Horoscopul saptamanii 17 - 23 octombrie 2016. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla de la astrologul perfecte.ro, Laura Ianculescu, ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 17 - 23 octombrie 2016.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste – Atentie! Venus, micul benefic, intra de marti in casa calatoriilor si in urmatoarea perioada puteti sa va indragostiti la drum lung sau de o persoana care lucreaza in strainatate ori calatoreste mult.

Bani – Luni si marti sunt sanse sa va redresati financiar, insa atentie cat cheltuiti sa nu ajungeti in situatia in care sa nu mai aveti bani deloc! Duminica, Soarele va pasi in casa finantelor in comun cu partenerii de afaceri si urmeaza o perioada in care puteti sa faceti speculatii financiare alaturi de ei.

Munca – Miercuri se anunta o zi dificila la locul de munca. Daca aveti in plan sa programati o sedinta, mutati-o spre finalul saptamanii, cand aspectele sunt mai favorabile si veti fi pe aceeasi lungime de unda cu interlocutorii.

Citeste si: Ce obsesii au femeile in functie de zodia in care s-au nascut

 HOROSCOP TAUR

Dragoste  – Din 18 octombrie, Venus, stapanul vostru, isi face intrarea in zona relatiilor intime. Cu alte cuvinte, veti deveni mai pasionale in cuplu, iar daca sunteti singure puteti sa cuceriti pe cineva cu farmecul vostru irezistibil.

Bani – Miercuri si joi sunt sanse sa incasati o suma de bani dintr-o colaborare, pe care o veti cheltui imediat la un salon de infrumusetare si la shopping.

Munca – Soarele isi incepe tranzitul prin casa parteneriatelor de la finalul saptamanii si urmeaza o perioada in care prioritatea voastra va fi incheierea unor contracte si parteneriate. Vineri se anunta o zi favorabila drumurilor scurte in interes de serviciu.

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste – Din 18 octombrie, Venus isi face intrarea in casa cuplului, unde promite o perioada in care relatiile voastre se vor imbunatati daca sunteti intr-un cuplu. Daca sunteti singure, aveti toate sansele sa incepeti o relatie cu cineva cu care ati mai flirtat candva. Daca iesiti la o plimbare miercuri, puteti sa aveti parte de o intalnire romantica.

Bani – Vineri primiti o suma de bani sau un cadou de la un prieten de la drum lung. Surpriza vine la fix inainte de sfarsitul saptamanii.

Munca – De duminica, Soarele va dinamiza casa serviciului si a indeplinirii sarcinilor. Veti fi mai dedicate serviciului in urmatoarea luna si puteti sa va aratati abilitatile de a rezolva o serie de sarcini.

Citeste si: Cat esti de invidioasa in functie de zodie

 HOROSCOP RAC

Dragoste – Primele doua zile din saptamana puteti primi o surpriza din partea persoanei iubite. Sfera sentimentala se va dinamiza de duminica, de cand Soarele isi face intrarea pe casa iubirii si a aventurii.

Bani – Daca sunteti ingrijorate din cauza chestiunilor financiare, in urmatoarea perioada puteti sa castigati bani din niste speculatii financiare.

Munca – Incercati si nu va suprasolicitati la finalul saptamanii, deoarece problemele ivite in sfera profesionala va pot afecta starea de sanatate. 

 HOROSCOP LEU

Dragoste – De marti, dorinta de aventura va fi la cote maxime deoarece Venus, micul benefic, isi incepe tranzitul pe casa dragostei. In urmatoarea perioada, aveti predispozitii sa flirtati mai mult decat de obicei.

Bani – In saptamana analizata, evitati orice speculatii financiare pentru a nu iesi in pierdere! Fiti cu mare bagare de seama.

Munca – Daca aveti niste nemultumiri pe care doriti sa le comunicati sefilor, amanati decizia pentru a doua parte a saptamanii: primele doua zile veti fi nervoase si este posibil ca discutia sa nu duca in directia pe care o doriti.

Citeste si: Zodiac vechi romanesc - ce zodie esti in functie de perioada in care te-ai nascut

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste – Partenerul de viata va sustine in tot ce intreprindeti si va este alaturi toata saptamana. Pot exista mici discutii in a doua parte a perioadei analizate, in care nu cadeti de acord cu o iesire in sfera sociala impreuna cu un grup de prieteni.

Bani – La mijlocul saptamanii, puteti sa primiti un cadou sau o suma de bani dintr-o colaborare ori dintr-o activitate ce are legatura cu creativitatea.

Munca – Zona comunicarii si a drumurilor scurte va fi bine sustinuta din 23 octombrie, de cand Soarele isi face intrarea pe axa cunoasterii. Urmeaza o luna in care puteti sa incepeti un curs de dezvoltare profesionala sau de limbi straine, iar daca aveti un job care are legatura cu scrisul sau activitatile intelectuale, veti primi propuneri de a colabora in diverse alte proiecte.

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste – Daca relatia cu partenerul de viata a avut de suferit in ultima perioada, de marti, de cand Venus intra in casa comunicarii, puteti sa rezolvati problemele printr-o comunicare deschisa. Va spuneti nemultumirile si indreptati lucrurile.

Bani – Luni si marti sunteti puse fata in fata cu o problema financiara. Aveti tendinta sa apelati la o rezerva financiara sau la un card de credit pana duminica, zi in care sfera financiara incepe sa fie bine sustinuta, cat Soarele va strabate casa banilor.

Munca – In a doua parte a saptamanii, puteti fi anuntate ca veti pleca intr-o delegatie in interes de serviciu. Desi urmeaza cateva zile obositoare, sunteti incantate ca schimbati locatia si va faceti cunostinte noi.

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste – Primele doua zile din saptamana se anunta favorabile pentru a le petrece in compania persoanei iubite, cu care hotarati sa iesiti la mai multe evenimente.

Bani – Vesti bune! De marti puteti sa recuperati niste sume de bani pe care le-ati imprumutat unor prieteni ai partenerului de viata.

Munca – Din 23 octombrie, veti fi determinate si va veti indeplini cu mai multa usurinta sarcinile de la serviciu. Daca aveti de sustinut un proiect, vineri este o zi favorabila in care puteti sa fiti in centrul atentiei si sa faceti impresie buna.

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste – Din 18 octombrie, manifestati un puternic magnetism fizic si atrageti partenerii mult mai usor. Venus, planeta iubirii, va strabate casa personalitatii, deci sunteti deschise si aveti dispozitie sa relationati mai mult cu sexul opus. 

Bani – Vineri sunteti nevoite sa va imprumutati o suma de bani pentru a rezolva niste chestiuni de familie.

Munca – Luni sau marti sunt zile in care reusiti cu greu sa duceti la capat sarcinile de serviciu deoarece nu aveti nicio dispozitie de munca. Stati departe de barfele de la birou chiar daca aflati niste secrete care ar putea sa va deranjeze. Atentie la actiunile pe care le intreprindeti!

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste – Venus, planeta iubirii, intra din 18 octombrie intr-o casa ascunsa de ochii lumii - a secretelor si a relatiilor enigmatice. Veti fi tentate sa incepeti o relatie cu un partener cu care ati mai avut candva o aventura.

Bani – Duminica reusiti sa faceti rost de o suma de bani de la familie, pe care o folositi sa plecati intr-o excursie la munte cu un grup de prieteni.

Munca – Zona proiectelor si a planurilor pe termen mediu si lung se dinamizeaza de duminica, de cand Soarele isi face intrarea in aceasta casa. Sunteti sfatuite sa iesiti la evenimente, unde puteti face cunostinte noi, care sa va ajute in ce v-ati propus.

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste – Va puteti indragosti de o persoana din grupul vostru de prieteni sau de un colaborator cu care lucrati la un proiect. Ganditi-va de doua ori inainte sa va implicati intr-o relatie, pentru ca este posibil ca imaginea voastra sa aiba de suferit!

Bani – Miercuri primiti o suma de bani si va sfatuiti cu persoana iubita in ceea ce priveste destinatia acesteia. Pana la urma, cautati o oferta si plecati intr-un wekend prelungit in doi.

Munca – Discutati cu sefii sau cu partenerii de afaceri despre ideile pe care le aveti si propuneti incheierea unor parteneriate care sa va aduca castiguri financiare. Aspectele vor fi sustinute si de micul benefic, Venus, care din 18 octombrie incepe sa tranziteze casa proiectelor.

 HOROSCOP PESTI

Dragoste – Vineri si sambata sunt zile favorabile petrecerii in compania persoanei iubite pentru activitati recreative. Aveti grija insa ca puteti sa aveti discutii cu partenerul de viata din cauza lipsei banilor pentru a iesi in oras.

Bani – Miercuri va imprumutati o suma de bani de la familie pentru a a achita niste utilitati si rate. Va trebui sa-i returnati imediat ce ii aveti.

Munca – Puteti primi ajutor de la sefi incepand de marti, de cand Venus, micul benefic, isi face intrarea in sfera profesionala. Soarele isi incepe tranzitul pe casa studiilor si a dezvoltarii profesionale, precum si a calatoriilor. Astfel, puteti incepe un curs, puteti pleca in delegatii in interes de serviciu sau veti participa la cercuri care sa va ofere noi orizonturi.

related posts

Modifică setările cookies