Horoscopul saptamanii 15 - 21 septembrie 2014. Cum stati cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada


Majoritatea zodiilor au parte de o saptamana linistita din punct de vedere sentimental, probleme aparand doar in ceea ce priveste starea de sanatate. 


Daca esti Berbec, vei avea parte de o saptamana plina de impliniri alaturi de partenerul de viata. Profita de aceasta perioada si lasa-te purtata de val. 

Citeste HOROSCOPUL SAPTAMANII 15 - 21 septembrie 2014 pentru zodia ta:

1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI


HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Vei avea o saptamana in care lucrurile vor merge foarte bine din punct de vedere sentimental, iti vei consolida relatia cu partenerul de viata si incepi sa intrevezi un viitor fericit si plin de realizari alaturi de el. Daca nu este inca implicata intr-o relatie, atunci norocul iti va surade.

Bani - Te aflii intr-o perioada de stabilitate si siguranta financiara, deoarece ai reusit sa iti faci suficient de multe economii pana acum. Chiar daca esti linistita in acest sens, continui sa fii atenta la cheltuielile pe care le faci.

Sanatate - Din punct de vedere al sanatatii, esti foarte bine, ai o forma fizica de invidiat. Incearca sa dai mai multa atentie durerilor de spate, altfel situatia se va agrava si va fi nevoie de investigatii suplimentare.

Munca - Nimic nu merge asa cum iti doresti, de aceea esti destul de nemultumita de atmosfera de la locul de munca. Ai impresia ca lumea te vorbeste pe la spate si ca incearca sa faca orice pentru a te pune intr-o lumina nefavorabila.


HOROSCOP TAUR

Dragoste - Sentimentul de siguranta pe care ti-l ofera partenerul de viata iti da aripi si te determina sa faci suficient de multe eforturi pentru a-i arata cat de mult il iubesti. Te intelegi foarte bine cu el si de fiecare data reusesti sa te linistesti in bratele lui atunci cand ai o problema.

Bani - Probleme financiare se afla pe primul loc al preocuparilor tale, de aceea te vezi pusa in situatia de a gasi variante pentru a face rost de niste bani. Ai destul de multe cheltuieli de facut, asa ca incerci sa-ti faci o prioritizare a lor.

Sanatate - Esti intr-o forma fizica foarte buna, dovada ca efortul depus in aceasta vara isi arata rezultatele. Cu toate acestea oboseala acumulata in ultimele zile isi va spune cuvantul. Incearca sa te odihnesti sau macar sa iei vitamine si sa fii atenta la ceea ce mananci.

Munca - Ai parte de o saptamana in care impresionezi la locul de munca si in care eforturile iti sunt apreciate, asa ca primesti o prima sau chiar o promovare la care visai de foarte multa vreme.



HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Viata conjugala este dominata de stabilitate, fara sa existe nicio schimbare majora in cursul relatiei voastre. Te completezi reciproc cu partenerul de viata, iar aceasta siguranta te ajuta sa evoluezi pe celelalte planuri. Daca esti singura, astrele sunt de partea ta, asa ca este posibil sa ai parte de o surpriza placuta.

Bani - Daca trebuie sa iei o hotarare importanta din punct de vedere financiar, nu te grabi si incearca sa reflectezi cat mai bine la consecinte, ba chiar sa te consulti si cu un apropiat. Nu vei dori sa regreti peste ceva timp decizia luata, mai ales daca implica o suma mare de bani.

Sanatate - Ai nevoie de o perioada de pauza in care sa te relaxezi si sa te odihnesti, mai ales starea de sanatate nu este atat de buna, durerile de spate fiind din ce in ce mai pregnante.

Munca - Astrele sunt de partea ta in aceasta saptamana, asa ca vei avea parte numai de vesti bune si de proiectele la care iti face placere sa lucrezi. Ai parte de sustinerea colegilor si a superiorilor, astfel ca rezultatele vor fi incredibil de bune.


HOROSCOP RAC

Dragoste - Legatura cu partenerul de viata este din ce in ce mai puternica datorita planetei Jupiter care planeaza asupra zodiei tale. Dai dovada de multa rabdare si incredere si iti acorzi suficient de multa libertate partenerului, astfel incat acesta se simte minunat alaturi de tine.

Bani - Ai de rezolvat o serie impresionanta de cheltuieli, de aceea esti nevoita sa apelezi la economiile pe care le-ai facut in ultima perioada. Esti suficient de stresata din aceasta cauza, stare care se va prelungi si dupa aceasta perioada.

Sanatate - Ai probleme cu vederea, asa ca iti faci programare pentru un consult de specialitate. Descoperi ca este nevoie sa porti ochelari, de aceea te vei concentra si vei face demersurile necesare pentru a incheia acest capitol.

Munca - Ai parte de o serie de provocari la locul de munca, lucru care iti place si te determina sa lucrezi la capacitate maxima. Esti concentrata, iar toata atentia ti-o indrepti spre proiectele pe care le ai de realizat.


HOROSCOP LEU

Dragoste - Ai parte de cateva certuri cu partenerul de viata care va vor afecta la inceputul saptamanii, dar la final reusiti sa va impacati si chiar planuiti sa plecati intr-un week-end romantic pentru a da uitare disensiunilor care au aparut intre voi.

Bani - Esti hotarata sa-ti imbunatatesti situatia financiara, de aceea incerci sa descoperi ce variante ai pentru a face asta. Te gandesti sa incepi o mica afacere pe cont propriu sau sa investesti intr-un proiect din care ai putea scoate bani dupa o anumita perioada de timp. 

Sanatate -  Ai avut numeroase probleme digestive in ultima perioada, asa ca consulti un specialist in nutritie pentru a primi niste sfaturi pe care sa le urmezi pentru noul tau regim alimentar. 

Munca - Dupa o lunga perioada in care ai muncit fara oprire, a venit momentul sa primesti si rasplata cuvenita. Chiar daca tu te gandeai ca va fi vorba despre o prima, se pare ca sefii tai au apreciat si mai mult efortul despus, asa ca probabil vei fi promovata. 


HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Esti dominata de o stare de liniste sufleteasca, traiesti o frumoasa poveste de dragoste alaturi de persoana iubita, iar acest lucru iti ofera foarte multa energie. Esti apreciata de partenerul de viata si te simti ca o printesa alaturi de el.

Bani - Iti regasesti echilibrul financiar dupa o lunga perioada in care ai avut mult de suferit din acest punct de vedere. Primesti o suma de bani neasteptata, care te ajuta sa-ti achiti o parte din datorii. 

Sanatate - Dai dovada de foarte multe resurse fizice, intr-o perioada in care esti nevoita sa muncesti mai mult decat era programat. Ai grija sa nu exagerezi, pentru ca apoi probleme vor aparea si s-ar putea sa fie mult mai grave decat ti-ai dori.

Munca - Esti implicata intr-un conflict cu unul dintre colegii de la munca, iar atmosfera este destul de tensionata. Nu reusesti sa ajungi la un punct comun cu respectivul coleg, astfel ca intreaga saptamana vei fi incordata.


HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Partenerul de viata intelege ca treci printr-o perioada destul de dificila la locul de munca si iti este alaturi. Ai noroc de un iubit care te sustine si iti cunoaste prioritatile, mai ales ca nici tu nu il neglijezi atunci cand are nevoie de ajutorul tau.

Bani - Afacerile iti merg foarte bine, reusesti sa-ti alimentezi contul de economii cu o suma destul de mare, asa ca nu te poti plange din acest punct de vedere. Cu toate acestea este indicat sa fii precauta si chibzuita atunci cand vine vorba de cumparaturi.

Sanatate -  Tocmai ai trecut peste o raceala foarte puternica, de aceea ai nevoie de multa odihna si vitamine care sa te ajute sa te repui pe picioare. Nu incerca sa fortezi lucrurile, alftel nu iti vei reveni la capacitate maxima.

Munca - Chiar daca esti o prezenta discreta la locul de munca, activitatea ta este indispensabila celor din jur care stiu sa te aprecieze la adevarata valoare si sa-ti reaminteasca din cand in cand cat de mult insemni pentru ei.


HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Ai niste iesiri necontrolate la adresa partenerului de viata care il afecteaza, iar intreaga saptamana este dominata de tensiuni si diverse certuri din motive puerile. Ar trebui sa te calmezi si sa incerci sa comunici deschis, altfel vei avea probleme mari in cuplu.

Bani - Nu ai cheltuieli foarte mari, asa ca reusesti sa mai pui bani deoparte si chiar sa-ti faci planuri pentru vacanta de iarna. Iti doresti sa pleci intr-un loc exotic si sa te resfeti, deoarece nu ai mai facut asta de foarte mult timp. 

Sanatate - Nu ai nicio problema de sanatate, reusesti sa te mentii intr-o forma fizica de invidiat, iar timpul pe care ti-l acorzi pentru odihna da rezultate.

Munca - Te-ai saturat de actualul loc de munca si te gandesti din ce in ce mai des la o schimbare pe plan profesional. Incepi sa cauti si alte optiuni si sa vezi care ti se potriveste cel mai bine.



HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - O saptamana dominata de momente pline de tandrete, dar si de situatii in care te enervezi foarte repede, dar pe care reusesti sa le gestionezi cu calmitate si multa comunicare atat din partea ta, cat si a partenerului de viata. 

Bani - Astrele sunt de partea ta, asa ca este o perioada potrivita pentru investitii care s-ar putea transforma intr-o afacere de succes, care sa-ti asigure stabilitate financiara.

Sanatate - Trebuie sa lucrezi mai mult la forma fizica si sa faci mai multe exercitii pentru a-ti imbunatati tonusul muscular. Incearca sa ai grija si la ceea ce mananci, deoarece ai tendinta sa te ingrasi in ultima perioada.

Munca - Esti atat de implicata in proiectele de la job, incat iti neglijezi atat partenerul de viata, cat si prietenii care nu mai reusesc sa te scoata din casa sau de la birou. Gaseste o varianta de mijloc, altfel vei ajunge sa nu mai dai randament nici la locul de munca.


HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Esti hotarata sa-ti surprinzi partenerul de viata cu o saptamana in care sa-l resfeti, la finalul careia sa plecati intr-un week-end romantic si sa va relaxati dupa o perioada in care amandoi ati muncit foarte mult si nu v-ati mai rasfatat ca in vremurile bune.

Bani - Trebuie sa profiti de aceasta perioada si de astrele care par sa-ti fie favorabile pe plan financiar, asa ca incearca sa gasesti o idee de afacere sau chiar gandeste-te si la varianta de a juca la loto.

Sanatate - Esti lipsita de vlaga si nu excelezi nici la capitolul concentrare. Ai parte de o saptamana in care muncesti mai mult decat ti-ai dori, iar problemele de sanatate incep sa apara.

Munca -  Esti hotarata sa iesi din contul de umbra in care ai intrat in ultima perioada, asa ca faci tot ce este posibil pentru a iti demonstra calitatile intelectuale si abilitatile organizatorice. 



HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Esti nefericita, iar relatia cu partenerul de viata este din ce in ce mai dificil de gestionat. Va certati din orice si nu ajungeti niciodata la un punct comun, astfel ca esti hotarata sa-i pui punct si sa-ti regasesti linistea alaturi de familie si de prietenii apropiati. 

Bani - Esti pusa pe fapte mari, chiar daca este o saptamana in care nu o sa excelezi la partea financiara. Gasesti variante pentru a-ti acoperi cheltuielile si chiar sa-ti indeplinesti cateva placeri. 

Sanatate - Nu esti prea bine dispusa, iar durerile de ochi nu-ti dau pace. Ar trebui sa mergi la un consult de specialitate, insa nu ai nici timp, nici stare necesara pentru a face demersurile necesare. 

Munca - Nu se intampla nimic inedit la locul de munca, asa ca iti continui activitatea ca si pana acum, fara foarte mult entuziasm deoarece nu mai ai nicio motivatie. Te straduiesti sa pari interesata, dar nu faci decat sa-ti arati lipsa de concentrare. 


HOROSCOP PESTI

Dragoste - Te-ai saturat sa stai singura, de aceea incepti sa filtrezi si sa-ti arati atuurile personale pentru a face prima cucerire. Nu esti pregatita sa ai o relatie serioasa, insa vrei sa te bucuri de beneficiile de a avea parte pe cineva alaturi de tine. 

Bani - Astrele iti sunt favorabile si reusesti sa-ti rezolvi o parte din problemele financiare si sa iti pui la punct un plan pentru a nu mai ajunge sa iti faci griji de lipsa banilor. 

Sanatate - Nu te mai suprasolicita, pentru ca nu poti sa le faci pe toate, oricat de mult ti-ai dori asta. Incearca sa gasesti un echilibru intre activitatile de la locul de munca si cele din timpul liber. 

Munca - E foarte posibil sa renunti la locul tau actual de munca in favoarea unuia care sa-ti puna la incercare abilitatile organizatorice. Nu esti insa convinsa intrucat tii foarte mult la echipa de acum si iti e greu sa o parasesti.

related posts

Modifică setările cookies