Horoscopul saptamanii 13-19 februarie 2017. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 13-19 februarie 2017.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste-  Nu se anunta a fi o saptamana prea buna pe plan sentimental, asa ca este indicat sa te inarmezi cu multa rabdare si sa dai dovada de diplomatie, mai ales ca este vorba doar despre niste probleme trecatoare. 

Bani-  Va trebui sa apelezi la un imprumut financiar pentru a trece cu bine peste aceasta saptamana dificila din punct de vedere financiar. Incearca sa fii cumpatata, pentru a nu ajunge la datorii colosale.

Munca- Ai din ce in ce mai multe responsabilitati la birou si cu greu mai faci fata volumulului mare de munca. Te gandesti daca pentru jobul actual merita sa iti sacrifici timpul personal.

Citeste si: Ce obsesii au femeile in functie de zodia in care s-au nascut

 HOROSCOP TAUR

Dragoste-  Esti intr-o perioada in care reusesti sa cuceresti pe toata lumea, fara sa faci nimic deosebit. Chiar daca la prima vedere pare un lucru bun, trebuie sa ai grija si sa nu te aventurezi la orice propunere pe care o primesti.

Bani-  Ti-ai propus sa faci economii si sa fii mai cumpatata cu banii, insa nu iti iese din prima. Tentatia de a achizitiona anumite lucruri este prea mare si pana la urma banii pe care reusesti sa ii pui deoparte sunt nesemnificativi.

Munca- Va trebui sa lucrezi mult peste program saptamana aceasta, insa nu te deranjeaza pentru ca iti place ceea ce faci. Esti incantata de jobul tau si te mandresti cu rezultatele muncii tale.

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste- Dupa cateva discutii sincere pe care le-ai avut cu partenerul de viata, ai hotarat ca a venit momentul sa mergi mai departe si sa pui capat acestei relatii care ti-a facut mai rau decat bine. 

Bani- Esti din ce in ce mai nemultumita de banii pe care ii ai si vrei sa faci ceva in acest sens. Te gandesti sa te lansezi in afaceri sau sa investeti intr-un proiect. Incepi sa testezi terenul si sa faci primii pasi.

Munca-  Este o saptamana dificila din punct de vedere profesional, in care trebuie sa dovedesti ca iti meriti postul pe care il ocupui. Vei fi evaluata, iar la finalul saptamanii vei afla scorul obtinut.

Citeste si: Cat esti de invidioasa in functie de zodie

 HOROSCOP RAC

Dragoste- Astrele sunt de partea ta in aceasta perioada, iar daca pana acum ai fost singura, trebuie sa te pregatesti pentru o posibila intalnire a unei persoane cu care s-ar putea sa te potrivesti. 

Bani- Banii nu sunt o problema saptamana aceasta, in conditiile in care nici nu se anunta cheltuieli prea mari. Reusesti sa te incadrezi perfect in bugetul pe care ti l-ai stabilit.

Munca- Ai parte de o saptamana plina de evenimente la birou, asa ca nu vei avea timp sa te plictisesti. Intampini cateva situatii neprevazute, pe care insa le rezolvi cu stil.

 HOROSCOP LEU

Dragoste- Riscati sa visati la o alta persoana decat partenerul de viata, insa nu nu aveti nicio dispozitie sa treceti si la fapte. Este mai bine asa, deoarece s-ar putea sa fi dat vrabia din mana pe cioara de pe gard. 

Bani- Nu este indicat sa dai bani cu imprumut saptamana asta, pentru ca este posibil sa ramai tu insati fara resurse financiare. Esti o fire generoasa si vrei sa ajuti, insa gandeste-te si la situatia ta inainte de a te hazarda.

Munca- Esti deranjata ca trebuie sa faci si munca celorlalti colegi, iar ei se aleg cu laudele. Nu te mai lasa calcata in picioare. Ia atitudine si atrage-le atentia ca nu este corect ceea ce se intampla.

Citeste si: Zodiac vechi romanesc - ce zodie esti in functie de perioada in care te-ai nascut

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste- Cunosti o persoana care iti strica echilibrul din viata sentimentala. Fie iti pune in pericol relatia actuala, fie te implica intr-o aventura careia nu esti sigura ca ii poti face fata. Atentie!

Bani-  S-ar putea sa inchei un contract profitabil saptamana aceasta si asta te scuteste de probleme financiare pentru o perioada. Incearca sa nu cheltuiesti toti banii pe care ii primesti si sa faci si niste economii. Vor fi utile mai tarziu.

Munca- Esti intr-o competitie continua la job si asta iti da o stare de nervozitate. Simti ca trebuie sa demonstrezi zilnic cat de capabila esti si ca iti meriti locul in colectivitate. 

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste- Esti pregatita sa duci relatia cu persoana iubita la un nou nivel. Fie ca va mutati impreuna, faceti o achizitie majora (cum ar fi un apartament) sau va logoditi - important este ca faceti un pas inainte.

Bani- Nu intelegi unde au disparut banii din contul tau, dar nu este asa un mister. Nu ai fost deloc atenta la cheltuielile pe care le-ai facut in ultima perioada si acum suferi consecintele.

Munca-  Saptamana aceasta reusesti sa pui niste bani deoparte, fara sa iti afecteze bugetul de zi cu zi. Esti foarte cumpatata si nu faci cheltuieli prea mari, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji din punct de vedere financiar.

Citeste si: Compatibilitate astrologica in sarut. Cu ce zodie ar trebui sa te saruti ca sa simti maximum de placere

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste-   Legaturile de cuplu sunt bune, fiecare dintre parteneri avand o oarecare independenta, dar si proiecte comune. Va simtiti bine asa, dar nu trebuie sa va indepartati prea mult de partener.

Bani- Vrei sa faci o investitie financiara majora si incepi sa faci o cercetare de piata serioasa inainte de a pune bani in joc. Evaluezi riscurile si cauti parteneri de afaceri.

Munca- Este o saptamana buna la birou, in conditiile in care munca ta este apreciata si laudata de superiori. Desi speri si la o recompensa financiara, lucrul acesta se va lasa asteptat.

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste- Sunteti intr-o stare de spirit excelenta gratie faptului ca in cuplu atmosfera este agreabila, calduroasa si tandra. Va lasati purtate de val si traiti totul la cote maxime.

Bani-  Saptamana aceasta ai un buget nelimitat si poti sa cheltuiesti banii pe ce vrei tu. Iti faci toate poftele si te simti rasfatata. Faptul ca nu trebuie sa mai numeri fiecare banut te face sa te stimti excelent.

Munca- Esti extrem de creativa saptamana aceasta la birou si ideile tale sunt bine primite de superiori. Te descurci excelent in situatii de stres si dai dovada de spontaneitate si originalitate.

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste- Dupa o perioada in care parea ca astrele nu-ti pregatesc nimic bun pe plan sentimental, se pare ca soarele a iesit si pe strada ta, de aceea ar fi bine sa profiti de aceasta situatie, insa fara sa iti pierzi mintile.

Bani- Nu trebuie sa iti faci probleme legate de bani saptamana aceasta. Poti sa iti permiti tot ce poftesti si nu este nevoie sa te abtii de la nimic. 
 
Munca- Te simti motivata la locul de munca si vrei sa demonstrezi ca ai merita o promovare. Incerci sa iti etalezi aptitudinile, sperand ca va observa cine trebuie.

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste- Te gandesti la un nou inceput in viata ta sentimentala. Ai suferit mult, insa acum simti ca esti pregatita pentru a lasa din nou pe cineva in inima ta. Nu va trece mult pana cand primul pretendent va aparea in viata ta.

Bani- Nu mai faci fata cheltuielilor si esti nevoita sa apelezi la o persoana apropiata care sa te ajute cu bani. Incearca sa nu faci cheltuieli inutile in aceasta perioada. 

Munca- Ti se ofera, in sfarsit, o sansa in adevaratul sens al cuvantului, pentru a demonstra ca detii cunostinte intr-un anumit domeniu. Vei folosi tot ce-ai invatat pana acum, iar contributiile tale vor fi apreciate de superiori.

 HOROSCOP PESTI

Dragoste- Vrei sa readuci pasiunea in cuplu si te straduiesti ca sa iti faci partenerul sa se simta special. Ti-ai dat seama ca pretuiesti foarte tare relatia voastra si esti dispusa sa faci orice sacrificiu pentru a-ti pastra actualul iubit in viata ta.

Bani- Nu ai parte de o saptamana rea din punct de vedere financiar, cu toate ca esti predispusa sa faci cheltuieli nechibzuite. Inainte de cumpara ceva, intreaba-te daca ai nevoie cu adevarat de obiectul respectiv sau este pur si simplu un moft.

Munca- Monotonia de zi cu zi incepe sa-si spuna cuvantul. Iti dai seama adesea ca visezi cu ochii deschisi la vacante si concedii pe care nu mai ai cum sa le iei, asa ca nu-ti ramane decat sa-ti gasesti motivatia necesara pentru a-ti face jobul cum se cuvine.

related posts

Modifică setările cookies