorintele pe care le aveai de ceva vreme. 

Munca - Se anunta o saptamana agitata, in care nu prea reusesti sa-ti termini treburile pe care le aveai de facut. Organizeaza-ti mai bine timpul, altfel vei avea de suferit. 

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Esti intr-o perioada in care partenerul de viata te trateaza ca pe o printesa si iti arata cat de mult tine la tine. Bucura-te de aceste clipe si straduieste-te sa il rasplatesti asa cum se cuvine. 

Bani - Te confrunti cu probleme financiare majore si esti nevoita sa te imprumuti cu niste bani de la un prieten apropiat pentru a trece peste aceasta perioada. 

Munca - Incepi saptamana cum nu se poate mai prost, tinand cont ca ai o discutie contradictorie cu unul dintre superiori. Pana la urma reusesti sa rezolvi conflictul, dar starea de spirit iti este afectata. 

Citeste si: Top 5 zodii care sunt predispuse sa insele in 2015

 HOROSCOP PESTI

Dragoste - Se anunta o saptamana in care esti pusa pe fapte mari pe plan sentimental. Faci cuceriri una dupa alta, insa ar trebui sa fii atenta cu ce barbati intri in contact pentru a nu avea de suferit. 

Bani - Trebuie sa faci niste investitii financiare majore in aceasta saptamana, de aceea ar trebui sa fii mai cumpatata cand vine vorba despre cumparaturi. 

Munca - Ai parte de o saptamana plina de evenimente la birou, in care trebuie sa dai dovada de multa rabdare si sa iti organizezi timpul cu mai multa atentie. 

related posts

Modifică setările cookies