Horoscopul saptamanii 19 - 25 decembrie 2016. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla de la astrologul perfecte.ro, Laura Ianculescu, ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 19 - 25 decembrie 2016.


 1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste – Chiar din prima zi a saptamanii,  patronul vostru Marte intra in Pesti, intr-o casa ascunsa, a secretelor. Acesta va indeamna sa analizati relatia in care sunteti, iar daca ati gresit, puteti repara totul prin discutii sincere.

Bani – Din a doua parte a saptamanii, pot avea loc negocieri si semnari de contracte. Discutiile in ceea ce priveste salarizarea nu suporta amanare.

Munca – Primele doua zile ale saptamanii sunt dedicate sectorului muncii, cand veti sta in sedinte, intalniri si veti pune la cale planul pe 2017. Din 21 decembrie, Soarele isi incepe traseul prin sectorul carierei si va indeamna ca urmatoarea luna prioritatea sa fie sfera socio-profesionala. Din 19 decembrie isi incepe si Mercur traseul retrograd si aduce in unele cazuri rezolvari, in altele, amanari si incurcaturi.

Citeste si: Ce obsesii au femeile in functie de zodia in care s-au nascut

 HOROSCOP TAUR

Dragoste  – La inceputul saptamanii, discutati cu persoana iubita despre posibilitatea unei plecari de cateva zile, de Sarbatori. Desi nu ati aranjat nimic pana acum, puteti merge in afara orasului la parinti sau la niste prieteni pe care nu i-ati mai vazut de mult.

Bani – Deciziile care se vor lua la sfarsitul saptamanii vor influenta situatia financiara. Se cere o mare atentie, mai ales ca Mercur, astrul tranzactiilor, intra in miscare retrograda si poate aduce numai incurcaturi.

Munca – Marte, planeta actiunii, isi face intrarea de luni in casa proiectelor si a planurilor de viitor si aduce actiune in urmatoarea perioada. Puneti la cale planul pentru 2017, iar din a doua parte a saptamanii analizati finantele pe care le detineti, incercati sa gestionati totul pentru a va implica intr-un alt job, colaborare sau de ce nu, sa incepeti o afacere persoanala.

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste – In relatia de cuplu nu stati tocmai bine. Se cere o mai buna comunicare si sa nu dati curs unor dispute, care s-ar putea isca din cauza banilor in comun - mai ales ca Mercur, patronul vostru, intra in retrogradare si va face mai irascibile.

Bani – Mercur, astrul tranzactiilor, aduce chiar din prima zi a saptamanii intrarea in posesie a unor bunuri de valoare, o mostenire sau o suma de bani importanta de la familie. Aspectul este sustinut de intrarea Soarelul in casa mostenirilor.

Munca – Marte, astrul actiunii, isi incepe traseul prin sectorul carierei de la inceputul saptamanii aducand situatii favorabile. Sunteti invitate sa luati initiative pentru a va face remarcate de catre sefi.

Citeste si: Cat esti de invidioasa in functie de zodie

 HOROSCOP RAC

Dragoste – De la inceputul saptamanii, Marte isi face intrarea in sectoul calatoriilor aducand vacanta mult asteptata. Daca nu ati organizat deja concediul, puteti incepe sa cautati oferte pentru a pleca undeva in luna ianuarie, alaturi de partener. Soarele aduce energie in sectorul matrimonial si al relatiilor din 21 decembrie.

Bani – Aveti tendinta sa cumparati tot ce va iese in cale, chiar daca nu aveti nevoie de lucrurile respective. Abtineti-va si luati doar necesarul! 

Munca – Daca sunteti in cautarea unui loc de munca sau vreti sa va suplimentati veniturile, din 21 decembrie, de cand Soarele isi incepe traseul prin sectorul parteneriatelor, poate fi momentul incheierii unor contracte, a unor negocieri. 

 HOROSCOP LEU

Dragoste – Probleme de comunicare in relatia cu partenerul de viata pot sa apara din a doua parte a saptamanii din cauza chestiunilor gospodaresti, a drumurilor scurte la cumparaturi si a sarcinilor impartite in mod inegal. Mare grija!

Bani – De luni, Marte, astrul actiunii, incepe sa dinamizeze casa finantelor si a banilor in comun cu partenerul sau partenerii de afaceri. Daca asteptati o suma de bani mai mare, puteti sa aveti o dezamagire, sa nu fie asa cum va asteptati.

Munca – Soarele isi face intrarea in sectorul muncii aducand mai multa energie, iar Mercur, proaspat intrat in miscare retrograda de la inceputul saptamanii, poate sa aduca rezolvarea unor situatii la serviciu.

Citeste si: Zodiac vechi romanesc - ce zodie esti in functie de perioada in care te-ai nascut

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste – Din 19 decembrie, relatia cu partenerul de viata ar putea, in unele cazuri, sa se imbunatateasca prin intrarea lui Marte in sfera cuplului. In alte cazuri, aspectele din hartile personale pot sa dinamizeze casa parteneriala, dar cu dispute. In ajutorul lui Marte ajunge Soarele, care isi face intrarea din 21 decembrie, aducand dispozitie de aventura si intalniri cu persoane cu care candva ati avut o relatie scurta.

Bani – Joi incasati o suma de bani mai mare, posibil de la familie sau de o la ruda aflata in strainatate.

Munca – Incepeti saptamana in forma la locul de munca, unde aveti de rezolva o serie de sarcini care nu suporta amanare. Aveti termene de predat si sefii va testeaza rezistenta la stres. Noroc cu colegi/e binevoitori, care va sar in ajutor.

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste – Mercur isi incepe mersul retrograd din prima zi a saptamanii in sectorul familiei. Alaturi de Soare, din 21 decembrie, va dinamiza sectorul familiei si al locuintei. Pot avea loc negocierii, dialoguri impreuna cu partenerul in ceea ce priveste regimul unei locuinte, vinderea, mutarea sau cumpararea unui alt imobil, precum si renovarea celui actual.

Bani – Puteti primi o suma de bani importanta de la familie la finalul saptamanii pentru achizitionarea unui sejur in straintatea in vacanta de iarna.

Munca – Marte, astrul actiunii, isi face intrarea in sectorul muncii unde aduce mai multa energie si rezolvarea sarcinilor cu mai multa usurinta. Se cere o atentie deosebita in ccea ce priveste sedintele, intalnirile cu colaboratorii si asociatii cu care este posibil sa nu fiti pe aceeasi lungime de unda.

Citeste si: Compatibilitate astrologica in sarut. Cu ce zodie ar trebui sa te saruti ca sa simti maximum de placere

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste – Marte, stapanul vostru, isi incepe traseul prin casa iubirii si dicteaza o perioada cu trairi intense. In urmatoarea perioada veti face tot ce va sta in putere pentru a pune ordine in relatia sentimentala.

Bani – Sunteti determinate sa rezolvati o problema financiara si saptamana aceasta puteti gasi solutii in acest sens.

Munca – Soarele isi face intrarea in sectorul comunicarii, al studiului personal si al drumurilor scurte. Alaturi de Mercur, astrul comunicarii, care isi incepe mersul sau retrograd pentru trei saptamani, se cere o atentie deosebita asupra felului cum se comunica.

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste – De luni, Marte isi incepe traseul prin sfera familiei, unde veti fi determinate sa petreceti mai mult timp cu partenerul de viata si cu cei apropiati.

Bani – Evenimentul important al saptamanii il constituie intrarea Soarelui din 21 decembrie in sfera finantelor obtinute din munca proprie. Cu acest prilej, veti culege roade, iar conturile urmeaza sa vi se umple. Mercur isi face intrarea in retrogradare de la inceputul saptamanii in aceeasi sfera financiara si poate aduce renegocieri salariale.

Munca – Primele doua zile ale saptamanii, cand Luna traverseaza sectorul carierei, veti avea discutii serioase cu sefii in ceea ce priveste implicarea in noi proiecte. In mare parte, discutiile se vor invarti in jurul negocierilor salariale. Joi este o zi favorabila pentru a stabili intalniri, deoarece aveti aspecte favorabile in ceea ce priveste comunicarea.

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste – Urmeaza o saptamana foarte activa din punct de vedere social, in care veti lua parte la toate invitatiile primite impreuna cu partenerul de viata, care va fi incantat ca veti petrece mai mult timp in doi. 

Bani – In mod neasteptat, ziua de joi va poate aduce o surpriza in planul financiar. Vi returneaza o datorie de la un prieten.

Munca – Sfera comunicarii se dinamizeaza din 19 decembrie, de cand isi face intrarea Marte in acest sector. Urmeaza o perioada in care puteti fi mai agresive in dialoguri si va puteti sustine cu tarie punctele de vedere. Soarele isi incepe si el traseul prin zodia voastra si aduce energie si putere de munca in sectorul profesional. O atentie deosebita se cere din 19 decembrie de cand Mercur isi incepe mersul sau retrograd si va face mai irascibile, neatente si agresive in relatia cu sefii.

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste – Incepeti saptamana cu un eveniment care poate aduce o rasturnare de situatie in planul relational. O intalnire cu o persoana care a avut un rol important in viata voastra va poate iesi in cale, iar lucrurile sa ia o intorsatura neasteptata.

Bani – Din 19 decembrie, Marte va dinamiza sectorul financiar al banilor obtinuti din munca proprie si poate aduce rezolvari in unele cazuri unde au fost probleme.

Munca – Din 21 decembrie, Soarele isi face intrarea in casa subconstientului, unde alaturi de Mercur, astrul comunicarii intrat in miscare retrograda, vor aduce o perioada in care se vor studia si analiza relatiile parteneriale din sfera profesionala.

 HOROSCOP PESTI

Dragoste – Dialoguri cu persoana iubita in ceea ce priveste planurile pe termen lung al relatiei puteti avea in primele doua zile ale saptamanii. Sfarsitul saptamanii il petreceti cu partenerul si grupul de prieteni intr-un minisejur in afara orasului.

Bani – Sunteti determinate ca in urmatoarea perioada sa va demonstrati abilitatile pentru a face tot posibilul sa va schimbati situatia financiara actuala.

Munca – Din 21 decembrie, Soarele isi face intrarea in sectorul proiecte si planuri de viitor si timp de o luna aveti timp sa puneti la cale un plan. 

related posts

Modifică setările cookies