Horoscopul saptamanii 18 - 24 august 2014. Cum stati cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada


Urmeaza o perioada in general linstita, care ridica o multime de probleme tuturor zodiilor la nivel de finante. Iata horoscopul saptamanii 18 - 24 august 2014.


Daca esti Varsator, primesti o oferta de munca greu de refuzat, care te va determina sa te gandesti de doua ori daca te mai tenteaza actualul job. Vei vedea mai jos de ce. 

Citeste HOROSCOPUL SAPTAMANII 18 - 24 august 2014 pentru zodia ta:

1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI


HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Simti ca relatiei tale ii lipseste ceva. Nu mai ai aceiasi fluturi de inceput in stomac si iti doresti sa traiesti o aventura amoroasa. Inainte de a face un pas gresit, intreaba-te daca merita sa dai vrabia din mana pe cioara de pe gard.

Bani - Pe masura ce se apropie sfarsitul lunii, constati ca si portofelul tau se subtiaza considerabil. Vestea proasta? Te vei descurca mai greu in urmatoarea perioada si va trebui sa fii atenta ce si cat cheltuiesti. Vestea buna? Inca putin si intra salariul!

Sanatate - Esti in continuare cu gandul la vacanta sau concediu si simti ca mai ai nevoie de cateva zile libere pentru a te vindeca de epuizarea fizica. Daca nu pleci nicaieri, incearca macar sa dormi mai mult. Te vei simti mai bine.

Munca - La locul de munca lucrurile merg bine. Te implici intr-un proiect solicitant, dar pe care iti face placere sa-l coordonezi si care iti va aduce laude din partea superiorilor.


HOROSCOP TAUR

Dragoste - O persoana interesanta intra in viata ta si incepe sa o schimbe, incetul cu incetul. Iti prinde bine sa vorbiti, sa iesiti si sa simti ca ai pe cineva alaturi, dar inca te temi sa incepi o relatie. Nu e cazul.

Bani - Tendinta de pierdere a banilor. Apar cheltuieli neprevazute care iti golesc buzunarele si te pun in situatia de a face un imprumut. Din pacate, e aproape imposibil sa eviti investitiile, asa cava trebui sa te descurci.

Sanatate - Nu stai nici bine, nici rau la capitolul sanatate. Nu-ti prea prieste vremea, iar presiunea atmosferica isi lasa amprenta asupra ta, dar in rest nu e cazul sa te plangi.

Munca - O perioada linistita si lipsita de probleme. Uneori, simti ca intervine monotonia la locul de munca si parca ti-ar placea sa mai faci si altceva, dar reusesti sa te automotivezi si sa-ti faci treaba asa cum trebuie.


HOROSCOP GEMENI

Dragoste. Conflicte si neintelegeri. Iubitul iti reproseaza ca nu ii mai acorzi aceeasi atentie ca inainte si e foarte posibil ca de data aceasta sa aiba dreptate. Incearca sa-l impaci si sa nu iti distrugi relatia din cauza unor toane trecatoare.

Bani - Iti intra in cont o mica suma de bani, pe care o cheltuiesti repede insa. Simti nevoia sa te alinti si sa-ti faci cate o placere personala, iar prtofelul tau resimte cel mai intens aceste capricii binemeritate.

Sanatate - Probleme cu migrenele.  Din cauza oboselii sau a alimentatiei necorespunzatoare te plangi de dureri de cap. Din fericire, nu vor fi puternice si vei reusi sa te tratezi singura, fara veo consultatie la medic.

Munca - Ai parte de un conflict cu seful sau cu un coleg de serviciu cu care lucrezi in mod direct. Trebuie neaparat sa va coordonati si sa comunicati eficient intrucat se apropie cu pasi repede un deadline si, daca nu va iesi bine, veti avea amandoi probleme.


HOROSCOP RAC

Dragoste - Te simti singura si deprimata. Te gandesti la o fosta iubire si regreti ca intre voi totul s-a terminat, insa trebuie sa mergi mai departe si sa inveti sa te iubesti pe tine insati. Renunta la melancolie si pesimism, nu te ajuta deloc aceste stari.

Bani - Urmeaza o perioada dificila in care trebuie sa returnezi niste bani pe care i-ai imprumutat in urma cu numai cateva luni. Inseamna ca ajungi din nou sa-ti faci griji in privinta finantelor si sa-ti propui ca luna viitoare sa-ti pui deoparte niste bani si sa fii mai atenta.

Sanatate - Durerile de ochi nu-ti dau pace. Petreci prea mult timp in fata computerului, iar asta se resimte la capitolul sanatate. In plus, te confrunti cu probleme emotionale pe care nu ai voie sa le neglijezi. Ignorate, acestea iti vor altera si fizicul.

Munca - Esti propusa pentru un bonus, o marire de salariu sau o avansare, dar simti ca aceasta apreciere din partea superiorilor vine prea tarziu. Nu mai cauta nod in papura si bucura-te ca vei incepe luna viitoare de pe o treapta mai inalta a ierarhiei.


HOROSCOP LEU

Dragoste - Te simti norocoasa ca ai alaturi un partener intelegator si iubitor, care iti este alaturi la bine si la greu. Chiar daca va ciondaniti din cand in cand, pana la sfarsitul saptamanii decideti sa iesiti din oras si sa petreceti un weekend romantic, in doi.

Bani - Nici nu castigi, nici nu pierzi sume mari de bani. Iti tot sta gandul la o investitie pentru viitorul apropiat pentru a schimba aceasta situatie, insa ar fi bine sa te consulti cu cineva priceput inainte de a intra pe un teritoriu necunsocut.

Sanatate - Te plangi de dureri de spate, care nu iti dau pace. Solutia ar fi, fie sa faci mai multa miscare, fie sa apelezi la ajutorul farmacistului, care iti va recomanda remediul ideal fara a fi nevoie de o programare la medic.

Munca - Nu ai probleme cu cei de la munca, dar pur si simplu simti ca nu te mai regasesti in acel mediu si nici nu te mai identifici cu oamenii de acolo. Te bate serios gandul sa-ti dai demisia si sa iti cauti un nou job.


HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Simti ca nu esti inteleasa si ca, indiferent ca vorbesti cu iubitul tau, indiferent ca le vorbesti peretilor, e acelasi lucru. O cearta aparent nesemnificativa va reprezenta picatura care umple paharul si pui capat relatiei sau ceri o pauza.

Bani - Esti norocoasa saptamana aceasta. Sfatul nostru este sa cumperi un loz sau un bilet la loto, intrucat e posibil sa ai parte de un castig neasteptat, care iti va prinde foarte bine.

Sanatate - Esti plina de energie si iti dai seama ca daca adopti o dieta echilibrata, starea ta va fi din ce in ce mai buna. Te refugiezi in sport pentru a-ti calma problemele emotionale, iar din punct de vedere fizic nu te confrunti cu niciun fel de durere sau afectiune.

Munca - Monotonia de zi cu zi incepe sa-si spuna cuvantul. Iti dai seama adesea ca visezi cu ochii deschisi la vacante si concedii pe care nu mai ai cum sa le iei, asa ca nu-ti ramane decat sa-ti gasesti motivatia necesara pentru a-ti face jobul cum se cuvine.


HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Simti ca ti-ai gasit, in sfarsit, sufletul pereche. In relatia ta e numai armonie si esti pregatita sa faci pasul urmator, la fel ca si iubitul. Pana la sfarsitul saptamanii, fie iti va face o dovada superba de iubire, fie iti va adresa marea intrebare.

Bani - Ai facut cheltuieli necumpatate in ultima vreme, iar saptamana aceasta incepi sa resimti consecintele. Te vezi in situatia de a face economii si a fi cat mai cumpatata in urmatoare zile. Inainte sa faci orice fel de investitie, gandeste-te de doua ori.

Sanatate -  Stai bine cu sanatatea. Nu ar strica insa sa acorzi mai multa atentie alimentatiei, astfel incat sa te tii deoparte de orice fel de probleme digestive, la care esti predispusa de-a lungul saptamanii.

Munca - Totul merge bine la locul de munca. Relatia cu superiorul si colegii este una reusita, iar asta transforma orice fel de problema care se iveste intr-una minora si usor de depasit.


HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Simti ca iubirea nu este prioritara in viata ta si respingi orice avans. O experienta anterioara neplacuta te impiedica sa mergi mai departe, iar de-a lungul acestei saptamani ranile trecutului incep sa doara din nou.

Bani - Datorita simtului masurii si a faptului ca esti o persoana cumpatata nu ai deloc probleme financiare saptamana aceasta, spre deosebire de alte semne zodiacale. E posibil chiar sa le fii de ajutor unor prieteni care stau prost cu banii.

Sanatate - E foarte posibil sa ajungi la stomatolog saptamana aceasta. O durere acuta iti va da batai de cap si doar remediile oferite de un specialist te vor ajuta sa te pui pe picioare si sa revii la stilul de viata activ pe care il duci.

Munca - E o saptamana in care cunostintele tale sunt testate. La locul de munca esti implicata intr-un proiect in care trebuie sa demonstrezi ca esti cea mai buna, provocare pe care nu doar ca o accepti incantata, ci o si duci la bun sfarsit.


HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Flirtezi cu "nerusinare" si te bucuri din plin de statutul de femeie singura. Iti prieste sa fii independenta, pe cont propriu si emani incredere si sex-appeal. Ii atragi pe domni ca un magnet, dar inca nu esti pregatita sa incepi o relatie serioasa.

Bani - Ai pus ochii pe ceva si nu vei avea pace pana cand nu iti vei face capriciul si il vei cumpara. Saptamana aceasta e ideala pentru o achizitie, mai ales ca ai muncit mult pana acum si meriti sa te alinti.

Sanatate - Stilul de viata activ si programul aglomerat pe care il ai incep sa-si spuna cuvantul in ceea ce te priveste. Mai ia si cate o pauza! Renunta la noptile albe, dormi si mananca bine, iar rezultatele vor fi vizibile pana la sfarsitul saptamanii.

Munca - La munca ai parte de cateva probleme. Un conflict cu un coleg sau o colega de serviciu iti strica toata saptamana si trebuie sa gasesti o solutie pentru a putea colabora in continuare bine, chiar daca au intervenit neintelegeri intre voi.


HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Te-ai saturat ca prietenele tale apropiate sa incerce sa "te combne" cu cineva. De-a lungul acestei saptamani, le explici clar tuturor apropiatilor ca iti este bine singura si ca nu ai de gand sa intri prea curand intr-o noua relatie.

Bani - Nu stai neaparat rau cu banii, ba chiar iti permiti sa-ti faci acte un mic moft din cand in cand. Nu exagera insa, urmeaza o perioada in care vei cheltui ceva bani, asa ca e mai bine sa-i pui deoparte acum si sa-i folosesti atunci.

Sanatate - Te simti bine si decizi sa-ti mentii o stare si mai buna prin miscare si sport. O decizie inteleapta, mai ales avand in vedere faptul ca nu esti tocmai cea mai activa persoana din univers.

Munca -  Simti ca ai nevoie de o vacanta si locul de munca nu iti mai suscita interesul la fel de tare ca inainte. Mai ai putina rabdare si planuieste-ti concediul. Dupa o excursie sau o calatorie te vei intoarce cu forte proaspete si vei fi o angajata model.


HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Te asteapta cateva seri pline de pasiune si romantism. Iubitul tau se intrece pe sine si iti face o surpriza romantica pe care o vei tine minte mult timp de-acum inainte. Nu ar strica, totusi, sa "condimentezi" si tu putin atmosfera.

Bani - Trebuie sa inapoiezi o suma pe care ai imprumutat-o acum ceva timp de la un apropiat. Ai amanat deja prea mult momentul si, cu toate ca nu dispui de prea multi bani, trebuie neaparat sa ii dai inapoi daca nu vrei sa strici relatia cu persoana respectiva.

Sanatate - Nu stai chiar bine cu sanatatea. Nu e vorba de o problema anume, ci pur si simplu de faptul ca ai o stare generala proasta, care se accentueaza din cauza presiunii atmosferice si a meteodependentei tale. Va trece, nu-ti face probleme.

Munca - Lucrurile incep sa mearga bine la locul de munca. Esti apreciata de superiori pentru felul in care te descurci, iar asta iti provoaca un sentiment de satisfactie, intrucat esti foarte dedicata si pasionata de ceea ce faci.


HOROSCOP PESTI

Dragoste - Un tip hotarat incearca sa-ti intre in gratii si flirteaza in permanenta cu tine. Desi nu i-ai acordat foarte multa atentie pana acum, decizi sa-i dai o sansa si iesiti la o intalnire care te va surprinde.

Bani - Ai cam ramas fara bani, ceea ce inseamna ca mica escapada pe care o planuisei la sfarsit de saptamana se amana pentru urmatoarea, cand e posibil sa intri in posesia unei sume de bani la care nu te asteptai.

Sanatate - Stai bine cu sanatatea la inceputul saptamanii, dar pana spre sfarsit ea se deterioreaza, iar acest lucru nu face decat sa te afecteze din punct de vedere emotional. Mai in gluma, mai in serios, tinzi sa fii usor ipohondra si sa-ti faci mai multe griji decat este cazul. Schimba-ti atitudinea!

Munca - Primesti o propunere greu de refuzat. Nu e vorba neaparat de multi bani, dar te tenteaza foarte tare ceea ce ar trebui sa faci acolo si esti cat pe ce sa renunti la actualul loc de munca in favoarea unuia nou.

related posts

Modifică setările cookies