Horoscopul saptamanii 14 - 20 martie 2016. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla de la astrologul perfecte.ro, Laura Ianculescu, ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 14 - 20 martie 2016.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Miercuri si joi va ocupati de cuplu si rezolvati toate treburile ce tin de gospodarie pentru ca la sfarsitul saptamanii, cand va veti simti mai bine, sa iesiti in compania persoanelor dragi. Sunteti veseli, aveti dispozitie de joaca, iesiti cu copiii si le stimulati creativitatea.

Bani - La inceputul saptamanii, Luna in Gemeni va face cheltuitori, deci mare atentie Mergeti la cumparaturi si aveti grija sa nu cheltuiti mai mult decat este necesar. 

Munca - La serviciu aveti parte de drumuri scurte in afara sediului. Vorbiti mult, aveti casuta postala plina, raspundeti la e-mailuri, cititi, va informati, aveti discutii inteligente cu colegii si sefii si le prezentati solutii creative.

Citeste si: Ce obsesii au femeile in functie de zodia in care s-au nascut

 HOROSCOP TAUR

Dragoste - Petreceti mai mult timp cu prietenii decat cu partenerul de cuplu. Acest lucru il deranjeaza si vi-l reproseaza. Sfarsitul saptamanii, cand Luna va traversa zodia Leu, este indicat sa aveti activitati recreative - un spectacol de teatru ar fi indicat sau o iesire cu cei mici in parc.

Bani - Incasati bani in primele zile ale saptamanii. O cunostinta va cere un imprumut, insa trebuie sa va ganditi de doua ori inainte sa ii dati o suma mare deoarece este posibil sa nu o poate returna cand spune.

Munca - Sunteti implicate la serviciu in multe proiecte, munciti mult, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Cu Soare, Mercur, Neptun si Venus pe casa proiectelor, faceti planuri de viitor pentru urmatoarea perioada.

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Cu Luna in zodia dumneavoastra la inceputul saptamanii o sa fiti mai sensibili, irascibili si va va sari tandara imediat ce partenerul va va reproseaza un lucru cat de mic.

Bani - Miercuri si joi este posibila intrarea unor sume in contul dumneavoastra. Aceasta va ajuta sa achitati utilitatile restante si sa mergeti la cumparaturi in weekend. 

Munca - Aveti atatea lucruri de facut la serviciu incat nici nu va vedeti capul de treaba! Discutii despre bonusurile pe care trebuie sa le primiti la sfarsitul lunii pot avea loc joi si vineri.

Citeste si: Cat esti de invidioasa in functie de zodie

 HOROSCOP RAC

Dragoste - Nu aveti dispozitie sa faceti nimic primele doua zile ale saptamanii. Va izolati si preferati sa dormiti cand ajungeti acasa de la serviciu. Miercuri si joi, cu Luna in zodia dumneavoastra, aveti nevoie de dragoste, afectiune, sa fiti ocrotiti. Vineri si sambata iesiti in oras cu persoana iubita, care si-a facut griji pentru starea voastra de sanatate fizica si psihica.

Bani - Luati hotararea sa puneti niste bani deoparte pentru vacanta de Pasti si incepeti cautarile pentru un sejur. 

Munca - Marte (actiunea) pe sectorul serviciu va ajuta sa rezolvati toate sarcinile atunci cand sefii pun presiune pe dumneavoastra. Aveti insa grija sa nu va suprasolicitati pentru ca nu stati foarte bine la capitolul sanatate. 

 HOROSCOP LEU

Dragoste - Cu Luna in zodia voastra o sa fiti vedetele zodiacului in weekend. Sunteti plini de energie, veseli, va amuzati de tot si toate, traiti fericiti orice moment.

Bani - Primiti vesti de la banca in legatura cu un credit pe care doriti sa-l luati si sunteti anuntati ca va mai trebuie niste acte. Acest lucru va nemultumeste, insa rezolvati repede pentru a fi dosarul complet.

Munca - Miercuri si joi sunteti suprasolicitati la serviciu: rezolvati probleme, veniti cu idei salvatoare. Seara, aveti programare la un salon de infrumusetare.

Citeste si: Zodiac vechi romanesc - ce zodie esti in functie de perioada in care te-ai nascut

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Fiti atenti in jurul vostru" zambiti pentru ca nu se stie cine se indragosteste de zambetul vostru! Aveti toate sansele ca luna aceasta sa intrati intr-o relatie. Venus (dragostea) din casa casatoriei si a parteneriatelor incepe sa faca un aspect bun cu Pluton din casa iubirii, si poate aduce o revigorare in amor.

Bani - Miercuri si joi luati niste bani cu care va platiti utilitatile. Mergeti la cumparaturi, va intalniti cu persoane cunoscute si ramaneti la o cafea.

Munca - Discutii cu sefii legate de incheierea unor parteneriate au loc luni. Primiti niste oferte pe care le studiati, iar vineri luati hotararea de a semna sau nu un contract.

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste - In weekend primiti o invitatie sa iesiti cu prietenii si persoana iubita, insa totul se da peste cap deoarece este posibil sa nu va simtiti bine din cauza unei probleme de sanatate.

Bani - Perfectati termenii unui contract pe care este posibil sa-l semnati peste doua saptamani. Daca ati demarat procedurile pentru un credit, puteti primi o veste legata de ele miercuri.

Munca - Luni faceti cu greu fata sarcinilor de la serviciu. Pot avea loc dispute cu colegii. Miercuri sunteti nevoiti sa plecati mai devreme de la birou deoarece o ruda mai in varsta va solicita ajutorul.

Citeste si: Compatibilitate astrologica in sarut. Cu ce zodie ar trebui sa te saruti ca sa simti maximum de placere

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Luni si marti va simtiti bine in compania persoanei iubite. Vreti sa ii aratati ce mult il iubiti si ii pregatiti o supriza: o iesire in afara orasului.

Bani - Sectorul financiar incepe sa prinda contur. Sunteti hotarati ca tot ce castigati sa puneti deoparte pentru vacanta de vara pe care doriti sa o petreceti in strainatate.

Munca - Cei implicati intr-un proiect de creatie au niste rezultate exceptionale sapamana aceasta cand Luna va traversa casa carierei.

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Pentru ca ati cheltuit mult in ultima perioada si nu aveti finante, dar va doriti totusi sa plecati in weekend undeva, partenerul va propune sa mergeti la niste rude care locuiesc in afara orasului. 

Bani -  Joi sunt sanse sa faceti rost de niste bani pe care sa ii investiti in programari la un salon de infrumusetare. 

Munca - Discutii cu asociatii sau colegii de serviciu legate de o eventuala mutare cu biroul au loc in prima parte a saptamanii.

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - La mijlocul saptamanii pot sa apara discutii intre dumneavoastra si partener deoarece nu ii acordati prea multa atentie. Luna in Rac pe casa parteneriala il face sensibil. Acordati-i toata atentia si dragostea de care are nevoie. 

Bani - Saptamana aceasta aveti probleme financiare, insa reusiti sa le rezolvati deoarece va intra in cont banii dintr-o colaborare sau un bonus de la serviciu.

Munca - Primele doua zile din saptamana sunteti foarte ocupati cu sarcinile de la birou. Nu va enervati daca aflati ca banii pentru un nou proiect in care doreati sa va implicati nu s-au aprobat. Inseamna ca nu este momentul.

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - La inceputul saptamanii, revin discutiile cu partenerul in legatura cu treburile gospodaresti. Incercati sa aplanati conflictele deoarece va fi mai bine asa.

Bani - Sectorul financiar este bine aspectat, deci nu va puteti plange de probleme financiare. Totusi, aveti grija sa nu exagerati cu cumparaturile!

Munca - Joi si vineri Luna va traverseaza sectorul serviciu si se anunta multa efervescenta. Va nemultumesc unele aspecte legate de o parte din colegi, care nu isi fac treaba cum trebuie.

Citeste si: Cum te comporti atunci cand te indragostesti in functie de zodie

 HOROSCOP PESTI

Dragoste - Miercuri si joi aveti parte de clipe minunate alaturi de partener: puteti sa primiti cadouri cu ocazia zilei de nastere.

Bani - Ati investit mult in garderoba dumneavoastra, iar cheltuielile din ultima perioada va afecteaza bugetul. Incercati sa va abtineti o perioada.

Munca - Aveti grija vineri deoarece sunteti pe cale sa explodati la birou cand seful va informeaza cu privire la sarcinile de serviciu de saptamana urmatoare! Incercati sa va abtineti sa comentati prea mult pentru a nu fi sanctionati!

related posts

Modifică setările cookies