Horoscopul saptamanii 15-21 august 2016. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla de la astrologul perfecte.ro, Laura Ianculescu, ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 15-21 august 2016.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste – Un coleg de serviciu va da tarcoale de mai mult timp si puteti incepe sa aveti o relatie cu acesta, insa alegeti sa tineti departe de ochii lumii relatia. Daca sunteti singure puteti cunoaste intr-o vacanta persoane cu care sa rezonati si cu care sa tineti legatura in continuare.

Bani – Luni incasati o suma de bani, iar destinatia acesteia este pentru o excursie pe care o veti face cu pesoana iubita si un grup de prieteni.

Munca – Luna Plina de joi se formeaza in casa proiectelor si a planurilor de viitor si reprezinta o etapa in care puteti culege roadele muncii depuse. Vi se recunosc meritele, insa sefii va solicita sa gasiti si solutii financiare la planurile pe care le aveti.

 

Citeste si: Ce obsesii au femeile in functie de zodia in care s-au nascut

 HOROSCOP TAUR


Dragoste  – Luati hotarari importante in sfera sentimentala, care in ultima perioada v-a adus numai satisfactii. Viata voastra se invarte acum in jurul persoanei iubite si petreceti clipe minunate cu aceasta.

Bani – Intampinati o serie de amanari si blocaje in recuperarea unor sume de bani pe care le-ati imprumutat unor cunostinte.

Munca – Luna Plina de joi se formeaza in casa carierei si a imaginii sociale cand puteti primi o promovare. Veti trece prin schimbari semnificative, care sa va determine sa va schimbati stilul de viata si sa petreceti timpul si cu familia, pe care ati neglijat-o in ultima perioada.

 

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste- Micul benefic, Venus, va poate aduce mici surprize si bucurii din partea persoanei iubite cu care petreceri zile minunate, pline de veselie si incredere reciproca.

Bani – Luni primiti o suma de bani de la familie, bani destinati achizitionarii unor bunuri pentru casa si familie. Saptamana aceasta aveti relatii bune cu acestia.

Munca- Luna plina  de joi se formeaza in casa filosofiei de viata, a studiilor, a calatoriiilor, a strainatatii, prilej numai bun pentru a culege roadele unor studii, cursuri sau implicarea intr-un proiect, care are legatura cu sfera sociala sau cu strainatatea. Posibile delegatii pentru incheierea unor parteneriate pot avea loc in perioada analizata.

 

Citeste si: Cat esti de invidioasa in functie de zodie

 HOROSCOP RAC


Dragoste- Primele doua zile din saptamana sunteti pe aceeasi lungime de unda cu persoana iubita. Luna plina de joi se formeaza in casa relatiilor intime, unde energiile lunii va pot aduce niste schimbari de amploare si evenimente cu multe provocari. 

Bani –Joi puteti primi o suma mai mare de bani cu care sa duceti la bun sfarsit un proiect, astrele fiind favorabile pentru incheierea unor tranzactii financiare.

Munca –Incepeti saptamana in forta la locul de munca, au loc discutii cu sefii legate de incheierea unor parteneriate. Dati dovada de seriozitate, insa puteti avea unele dispute cu colegii, pot avea loc situatii tensionate, care sa va provoace probleme in desfasurarea sarcinilor.

 

 HOROSCOP LEU

Dragoste – Luna plina de joi se formeaza in casa mariajului si a sferei sentimentale, moment ce poate aduce surprize in unele cupluri. Astrele va sfatuiesc sa apelati la diplomatia, care va caracterizeaza pentru a nu avea parte de surprize neplacute si rasturnari de situatie.

Bani – Aveti o casa financiara bine sustinuta de patru planete, deci n-aveti motive sa va plangeti, recomandarea fiind sa nu cheltuiti tot ce aveti, ci sa mai lasati si in conturi.

Munca – O problema medicala ar putea sa va dea peste cap la inceputul saptamanii si veti fi nevoite sa lucrati de acasa. Nu va alarmati pentru ca nu este ceva grav.

 

Citeste si: Zodiac vechi romanesc - ce zodie esti in functie de perioada in care te-ai nascut

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste– Vineri si sambata iesiti cu un grup de prieteni  si aveti toate sansele sa va indragostiti. Inainte de a incepe o relatie ar fi indicat sa clarificati situatia sentimentala pentru a nu complica lucrurile.

Bani – Ziua de duminica va poate aduce o suma de bani dintr-o colaborare sau faceti unei rude un comission si aceasta va rasplateste.

Munca – Desi la inceputul saptamanii ati programat o iesire, aspectele indica o rasturnare de situatie si veti fi nevoite sa terminati niste sarcini de serviciu. Luna plina de joi se formeaza in casa indeplinirilor sarcinilor si a sanatatii. Daca in ultima perioada v-ati suprasolicitat organismul, sfatul astrelor este sa va opriti din aceasta cursa pentru a nu se agrava problemele medicale.

 

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste– Dupa o lunga perioada in care ati comunicat online cu o persoana pe care ati cunoscut-o in vacanta, incepeti sa aveti si intalniri romantice, insa sunteti destul de discrete pentru ca nu stiti incotro poate duce aceasta relatie.

Bani– Luni sunteti nevoite sa ajungeti la banca pentru a va achita niste rate si utilitati.

Munca–  Luna plina de joi se formeaza in casa speculatiilor financiare si este in stransa legatura cu casa parteneriatelor si a incheierii de contracte. Surprize si rasturnari de situatie pot avea loc. Atentie la felul cum comunicati pentru ca nu sunt excluse rupturile de contracte.

 

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste– Sambata  se intrevad sanse sa fiti invitate la un eveniment important de la care nu puteti lipsi, insa nu stiti ce sa alegeti, deoarece aveati in plan o drumetie cu persoana iubita.

Bani – Daca ati inceput demararile pentru un credit imobiliar, vestea aprobarii acestuia poate veni joi, cand Luna plina se formeaza in casa locuintei si puteti sarbatori impreuna cu familia.

Munca-  Prima zi a saptamanii veti fi in centrul atentiei colegilor. Vorbiti mult, povestiti aventurile din vacanta, raspundeti la email-uri, iar sefii va solicita sa faceti un efort sa organizati bugetul pentru lunile viitoare. Schimbari importante pot aparea la locul de munca, posibile schimbare de locatie, mutari de sedii sau de birouri.

 

 HOROSCOP SAGETATOR


Dragoste –Comunicarea cu partenerul devine importanta in preajma zilei de joi, cand are loc fenomenul de Luna plina. Surprize in sfera sentimentala pot avea loc in toata saptamana analizata, iar hotararile pe care le veti lua, vor schimba cu totul viata voastra.

Bani – Daca aveti de gand sa faceti niste speculatii financiare la mijlocul saptamanii, ganditi-va de doua ori deoarece Luna plina poate sa aduca si rasturnari de situatie, evenimente neprevazute care sa va dea planurile peste cap.

Munca –Luna plina de joi se formeaza in casa a 3-a din horoscopul vostru general, in casa comunicarii, moment bun sa va schimbati atitudinea legata de relatiile cu colegii, sa fiti diplomati si sa cooperati in toate proiectele.

 

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN


Dragoste–Daca va aflati singure intr-o vacanta sau intr-un grup de prieteni, aveti toate sansele sa va indragostiti de o persoana, care locuieste in strainatate sau care are un job, care ii permite sa calatoreasca mult.

Bani – Luna plina de joi se formeaza in casa banilor si poate aduce o suma de bani importanta in conturile voastre, posibil de la parinti sau dintr-un bun de valoare, pe care acestia l-au valorificat.

Munca– Atentie spre finalul saptamanii la felul cum va adresati colegilor, colaboratorilor si sefilor deoarece tindeti sa fiti agresive. Chiar daca aveti intentii bune si sunteti pline de energie sa rezolvati sarcinile, interlocutorii ar putea sa fie deranjati de aceasta atitudine.

 

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste – Luna plina de joi se formeaza in casa voastra a personalitatii, fenomen astral ce va aduce multa energie, sunteti vesele, optimiste si doriti sa va relansati relatia de iubire. Partenerul va surprinde placut cu declaratii si intalniri romantice. 

Bani – Vineri si sambata va aflati in fata unei situatii legate de un bun de valoare pe care doriti sa-l achizitionati. Sfatuiti-va cu partenerul de viata despre sumele de care dispuneti si daca este necesar sa faceti un credit la o institutie bancara.

Munca- La inceputul saptamanii starea de sanatate va da de furca si veti face eforturi la locul de munca, insa de miecuri va reveniti spectaculos si ii veti surprinde pe toti cu ideile originale.

 

 HOROSCOP PESTI

Dragoste–Daca aveti ocazia sa plecati intr-o calatorie cu persoana iubita, ar fi bine sa nu stati pe ganduri. Profitati de momentele fericite in relatie, iar energiile Lunii pline vor aduce surprize in viata noastra.

Bani – Vi se returneaza o datorie sau o suma de bani dintr-o colaborare va ia prin surprindere, iar banii  intra in conturi miercuri sau joi.

Munca– Luna plina de joi activeaza casa sanatatii si a locului de munca, unde pot sa apara probleme. Reorganizati-va viata cotidiana si trasati-va niste obiective clare. Fiind pozitionata in casa a 12-a, la izolarii, a subconstientului, veti avea emotii schimbatoare, sfatul astrelor fiind sa analizati si apoi sa luati hotarari legate de actualul job. 

related posts

Modifică setările cookies