Horoscopul saptamanii 18 - 24 mai 2015. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 18 - 24 mai 2015.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Nu se anunta a fi o saptamana prea buna pe plan sentimental, asa ca este indicat sa te inarmezi cu multa rabdare si sa dai dovada de diplomatie, mai ales ca este vorba doar despre niste probleme trecatoare. 

Bani - Astrele sunt de partea ta in aceasta perioada. Fie ca este vorba despre inceperea unui proiect pe cont propriu sau de investirea intr-unul deja existent, este momentul oportun pentru a face acest pas.

Munca - Nu ai de ce sa te plangi din punct de vedere profesional, desi mereu aspiri la mai mult. E bine sa ai ambitii si sa-ti urmezi visele, dar nu uita sa te concentrezi si la ceea ce ai de facut la job.

Citeste si: Cele mai mari defecte in functie de zodie. Care e cea mai interesata si cine minte cel mai tare

 HOROSCOP TAUR

Dragoste - Chiar daca mai apar mici certuri pe parcursul saptamanii, tu si partenerul de viata reusiti sa treceti peste aceste momente, situatie care iti confera o stare emotionala foarte buna. 

Bani - Este posibil sa primesti o suma importanta de bani. Incearca sa fii chibzuita, mai ales ca urmeaza o perioada mai dificila din punct de vedere financiar.

Munca - Treci printr-o perioada foarte buna, in care reusesti sa duci la capat tot ceea ce iti propui, iar asta nu poate decat sa te bucure tinand cont ca si superiorii tai observa acest lucru.

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Dupa o perioada in care astrele nu te-au ajutat pe plan sentimental, se pare ca este moment sa profiti din plin de oportunitatile care apar, mai ales ca norocul pare sa fie de partea ta.

Bani - Inca ai probleme din punct de vedere financiar, chiar daca in ultima perioada ai incercat sa nu mai risipesti banii. Mentine acest trend si totul va fi bine pana la urma. 

Munca - E o saptamana obisnuita, in care nu se intampla nimic deosebit la locul de munca, iar tu iti continui activitatea zilnica asa cum ai facut-o si pana acum.

Citeste si: Ce spune forma buzelor tale despre tine si personalitatea ta

 HOROSCOP RAC

Dragoste - Esti intr-o perioada in care reusesti pe toata lumea, fara sa faci nimic deosebit. Chiar daca la prima vedere pare un lucru bun, trebuie sa ai grija si sa nu te aventurezi la orice propunere pe care o primesti.

Bani - Reusesti sa-ti platesti o parte dintre datorii, insa mai ai multe de rezolvat din punct de vedere financiar, asa ca nu te entuziasma foarte tare si incearca sa mai gasesti si alte solutii.

Munca - Esti plina de idei, insa nu toata lumea este foarte entuziasmata de eforturile tale, mai ales o parte dintre colegii care sunt destul de invidiosi pe succesul tau.

 HOROSCOP LEU

Dragoste - Nu prea reusesti sa gasesti o cale de comunicare cu partenerul de viata, de aceea in aceasta saptamana ai parte de tot felul de discutii in contradictoriu. 

Bani - Primesti bani din mai multe parti, ocazie cu care te poti gandi din ce in ce mai serios la punerea in aplicare a planurilor pe care ti le facusei pana acum pe plan profesional.

Munca - Esti lipsita de energie si nici nu prea poti sa mai faci fata ritmului alert in care evolueaza activitatea de la job, de aceea faci in asa fel incat sa iti iei cateva zile de concediu pentru a-ti reveni.

Citeste si: Dorintele secrete ale semnelor zodiacale. Ce iti place cu adevarat in viata, in functie de zodie

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Ai impresia ca tot ce zboara se si mananca, iar din aceasta cauza ai de suferit, mai ales pe plan sentimental, deoarece ai tendinta sa crezi tot ceea ce ti se spune. 

Bani - Se anunta o saptamana plina de reusite din punct de vedere financiar, mai ales dupa o perioada in care ai trait cu impresia ca nu vor mai disparea aceste probleme. 

Munca - Este o perioada in care iti sunt testate abilitatile de comunicare si in care trebuie sa dai dovada de rabdare si diplomatie in relatia cu o parte dintre colegii de la job. 

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Astrele sunt de partea ta in aceasta perioada, iar daca pana acum ai fost singura, trebuie sa te pregatesti pentru o posibila intalnire a unei persoane cu care s-ar putea sa te potrivesti. 

Bani - Ai atat de multe probleme financiare, incat nici nu mai stii cum sa le rezolvi. Apar niste cheltuieli neprevazute si nici nu esti prea chibzuita, asa ca ar fi bine sa gasesti niste solutii. 

Munca - Este o perioada incarcata, in care iti sunt atribuite noi sarcini si in care esti nevoita sa jonglezi intre diferite proiecte, cu acelasi randament ridicat, de aceea trebuie sa te pregatesti fizic si psihic pentru aceste zile. 

Citeste si: Compatibilitate zodii. Afla cu cine te potrivesti cel mai bine in plan amoros

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Esti din ce in ce mai geloasa pe partenerul de viata, chiar daca acesta nu iti da motive in acest sens. Afla de ce ai aceasta stare, inainte de a crea un conflict inutil. 

Bani - Mediul astral nu este unul favorabil in aceasta saptamana, de aceea ar fi mai bine sa nu faci vreo investitie si nici sa cheltuiesti o suma de bani prea mare. 

Munca - Esti implicata intr-un conflict la locul de munca, iar tu trebuie sa faci in asa fel incat sa demonstrezi ca nu ai nicio vina si ca nici macar nu ar fi trebuit sa iei parte la aceasta cearta. 

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Romantismul este cuvantul de ordine in aceasta saptamana. Daca la inceputul saptamanii incerci sa-ti resfeti partenerul de viata, pana la urma tu vei ajunge sa fii cea trata ca o printesa in aceasta perioada. 

Bani - Esti nevoita sa apelezi la economiile pe care ti le-ai facut de-a lungul vremii. Iti doresti sa ajuti un prieten care are nevoie de bani si nimic nu te impiedica sa faci acest lucru. 

Munca - Simti nevoia de o schimbare pe plan profesional, iar in aceasta perioada ar fi indicat sa faci pasul cel mare. Incepe prin a descoperi ceea ce ti-ai dori sa faci, iar apoi vezi care sunt oportunitatile din domeniul respectiv. 

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Se anunta o serie de schimari pe plan sentimental, chiar si incetarea unei relatii daca este necesar. Desi totul pare destul de tragic, pana la urma lucrurile se vor aranja. 

Bani - Situatia financiara se va ameliora in aceasta saptamana, ceea ce iti confera o stare de bine, mai ales ca in ultima perioada te-ai confruntat cu multe probleme din acest punct de vedere. 

Munca - Superiorii apreciaza eforturile pe care le-ai despus in ultima perioada, iar in aceasta saptamana esti rasplatita pentru munca pe care ai depus-o fie cu o prime, fie chiar cu o promovare. 

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Nu prea ai cu ce sa te lauzi pe plan amoros, mai ales ca ultimele incerci s-au dovedit a fi un esec. Tu dezarma, o sa vezi ca tot raul va fi spre bine pana la urma si vei gasi pe cineva potrivit pentru tine. 

Bani - In ceea ce priveste banii, nu ai de ce sa iti faci griji. Ai fost suficient de chibzuita incat acum sa nu iti mai faci probleme cu privire la acest aspect al vietii tale. 

Munca - Esti in plina ascensiune pe plan profesional, iar lucrurile se asaza din ce in ce mai bine. In aceasta saptamana vei primi o veste foarte buna, asa ca iti poti continua planurile. 

Citeste si: Top 5 zodii care sunt predispuse sa insele in 2015

 HOROSCOP PESTI

Dragoste - Dupa cateva discutii sincere pe care le-ai avut cu partenerul de viata, ai hotarat ca a venit momentul sa mergi mai departe si sa pui capat acestei relatii care ti-a facut mai rau decat bine. 

Bani - Cand nu mai aveai nicio speranta, primesti o suma importanta de bani cu care reusesti sa iti rezolvi cateva dintre problemele financiare, insa asta nu pune capat stresului. 

Munca - Treci printr-o perioada foarte buna la serviciu. Planurile si ideile tale se dovedesc a fi foarte constructive si de bun augur. 

related posts

Modifică setările cookies