Horoscopul saptamanii 14 - 20 iulie 2014. Cum stati cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada


Este o saptamana in care nimeni nu mai are chef de munca, pentru ca toata lumea este cu gandul la vacanta. Totusi, cei care isi dau un pic interesul la job, au sanse mari sa primeasca bonusuri sau chiar promovari. Iata saptamanii 14-20 iulie 2014.


Daca esti Gemeni, saptamana aceasta ai putea avea mari surprize pe plan sentimental. Nu mai fi atat de reticenta in ceea ce priveste dragostea la prima vedere!

Citeste HOROSCOPUL SAPTAMANII 14 - 20 iulie 2014 pentru zodia ta:

1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 


HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Este momentul sa faci, in sfarsit, ordine in viata sentimentala. Nu are rost sa prelungesti o relatie care da semne ca nu se duce nicaieri. O despartire nu este un capat de tara si poate un nou inceput este fix ceea ce ai nevoie.

Bani - Nu te mai plange atata din cauza banilor. Incearca sa te organizezi mai bine la acest capitol si vei vedea ca nu stai chiar atat de rau din punct de vedere financiar. Elimina din schema cheluielile inutile, care iti strica de fiecare data socotelile.

Sanatate - Nu este cazul sa faci pe ipohondra si luna aceasta.  Stai bine cu sanatatea si nu este cazul sa iti faci scenarii legate de boli pe care nu le ai decat in mintea ta. Bucura-te de vara.

Munca -  Seful tau are asteptari mai mari din partea ta si trebuie sa depui un pic de efort ca sa fie multumit de tine. Daca iti indeplinesti targetul luna asta, ai mari sanse sa primesti un bonus.

HOROSCOP TAUR

Dragoste -  Esti incapatanata si asta il scoate din minti pe partenerul tau. Incearca sa faci si compromisuri in relatie, altfel este posibil sa te trezesti singura la finalul lunii. Nu iti mai trata iubitul ca pe un executant al planurilor tale. Incearca sa tii cont si de parerile si preferintele lui.

Bani - Faci cheltuieli exagerate si este posibil ca la finalul lunii sa te trezesti ingropata in datorii. Incearca sa te abtii de la lucrurile care chiar nu iti trebuie. 

Sanatate - Caldura nu iti face bine si incepi sa te resimti. Incearca sa fii in permanenta hidratata, poarta palarii si evita pe cat posibil sa iesi afara ziua in amiaza mare.

Munca - Colegii sunt invidiosi pe tine din cauza faptului ca iti iese cam tot ceea ce iti propui. Incearca sa nu te lauzi prea tare cu succesele tale in fata lor, daca nu vrei sa iti atragi si mai multi dusmani.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Daca nu crezi in dragoste la prima vedere, ar trebui sa iti schimbi parerea. Saptamana asta este posibil sa cunosti pe cineva care sa te cucereasca inca de la prima intalnire. Nu fi sceptica, bucura-te de moment. Nu se stie niciodata ce poate iesi dintr-un flirt.

Bani - Si tu esti surprinsa de cat de repede se duc banii, insa daca o tii numai in distractii nu ai cum sa faci economii. Si, oricum, vara nu este momentul economiilor. Bucura-te de mare si soare, cheluie cat sa te simti bine, pentru ca vei avea sansa sa faci alti bani.

Sanatate - Noptile nedormite din ultima perioada isi pun amprenta asupra sanatatii tale. Nerespectarea orelor de somn si mancatul haotic te fac sa te simti epuizata. Nu o vei mai putea duce mult in ritmul asta. Incearca sa te odihnesti, daca nu vrei sa ajungi la spital.

Munca - Este posibil ca saptamana aceasta sa lucrezi mult peste program. Dar, stai linistita, vei fi rasplatita pentru eforturile tale. Nu este exclusa o promovare la finalul verii sau macar o prima generoasa din partea sefului.

HOROSCOP RAC

Dragoste - In ultima perioada ai ignorat persoana iubita si ar fi momentul sa incepi din nou sa o pui pe primul plan. Incearca sa reinvii pasiunea si sa ii faci cateva propuneri "indecente". Renunta la iesirile in gasca pentru mai mult timp in doi. 

Bani - Ai cam ramas cu buzunarul gol si nu stii cum sa imparti ultimii bani ramasi. Ai toate sansele sa apelezi la prieteni pentru un imprumut. Nu te arunca insa la sume prea mari, pentru ca este posibil sa nu ai de unde sa le platesti inapoi. Vor veni insa si vremuri mai bune, nu te panica.

Sanatate - Esti genul de persoana care nu raceste deloc iarna si se imbolnaveste vara. Te pandeste o raceala, asa ca incearca sa eviti aerul conditionat si bauturile reci. Nu ar strica sa incerci, preventiv, sa iti intaresti sistemul imunitar. 

Munca - Nu prea iti sta gandul la munca. Iti faci planuri de vacanta,iar la serviciu iti enervezi colegii pentru ca stai toata ziua pe site-urile agentiilor de turism. Incearca sa iti faci intai treaba si apoi sa iti rezolvi problemele personale.

HOROSCOP LEU

 

Dragoste - Ai tendinta sa te porti cu iubitul tau ca si cum ai fi sefa lui, iar el nu apreciaza deloc lucrul asta. Iti place sa dai ordine si astepti sa fie excutate, insa el nu este angajatul tau. Incearca sa te porti mai frumos si sa il tratezi ca pe un egal. Nu ar strica sa arati si un pic mai multa afectiune. 

Bani - Cand ai impresia ca ai epuizat toate sursele de venit, gasesti tu o noua modalitate de a face bani. Esti descurcareata si nu trebuie sa iti faci probleme legate de bani. Atata timp cat totul merge ok la job, ai din ce sa iti platesti cheluielile lunare si mai raman si bani de distractie.

Sanatate - Cat crezi ca poti amana vizita la stomatolog? Trebuie sa iti facui curaj si sa te programezi saptamana asta. Este costisitor, insa cu cat astepti mai mult, cu atata problemele tale dentare se vor agrava si vei chelui si mai multi bani.

Munca - Ai idei bune, esti implicata si ai chef de munca. Nu te deranjeaza daca primesti si sarcini care nu tin de jobul tau, atata vreme cat esti apreciata pentru eforturile tale. Nu te baga insa prea tare peste atributiile colegilor, daca nu vrei sa iasa scandal.

HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Te simti mai indragostita ca niciodata si ai tendinta de a face lucruri nebunesti. Este frumos sa fii spontan si sa traiesti clipa, insa ai grija sa nu faci un lucru pe care sa il regreti amarnic mai tarziu. Simti ca el este alesul, pe care l-ai asteptat atata timp, dar este posibil sa fie doar entuziasmul de moment.

Bani - Concediul te-a dat un pic peste cap din punct de vedere financiar, pentru ca ai cheluit mai mult decat iti propusesei. Nu ai insa motive de ingrijorare: te vei redresa rapid cu banii. In caz de forta majora, prietenii sunt dispusi sa te imprumute cu cati bani ai nevoie.

Sanatate - Nu trebuie sa iti faci probleme din acest punct de vedere. Bolile stau la distanta, iar tu te simti excelent din punct de vedere fizic.

Munca - Iti place ceea ce faci si nu vezi jobul ca pe corvoada. Te intelegi bine cu colegii, seful te apreciaza, iar proiectele noi abia asteapta sa fie implementate. Nu te feresti de munca si nu te deranjeaza daca lucrezi chiar si in timpul liber.

HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Iubitul tau da semne de gelozie si ar fi cazul sa nu ii alimentezi si mai tare imaginatia. Evita sa mai postezi poze sexy pe site-urile de socializare. Comentariile apreciative de la baietii din lista ta nu sunt tocmai pe placul iubitului tau. Un comentariu nepotrivit ar putea declansa un scandal monstru.

Bani - Au fost si perioade mai bune din punct de vedere financiar, insa nu este cazul sa te plangi. O duci bine cu banii, insa tu intotdeauna iti doresti ceea ce nu poti avea. Limiteaza-te la cheluielile strict necesare si vei vedea ca iti mai raman si bani de o rochita. 

Sanatate - Ai grija cu expunerea la soare. Este posibil sa suferi unele arsuri din dorinta de a avea bronzul perfect. Nu merita sa risti sa ajungi la medic cu insolatie si arsuri pentru o piele bronzata. Poti obtine un bronz frumos si daca respecti recomandarile specialistilor - plaja dimineata si seara si crema cu spf cel putin 30.

Munca - Te-ai cam plictisit de rutina de la munca. Esti din ce in ce mai nemultumita si iti doresti un job mai palpitant. Este momentul sa iti refaci CV-ul si sa incepi cautarile. Nu are rost sa fii frustrata la munca.

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Relatia ta devine din ce in ce mai serioasa si trebuie sa iei in calcul chiar si o cerere in casatorie. Daca simti ca nu esti inca pregatita, trebui sa i-o spui astel incat sa nu ii ranesti sentimentele. Un refuz prea brutal poate insemna sfarsitul relatiei.

Bani - Esti stresata pentru ca ai cheluit toti banii chiar inainte de plecarea in vacanta. Stai linistita, vei gasi tu o solutie. Pentru ce sunt prietenii daca nu sa iti sara in ajutor cand ai nevoie? Nu imprumuta insa sume fabuloase, ca sa nu te ingropi in datorii pentru tot restul anului. Fii echilibrata si totul se va rezolva de la sine.

Sanatate - Nu iti place caldura, iar temperaturile ridicate te fac sa te simti obosita si fara vlaga. Cum se anunta o saptamana torida, incearca sa te feresti de soare, sa te hidratezi si sa nu iesi din casa ziua in amiaza mare.

Munca - Numeri zilele pana la concediu si incerci sa iti rezolvi treburile de la job inainte de plecare. Trebuie sa faci ceva munca in avans, sa ramai peste program, insa vei face fata cu brio.

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Esti pusa pe flirtat si s-ar putea ca un banal flirt sa duca la ceva mai serios. Nu stii de unde poate aparea un Fat-Frumos, care sa iti salveze vara, ce-i drept destul de plictisitoare pana acum. Ai sansa sa iti faci mai multe cunostinte de sex masculin si s-ar putea sa iti fie greu sa alegi persoana potrivita. 

Bani - Treci printr-o perioada buna din punct de vedere financiar si iti poti face mici capricii. Acum este momentul sa iti cumperi lucrurile la care ai visat in ultimele luni, fara sa intrii in datorii.

Sanatate - Mananci haotic si putin din cauza caldurii si asta s-ar putea sa iti afecteze sistemul digestiv. Incearca sa pui un pic de ordine in viata ta si sa mananci regulat si sanatos. Daca e vara, nu inseamna ca poti trai numai cu inghetata si sucuri reci.

Munca - Este momentul tau sa te afirmi la job. Daca restul colegilor sunt numai cu gandul la vacanta, tu esti pusa pe fapte mari - vrei sa implementezi proiecte noi si sa schimbi ceea ce merge prost. Toate eforturile tale nu vor trece neremarcate de catre superiori si este posibil sa primesti un bonus financiar.

HOROSCOP CAPRICORN

 

Dragoste - Noi tentatii apar in viata ta din punct de vedere sentimental. Ai grija ce faci daca esti deja implicata intr-o relatie. O aventura pare incitanta, insa poate avea urmari neplacute. Nu merita sa iti risti relatia de cativa ani pentru o aventura de o vara.

Bani - Apar niste cheluieli neprevazute, care iti dau toate planurile peste cap. Daca nu vrei sa intri in datorii si sa faci imprumuturi la prieteni, incearca sa renunti la unele lucruri pe care le cumparai pana acum si de care nu aveai neaparat nevoie.

Sanatate - O problema mai veche de sanatate, pe care nu ai rezolvat-o pana acum, iti da mari batai de cap. O vizita la medic pare necesara. Nu o mai amana, pentru ca urmarile pot fi grave. 

Munca - La tine la job este o situatie incerta, iar atmosfera de acolo te afecteaz in mod negativ. Incearca sa nu iti mai versi nervii de la munca acasa, pe familie, pentru ca nu ai decat de pierdut.  

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Inca mai suferi dupa o fosta iubire, lucru care te tine pe loc din toate punctele de vedere. Esti melancolica si te gandesti numai la trecut si la momentele frumoase petrecute impreuna. Este o atitudine bolnavicioasa si neproductiva. E momentul sa mergi mai departe si sa iti vezi de viata ta.

Bani - Nu trebuie sa iti faci griji in privinta banilor saptamana asta. Ce-i drept, acum nu trebuie sa cheluiesti tot salariul si sa te bazezi pe faptul ca iti vor pica bani din cer. Daca esti cumpatata, nu vei avea de suferit de pe urma banilor.

Sanatate - Te simti obosita si lipsita de vlaga saptamana aceasta, asa ca nu ar strica putina odihna. Incearca sa iti iei cateva zile libere de la job si sa te relaxezi putin. Cu cat acumulezi mai mult stres si mai multa oboseala, cu atata risti sa dezvolti si alte probleme de sanatate.

Munca - Te resimti in urma orelor multe petrecute la munca si numeri zilele pana la concediu. Mai trage un pic de tine si incearca sa iti indeplinesti taskurile, pentru a nu intra in gura sefilor si a colegilor.

HOROSCOP PESTI

 

Dragoste - Nu este exclusa o impacare cu fostul iubit saptamana aceasta. Daca tu iti recunosti greselile, iar el isi cere scuze pentru ceea ce a facut, merita sa dati o noua sansa relatiei voastre.

Bani - Banii nu reprezinta o problema saptamana asta. Ai resurse sa iti platesti chiria, dar si ceva in plus ca sa dai o fuga pana la mare in weekend. Daca faci totul cu masura, te vei descurca foarte bine cu banii.

Sanatate - Durerile de cap din ultima perioada ar putea avea semnificatii mai grave decat ai crezut initial. Nu strica o vizita la medic, ca sa stai linistita in aceasta privinta.  

Munca - Ai parte de cateva mici certuri cu colegii la birou, insa este doar ceva trecator. Fii tu cea inteleapta si incearca sa rezolvi problemele fara sa apelezi la jigniri si amenintari. La finalul saptamanii, toate problemele isi vor gasi rezolvare.

related posts

Modifică setările cookies