Horoscopul saptamanii 18 - 24 iulie 2016. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla de la astrologul perfecte.ro, Laura Ianculescu, ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 18 - 24 iulie 2016.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Soarele (energia) isi face intrarea in casa dragostei, unde alaturi de Venus si Mercur veti petrece timpul mai mult in compania iubitului. Iesirile in oras si vacanta vor fi o prioritate in urmatoarea perioada.

Bani - Marti incasati o suma de bani si nu aveti de ce va plange deoarece in sfera financiara stati bine, iar munca sustinuta din ultima perioada a fost recompensata pe masura.

Munca - Luna plina din 20 iulie se formeaza in casa carierei si a imaginii sociale,  moment ce anunta un  succes care poate fi recompensat in sfera financiara.

Citeste si: Ce obsesii au femeile in functie de zodia in care s-au nascut

 HOROSCOP TAUR

Dragoste - Soarele (energia) isi face intrarea in casa familiei si a locuintei. Daca locuiti cu parintii, saptamana aceasta pot avea loc dispute legate de treburile casnice, lucru ce va poate face nervoase. Aveti grija sa nu proiectati nemultumirile din familie in relatia cu partenerul!

Bani - Aveti tendinta sa cheltuiti bani peste bugetul stabilit pentru achizitionarea unor bunuri pentru casa. Nu intrati in dispute cu partenerul - daca nu cadeti de acord, mai bine amanati!

Munca - Luna plina de miercuri se formeaza in casa filosofiei de viata, a calatoriilor, a studiilor si a pregatirii profesionale si anunta incheierea cu succes a unor cursuri. O calatorie in interes de serviciu, posibil in strainatate, va poate aduce o experienta de viata care nu va uitata asa usor.

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Soarele (energia) isi incepe traseul prin Leu, unde alaturi de Venus si Mercur, vor activa deplasarile. Asteptati-va sa plecati la drum in minivacante ori de cate ori aveti ocazia.

Bani - Luna plina de miercuri se formeaza in casa finantelor, a mostenirilor si a banilor pe care ii detineti impreuna cu partenerul. Atentie la discutiile pe care le aveti in preajma acestei zile; lamuriti lucrurile pentru a nu ajunge la certuri!

Munca - Desi este perioada concediilor si toata lumea pleaca in vacante, este posibil sa fiti nevoite sa incepeti si niste cursuri de perfectionare pe perioada verii.

Citeste si: Cat esti de invidioasa in functie de zodie

 HOROSCOP RAC

Dragoste - Luna plina de miercuri se formeaza in casa cuplului, deci are influente si in zodia voastra. In relatia cu partenerul sunt indicate comunicarea si diplomatia pentru a nu se ajunge la certuri. 

Bani - Soarele (energia) isi face intrarea in casa banilor, unde alaturi de Venus si Mercur, vor activa acest domeniu. Vin bani de unde nici nu ganditi. Aveti grija la destinatia lor - o parte puneti-i deoparte si nu cheltuiti tot ce aveti pe lucruri scumpe cum aveti tendinta!

Munca - Saptamana aceasta, daca stiti cum sa puneti problemele in preajmea zilei de miercuri, veti putea incheia niste contracte profitabile cu asociatii sau colaboratorii.

 HOROSCOP LEU

Dragoste - Din 22 iulie sunteti favoritele astrelor deoarece Soarele (energia) isi face intrarea in zodia voastra. Flirturile vor fi la ordinea zilei, iar oportunitatile in sfera sentimentala nu vor intarzia sa apara. 

Bani - Jupiter va mai sustine casa financiara pana la inceputul lui septembrie si ar fi indicat sa puneti niste bani in conturi.

Munca - Se anunta o saptamana plina in sfera profesionala deoarece Luna plina se formeaza in casa serviciului. Cele trei planete: Soare, Venus si Mercur va vor ajuta sa faceti fata tuturor provocarilor, asa ca nu va faceti prea multe griji! 

Citeste si: Zodiac vechi romanesc - ce zodie esti in functie de perioada in care te-ai nascut

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Luna plina de miercuri se formeaza in casa dragostei si a aventurii, asa ca fiti atente ca nu se stie cine se indragosteste de zambetul vostru. Daca sunteti intr-o relatie, puteti petrece clipe minunate in compania persoanei iubite. Puteti anunta logodna si relatia voastra sa treaca la urmatorul nivel.

Bani - Situatia financiara nu sufera nicio modificare pana joi, cand pe neateptate va pot intra niste sume de bani in conturi. Vi se aproba un avans de salariu sau primiti niste bani dintr-o colaborare.

Munca - Joi si vineri se anunta zile agitate la locul de munca; aveti grija ce si cum comunicati! Astrele va indeamna, cat timp Marte, zeul razboiului, se afla pe casa comunicarii, sa va abtineti de la comentarii pentru a nu intra in conflict cu colegii.

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Luna plina de miercuri se formeaza in sfera familiei, cand treburile gospodaresti va pot face sa va certati cu partenerul. Totul poate sa plece de la niste nimicuri, deci nu e cazul sa stricati relatiile. A fost o perioada in care ati fost foarte solicitate si nevoite sa va impartiti intre cariera si persoana iubita.

Bani - Micile sume de bani care apar marti sunt insuficiente pentru planurile pe care le aveti, insa sunt sanse ca saptamana aceasta sa primiti o suma de la rudele apropiate. 

Munca - Daca in ultima perioada ati ales sa depuneti CV-uri pentru a va schimba locul de munca, saptamana aceasta aveti toate sansele sa semnati un contract avantajos, care va poate aduce mai multi bani in conturi.

Citeste si: Compatibilitate astrologica in sarut. Cu ce zodie ar trebui sa te saruti ca sa simti maximum de placere

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Daca alegeti sa faceti niste vizite impreuna cu iubitul la rudele acestuia, sfatul astrelor este sa le amanati pentru a nu intra in dispute cu acestea. Finalul de saptamana, cu Luna pe casa distractiei, o tineti numai intr-o petrecere.

Bani - La inceptul saptamanii puteti incasa niste bani dintr-o colaborare. Faceti un efort si oraganizati-va bugetul pentru toata perioada verii.

Munca - Luna plina de miercuri se formeaza in casa comunicarii si a deplasarilor si daca aveti de gand sa sustineti o lucrare sau un interviu, aveti mare grija deoarece aspectele sunt tensionate. Nu sunt recomandate negocieri in special in tot ceeea ce tine de bani. 

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Sunt sanse sa primiti o invitatie de la un prieten, care isi sarbatoreste ziua de nastere in afara orasului, si sa prelungiti weekendul de joi. Iubitul este incantat de surpriza si nu ramane decat sa va bucurati de momentele de relax.

Bani -  Luna plina de miercuri se formeaza in casa finantelor obtinute din munca proprie, moment in care veti culege roadele unui proiect. Intra bani in conturi, dar in acelasi timp ii si cheltuiti.

Munca - Inceputul saptamanii il faceti in forta. Luni si marti va ocupati de sfera profesionala: intalniri in afara sediului, sedinte, discutii cu sefii despre proiectele in derulare.

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Luna plina de miercuri se formeaza in casa personalitatii voastre si voi veti fi cele ce veti simti cel mai mult dintre toate zodiile efectele acestui aspect. Conjunctura astrala va avertizeaza sa evitati conflictele cu iubitul sau cu toti interlocutorii cu care intrati in legatura.

Bani - Soarele (energia) isi face intrarea in casa banilor in comun cu persoana iubita. Este momentul sa faceti socoteli cu partenerul pentru vacanta ce urmeaza.

Munca - Daca saptamana aceasta aveti programate intalniri cu asociatii si colaboratorii sau sedinte cu sefii si colegii, ar fi bine sa le reprogramati spre finalul saptamanii. Marti si miercuri efectele Lunii pline va pot face destul de agitate si surescitate.

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Din 22 iulie, Soarele isi va face intrarea in casa cuplului si va dinamiza relatia alaturi de partener. Daca sunteti singure, exista posibilitatea sa vina spre voi mai multi pretendenti.

Bani - Aveti grija cum va gestionati finantele saptamana aceasta deoarece sanse sa incasati o suma de bani se intrevad de abia vineri. 

Munca - Luna plina de miercuri are legatura cu axa caselor sanatatii si veti simti influenta ei printr-o stare de epuizare - in principal din cauza ca in ultima perioada ati stat mai mult peste program la serviciu. Se anunta o saptamana solicitanta, asa ca luati-o mai usor si rezervati-va timp si pentru voi.

Citeste si: Cum te comporti atunci cand te indragostesti in functie de zodie

 HOROSCOP PESTI

Dragoste - Daca nu sunteti implicate intr-o relatie, Luna plina de miercuri va poate largi sfera cunostintelor. Sunt sanse sa cunosteti prin intermediul serviciului sau al prietenilor o persoana care in scurt timp sa va devina partener.

Bani - O suma de bani care vine pe neasteptate va scoate din impas sa achitati o factura restanta.

Munca - Luna plina de miercuri se formeaza in casa proiectelor, a planurilor de viitor si a prietenilor si reprezinta un moment in care un proiect personal poate prinde aripi cu ajutorul unui prieten. Din 22 iulie, Soarele (energia) isi incepe tranzitul prin casa serviciului unde va aduce energie in indeplinirea sarcinilor cu usurinta.

related posts

Modifică setările cookies