Horoscopul saptamanii 12 - 18 septembrie 2016. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla de la astrologul perfecte.ro, Laura Ianculescu, ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 12 - 18 septembrie 2016.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste – Nu se anunta o saptamana in care sa aveti timp pentru partenerul de viata, deoarece cariera si starea de sanatate va solicita in principal.

Bani – In saptamana analizata nu se intrevad intrari de sume importante in conturi, deci ar trebui sa va dramuiti sumele pe care le aveti.

Munca – Luna Plina de vineri se formeaza pe axa ce cuprinde si casa serviciului, din acest motiv toata saptamana va fi una agitata la locul de munca. Primele zile din saptamana va veti ocupa de sfera profesionala si de planurile de viitor in cadrul companiei.

Citeste si: Ce obsesii au femeile in functie de zodia in care s-au nascut

 HOROSCOP TAUR

Dragoste  – Luna plina de vineri se formeaza pe axa iubirii si poate aduce niste tensiuni in relatia sentimentala. Partenerul va poate reprosa ca nu petreceti destul timp impreuna si va rezervati timp numai pentru prieteni si proiecte.

Bani – Daca sunteti pe cale sa lansati un proiect in ajunul zilei de 16 septembrie, se poate sa culegeti si roade financiare de pe urma lui cat de curand.

Munca – Prima zi din saptamana veti discuta cu sefii despre finantele de care aveti nevoie pentru a va implica in niste proiecte care nu sufera amanare. Atentie cum puteti problemele deoarece Mercur retrograd poate aduce neintelegeri. Luna plina de vineri se formeaza in casa proiectelor si anunta o rasturnare de situatie intr-un proiect.

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste – Saptamana se anunta plina de evenimente la care puteti participa impreuna cu partenerul, insa aveti grija! Pot sa apara dispute la tot pasul din cauza aspectelor tensionate dintre voi.

Bani – Conjunctura astrala saptamanii va indeamna sa va preocupati de finantele pe care le aveti sau le puteti mosteni de la o ruda apropiata.

Munca – Luna plina de vineri se formeaza in casa carierei. Cu alte cuvinte, puteti culege roadele muncii depuse pana acum, iar alte rezultate asteptate nu intarzie sa apara. 

Citeste si: Cat esti de invidioasa in functie de zodie

 HOROSCOP RAC

Dragoste – Prima zi a saptamanii, cu Luna pe casa cuplului, veti petrece timpul cu persoana iubita. Apoi, va veti ocupa de sfera profesionala, care va va solicita la maxim.

Bani – Vesti bune! Marti si miercuri puteti recupera o suma de bani pe care ati imprumutat-o unui coleg de serviciu.

Munca – Luna plina de vineri se formeaza in casa a 9-a din horoscopul vostru, adica in casa filosofiei de viata, a studiilor si a calatoriilor. Este, deci, posibil sa fiti anuntati neasteptat ca veti pleca intr-o delegatie.

 HOROSCOP LEU

Dragoste – Primele doua zile din saptamana, cand Luna e pe casa cuplului, sunt zile favorabile pe care le puteti petrece in compania partenerului. Nu veti duce lipsa de iesiri in oras sau la evenimente, in doi.

Bani – Luna plina de vineri se formeaza in casa financiara, lucru ce poate aduce incheierea unor discutii pe teme legate de banii in comun cu partenerul, o mostenire sau niste bunuri de valoare.

Munca – Incepeti saptamana in forta la locul de munca, iar Saturn va poate testa rezistenta la stres si la a face fata cu succes sarcinilor dificile. Daca aveti proiecte care necesita creativitate, este bine sa le amanati spre a doua parte a saptamanii, cand va ajuta si astrele.

Citeste si: Zodiac vechi romanesc - ce zodie esti in functie de perioada in care te-ai nascut

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste – Luna plina de vineri se formeaza in casa cuplului si poate aduce o decizie pe care o veti lua in ceea ce priveste relatia cu partenerul de viata. Daca vor exista tensiuni, alegeti sa le rezolvati amiabil.

Bani – Marti si miercuri exista sanse sa incasati o suma de bani, care sa vina ca o surpriza din partea unui membru al familiei. 

Munca – Zile pline de efervescenta se anunta marti si miercuri la locul de munca, iar joi si vineri, cand Luna va strabate casa parteneriatelor si va avea loc si Luna plina,  se poate incheia o etapa in ceea ce priveste un parteneriat.

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste – In prima parte a saptamanii, preocuparile voastre vor fi partenerul si relatia cu familia, precum si indeplinirea treburilor gospodaresti. Sfarsitul de saptamana il veti petrece tot in compania partenerului, care va face o surpriza neasteptata.

Bani – Saptamana aceasta sunteti nevoiti sa apelati la rezervele de bani pe care le aveti, la cardurile de credit sau la banii partenerului. Situatia nu e tocmai roz din punct de vedere financiar.

Munca – Luna plina de vineri se formeaza in casa serviciului si anunta niste zile care va solicita din plin. Atentie si la sanatate, care poate avea de suferit deoarece Luna plina se formeaza pe axa sanatatii si poate sa va aduca o stare de epuizare, oboseala.

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste – Luna plina de vineri se formeaza in casa iubirii, ceeace poate aduce sentimente si trairi intense fata de partnerul de viata. Daca sunteti singure, puteti sa faceti o pasiune pentru o persoana din grupul pe care il frecventati.

Bani – Imprumutati un prieten cu bani, insa aveti grija ca s-ar putea sa intampinati dificultati in a-i recupera. In weekend, o suma vine neasteptat de la membrii familiei pentru a rezolva unele probleme aparute.

Munca – Prima parte a saptamanii va puteti astepta la evenimente neprevazute la locul de munca, precum si la rasturnari de situatie. Puteti sa primiti saracini in plus si dead-line-uri pe care trebuie sa le respectati.

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste – Luna plina de vineri se formeaza in casa familiei, cand se pot isca tensiuni. Problemele va pot afecta si in relatia cu partenerul de viata.

Bani – In prima zi a saptamanii, preocuparile financiare va vor solicita deoarece nu dispuneti de sumele de care aveti nevoie pentru a face niste plati.

Munca – Desi Luna plina se formeaza pe casa familiei, aspectul cuprinde si sfera profesionala. Sunteti nevoite sa luati niste decizii ce tin de prioritatile pe care le aveti. O schimbare in sfera profesionala poate veni pe neasteptate din cauza unor evenimente ce au loc in familie.

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste – Marti si miercuri, cu Luna pe casa iubirii, veti fi intr-o forma buna. Energia de care dispuneti va face sa va surprindeti partenerul de viata intr-un mod placut. Urmeaza o perioada in care veti fi foarte active din punct de vedere social.

Bani – Marti si miercuri se anunta cheltuieli neprevazute in buget, deci atentie la ce si cum cheltuiti. Duminica mergeti la shopping pentru aprovizionarea casei.

Munca – Luna plina de vineri se formeaza pe axa cunoasterii, pe casa comunicarii, cand niste decizii nu vor suferi amanare. In unele cazuri se poate lua decizia de a pleca la un job in strainatate.

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste – Atentie la disputele pe care le puteti avea in relatia cu partenerul in ceea ce priveste finantele in comun si impartirea chestiunilor gospodaresti.

Bani – Luna plina de vineri se formeaza pe axa financiara, lucru ce poate sa va solicite intreaga saptamana. Veti fi nevoite sa faceti socoteli pentru a pune in ordine chestiunile financiare.

Munca – La locul de munca aveti parte de relatii bune cu colegii, care va pot ajuta intr-o problema familiala sau de sanatate pe care o aveti.

 HOROSCOP PESTI

Dragoste – Luna plina de vineri se formeaza in casa voastra a pesonalitatii si veti fi cele mai solicitate in aceasta saptamana. Relatia cu partenerul de viata poate suferi modificari. Mai exact, puteti lua niste hotarari importante in a reevalua relatia din toate punctele de vedere.

Bani – Puteti primi marti sau miercuri o suma de bani, care vine neasteptat. Sefii va rasplatesc cu un bonus, care va prinde bine pentru weekend.

Munca – In prima parte a saptamanii poate avea loc semnarea unui contract si culegerea roadelor unui proiect pe care l-ati demarat in ultima perioada.

related posts

Modifică setările cookies