Horoscopul saptamanii 16 - 22 noiembrie 2015. Cum stai cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada


Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 16-22 noiembrie 2015.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste - In ultime perioada neintelegerile dintre voi sunt din ce in ce mai dese si incerci sa iti dai seama daca este doar o chestiune de moment sau lucrurile s-au deteriorat intre voi. Incearca sa nu iei decizii pripite.

Bani - Nu trebuie sa iti faci griji legate de aspectul financiar saptamana aceasta, mai ales ca o suma importanta pe care cineva ti-o datora de mai multa vreme se intoarce la tine.

Munca - Esti foarte inspirata saptamana aceasta la birou si dai dovada de o energie debordanta. Nu resimti epuizarea in ciuda orelor nesfarsite de munca.

Citeste si: Cele mai mari defecte in functie de zodie. Care e cea mai interesata si cine minte cel mai tare

 HOROSCOP TAUR

Dragoste - Ti-a ramas gandul la cineva care te-a curtat in urma cu ceva vreme, insa lucrurile nu s-au concretizat intre voi. Incerci sa reiei legatura si sa ii captezi cumva atentia.

Bani - Configuratia astrala nu va este favorabila saptamana aceasta din punct de vedere financiar, asa ca ar trebui sa evitati sa faceti tranzactii financiare importante. Incercati sa va limitati la strictul necesar.

Munca - Te simti incoltita de colegii de birou, care vor sa iti plaseze o parte din responsabilitatile lor. Desi ti se pare nedrept, nu esti in stare sa ii refuzi si ajungi sa lucrezi mult peste terminarea programului.

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Esti foarte dragastoasa cu partenerul de viata saptamana aceasta, iar el se bucura de atentia de care are parte. Comportamentul tau exemplar nu trece neobservat si vei fi rasplatita pe masura.

Bani - Saptamana aceasta nu trebuie sa iti impui niciun fel de restrictii din punct de vedere financiar. Nu se anunta cheluieli prea importante, asa ca poti sa iti faci micile placeri.

Munca - Esti plictisita de rutina de la birou si iti doresti ceva mai multa actiune la job. Te gandesti din ce in ce mai serios sa te reprofilezi. Simti ca munca de teren ti s-ar potrivi mult mai bine.

Citeste si: Ce spune forma buzelor tale despre tine si personalitatea ta

 HOROSCOP RAC

Dragoste - Relatia cu partenerul merge din ce in ce mai bine si va faceti deja planuri pentru un viitor impreuna. Nu este exclusa o logodna in viitorul apropiat.

Bani - Esti extrem de cheltuitoare saptamana aceasta si resimti din plin lipsa banilor. Trebuie sa fii cumpatata, daca nu vrei sa iti faci o gaura uriasa in buget.

Munca - Este o saptamana epuizanta la birou, cu multe proiecte noi si deadline-uri aproape imposibile. Desi de multe ori te simti coplesita, nu vrei sa iti arati slabiciunile in fata colegilor si muncesti pana la epuizare.

 HOROSCOP LEU

Dragoste - Te simti coplestita de toata atentia si afectiunea pe care ti-o acorda partenerul saptamana aceasta. Totusi, tu nu reusesti sa ii raspunzi in acelasi fel. Esti inchisa in tine si din ce in ce mai distanta. Incearca sa iti dai seama ce iti cauzeaza aceasta stare.

Bani - Esti nevoita sa apelezi la un imprumut financiar si sa fii extrem de atenta pe ce cheltuiesti banii. Atata vreme cat nu esti exagerat de cheltuitoare, nu trebuie sa iti faci griji: vei reusi sa iti platesti datoria la primul salariu.

Munca - Volumul de munca este coplesitor, insa nu esti deloc intimidata de acest aspect. Se pare ca ai niste resurse de energie inepuizabile si reusesti sa te motivezi in orice situatie.

Citeste si: Dorintele secrete ale semnelor zodiacale. Ce iti place cu adevarat in viata, in functie de zodie

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Esti atrasa de un barbat care nu este chiar disponibil din punct de vedere sentimental. Asta nu te face insa sa te dai batuta. Tatonezi terenul si incerci sa afli cat mai multe despre situatia acestuia.

Bani - Astrele iti sunt favorabile din punct de vedere finciar, asa ca daca vrei sa faci o investitie importanta sau sa incepi o afacere, acum este momentul potrivit.

Munca - Saptamana asta incerci sa fugi de responsabilitatile de la birou, iar asta te pune intr-o lumina nefavorabila in fata colegilor. Incearca macar sa iti indeplinesti task-urile elementare. 

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Iti simti relatia amenintata si iti dai seama ca esti in stare de orice pentru a o salva. Vrei sa lupti pentru ceea ce ai si nimic si nimeni nu iti va sta in cale.

Bani - Nu trebuie sa te stresezi prea tare din punct de vedere financiar, atata vreme cat nu exagerezi cu cheltuielile. Trebuie sa fii echilibrata si vei ramane chiar si cu ceva bani in cont pana la ziua de salariu.

Munca - Odata ce vei intelege cum merg lucrurile intr-un proiect important, vei incepe sa lucrezi la capacitatea ta maxima. Viitorul tau poate fi asigurat pentru ca viziunea ta asupra lui este extrem de corecta. Incearca sa ai ceva mai multa incredere in tine. 

Citeste si: Compatibilitate zodii. Afla cu cine te potrivesti cel mai bine in plan amoros

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Simti o atractie nebuna fata de o persoana din anturajul tau pe care de abia acum ai remarcat-o. Deocamdata iti este teama sa iti dezvalui sentimentele, insa nici in tine nu mai poti tine prea mult.

Bani - Este o saptamana buna din punct de vedere financiar. Astrele iti sunt favorabile: daca vrei sa risti, acum este momentul sa o faci. Castigurile pot fi substantiale. Iti trebuie doar curaj si multa inspiratie.

Munca - Daca vrei sa te implici mai mult la locul de munca, ar fi cazul sa iti asculti colegii sau prietenii pentru ca ai multe de invatat. Daca vei stii sa vezi anumite oportunitati, un proiect nou si interesant iti va cadea in brate. 

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Cunosti o persoana care iti strica echilibrul din viata sentimentala. Fie iti pune in pericol relatia actuala, fie te implica intr-o aventura careia nu esti sigura ca ii poti face fata. Atentie!

Bani -  In urma calculelor facute, iti lipseste din buget o suma importanta de bani. Investigheaza mai bine inainte de a trece la acuzatii.

Munca - La locul de munca se intampla lucruri interesante si e foarte posibil sa ai parte de reactii ciudate la anumite propuneri ale tale. Nu te descuraja pentru ca va trebui intr-un fel sau altul sa obtii un feed-back, iar nesiguranta ta iti poate crea piedici. 

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Incepi o poveste de dragoste, care iti schimba viata complet. Traiesti senzatii noi, simti fluturasi in stomac si ai impresia ca ai intinerit cu 10 ani. Te simti iubita si vrei, la randul tau, sa oferi toata dragostea.

Bani - Chiar daca apar anumite probleme financiare, le vei rezolva cu ajutorul unei persoane din familie sau a unui prieten mai in varsta. Important este sa spui ce probleme ai si sa ceri ajutorul. Daca nu o vei face, nu va stii nimeni de problema ta.  

Munca - Chiar daca simti ca unele probleme la job sunt inca in ceata, e mai bine sa pornesti la drum cu ganduri bune pentru ca proiectele noi iti sunt favorabile. Micile neintelegeri de la locul de munca cu un coleg  ar trebui sa nu te faca decat sa realizezi ce lucruri importante poti face daca tratezi totul asa cum este, fara sa te victimizezi prea tare. 

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Vei resimti acut niste tensiuni in relatia cu partenerul si iti va fi foarte greu sa intelegi unde si cand ai gresit. Te vei baga singura in probleme si iti va parea ca nimic nu te poate scapa de ceea ce se intampla in prezent. Ai crezut ca poti manipula orice si pe oricine, dar se pare ca ai gresit si realizezi ca ai intins prea mult coarda. 

Bani - Este dificil pentru tine sa faci fata unor probleme financiare si la tot ce poate tine de anumite stari negative care iti pot influenta deciziile saptamana aceasta. Poti in schimb sa dai dovada de o creativitate debordanta si sa treci cu usurinta peste acestea, dar numai daca vei avea rabdare si vei face alegerile corecte. 

Munca - Posibilitatile tale de a avansa in cariera sunt destul de mici, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa lupti in continuare pentru ceea ce crezi. Important este sa nu intri in panica si sa nu faci lucruri disperate. 

Citeste si: Top 5 zodii care sunt predispuse sa insele in 2015

 HOROSCOP PESTI

Dragoste - Esti destul de vulnerabila la nivelul relatiei cu iubitul si atunci ai nevoie, mai mult decat de obicei, de atentie din partea lui. Daca nu o vei primi, vei flirta cu o anumita persoana si atunci pot exista probleme. Aminteste-ti ca puterea ta sta in abilitatea de a analiza extrem de precis orice situatie. Ar trebui sa fie si acum la fel. 

Bani - Esti foarte preocupata de o propunere de afaceri pe care o primesti de la p persoana apropiata. Din punct de vedere financiar te satisface foarte mult propunerea, dar instinctul iti spune ca, pentru tine, nu va fi chiar o evolutie. Incearca sa te sfatuiesti cu partenerul sau cu un prieten apropiat care iti va oferi solutia salvatoare. 

Munca -  Esti plictisita de faptul ca la jobul tau trebuie sa indeplinesti diverse atributii de care nu esti tocmai incantata.  In loc sa incerci sa iti tot ridici statutul pe care il ai in activitatea ta, mai bine ai incerca sa fii fericita alaturi de oamenii minunati pe care ii ai langa tine si sa le acorzi mai multa atentie. 

related posts

Modifică setările cookies