Horoscopul saptamanii 2-8 ianuarie 2017. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla de la astrologul perfecte.ro ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 2-8 ianuarie 2017.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste – Nu este cea mai buna perioada pentru relatia ta. Te simti neglijata si te-ai saturat sa fii pe ultimul loc in topul preferintelui lui. Te pregatesti pentru o discutie serioasa cu el: este momentul pentru un ultimatum.

Bani – Nu va puteti abtine de la cumparaturi, iar asta va creeaza destul dificultati din punct de vedere financiar, mai ales ca aveti si cheltuielile curente de acoperit, asa ca ar fi indicat sa fiti mai cumpatate. 

Munca – Nu prea va intereseaza ca este o perioada mai linistita la locul de munca, iar voi va concentrati pe treburile pe care le aveti de facut pentru a nu ramane in urma. 

Citeste si: Ce obsesii au femeile in functie de zodia in care s-au nascut

 HOROSCOP TAUR

Dragoste  –  Este o perioada favorabila iubirii si intalnirilor romantice. Totusi, nu este inca momentul pentru a trece la pasul urmator. Nu te grabi sa iei decizii prea serioase, bucura-te de momentele placute alaturi de persoana iubita.

Bani – E o saptamana buna pentru voi din acest punct de vedere, mai ales ca va este recompensata munca din ultima perioada si primiti o suma importanta de bani cu care va puteti rezolva anumite probleme. 

Munca –  Aveti o parte de o saptamana aproape libera, in care trebuie sa rezolvati doar cateva mici treburi, deoarece ati avut grija ca toate lucrurile sa fie gata din timp, pentru a va putea lua o vacanta. 

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste-  Iti doresti din rasputeri sa faci actuala relatie sa mearga si pentru asta esti dispusa chiar sa faci si compomisuri. Insa pana si pentru tine exista o limita. Incapatanarea partenerului s-ar putea sa fie o mare piedica in dezvoltarea unei relatii armonioase.

Bani – Nu esti cumpatata cand vine vorba de cheltuieli, mai ales ca primesti o suma de bani la care nu te-ai fi asteptat. Lasa mofturile deoparte si concentreaza-te pe lucrurile care sunt prioritare. 

Munca-  E o perioada linistita la locul de munca, ai timp sa-ti duci la bun sfarsit toate proiectele, iar relatia cu colegii este din ce in ce mai buna. Te gandesti deja la succesul din noul an si iti propui sa fii cea mai buna.

Citeste si: Cat esti de invidioasa in functie de zodie

 HOROSCOP RAC

Dragoste- Se anunta ceva actiune pe plan sentimental. Desi nu esti pregatita pentru o noua iubire, nu te poti abtine sa te simti atrasa de o persoana din propriul anturaj. Oricat te-ai opune, nu prea iti poti controla sentimentele.

Bani – Cheltuiesti destul de multi bani pe capricii si constati ca nu ti-au mai ramas suficienti pentru lucrurile cu adevarat importante. E posibil sa ajungi sa te imprumuti pentru a-ti achita rata sau chiria.

Munca –  Incearca sa ramai calma la locul de munca si sa nu mai "iei foc" la fiecare sarcina care iti este atribuita si nu e tocmai pe placul tau. Incearca sa fii mai flexibila si sa faci ci compromisuri din cand in cand.

 HOROSCOP LEU

Dragoste – Ai fi dispusa sa mergi si pana in panzele albe pentru persoana iubita. Simti ca el este alesul si ca nu poti trai fara el. Din pacate, gandurile astea te tin pana a doua zi, cand incep iar nemultumurile si reprosurile la adresa lui. Aceste schimbari dese de atitudine ar trebui sa te puna pe ganduri: e, pana la urma, potrivit pentru tine? Sau nu?

Bani – Desi cheltuielile sunt mari, reusesti sa le faci fata cu brio. Esti chibzuita cu banii, stii cum sa iti administrezi bugetul si vei reusi sa ramai si cu ceva banuti in plus dupa ce iti platesti toate obligatiile.

Munca – Sunteti in al noualea cer, deoarece ati reusiti sa va terminati treaba la timp, asa ca va puteti lua cateva zile libere pe care sa le petreceti alaturi de cei dragi. 

Citeste si: Zodiac vechi romanesc - ce zodie esti in functie de perioada in care te-ai nascut

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste–  Sunteti indragostite pana peste cap si va puteti declara niste norocoase, deoarece aveti alaturi de voi persoane calde si iubitoare, care impartasesc cu voi sentimentele profunde si sincere, asa ca din punct de vedere amoros nu aveti nicio problema. 

Bani – Sunteti nevoite sa apelati la economii pentru a face fata acestei perioade, mai ales ca ati cam exagerat cu cheltuielile in aceasta perioada, insa spre finalul saptamanii va veti reveni datorita unui castig nesperat. 

Munca – Esti criticata pentru ca nu mai acorzi atentia necesara proiectelor de la munca. Cu toate ca aceasta, remarcile facute de superiorii tai ar trebui sa te motiveze si sa te determina sa revii la forma cu care i-ai obisnuit pe cei din jur pentru a nu avea de suferit. 

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste–  Saptamana asta o dedicati in totalitate iubitului. Vreti sa-i aratati cat de mult il apreciati si cat de mult inseamna pentru voi, mai ales ca a fost alaturi de voi in momente dificile din acest an.

Bani– Astrele va influenteaza in mod decisiv, oferindu-va un fler extraordinar in sesizarea oportunitatilor de afaceri, asa ca actionati in baza instinctului.

Munca– Toate initiativele de saptamana aceasta vor avea succes.Totusi, daca nu va simtiti pregatiti, nu va lansati in proiecte complicate. Unii nativi vor fi avansati in pozitii inalte gratie curajului si perseverentei lor. 

Citeste si: Compatibilitate astrologica in sarut. Cu ce zodie ar trebui sa te saruti ca sa simti maximum de placere

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste– Dupa o discutie sincera cu partenerul de viata, lucrurile dintre voi par sa intre pe un fagas normal. Va implicati si mai mult in relatie, iar surprizele pe care vi le faceti reciproc nu fac decat sa va consolideze sentimentele.

Bani – Incepi anul cu niste datorii financiare, care iti creeaza o stare de neliniste. Nu reusesti sa te descurci prea bine cu banii si trebuie sa renunti la cateva achizii pe care le programasei pentru aceasta saptamana.

Munca- Ai parte de o surpriza placuta saptamana aceasta la birou. Cel mai probabil, primesti o veste pe care o asteptai de mult: un proiect nou pe care il vanai de ceva vreme o avansare sau un bonus binemeritat.

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste  - Persoanele singure ar putea avea parte de o mare surpriza pe plan sentimental. Cineva din anturajul tau, pe care pana acum nu-l vedeai decat ca pe un simplu amic, iti face o marturisire care te pune pe ganduri.

Bani – Proiectele paralele locului de munca in care te-ai implicat in ultima perioada par sa inceapa sa aiba rezultate foarte bune, mai ales din punct de vedere financiar. Reusesti sa castigi suficienti bani incat sa-ti satisfaci si o parte din visele mai vechi. 

Munca – Situatia la locul de munca e incerta. Din fericire, o persoana apropiata iti propune sa te implici intr-o alta activitate, care iti va ocupa timpul si te va face sa-ti reconsideri viata profesionala.

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste–  Te gandesti tot mai des ca este momentul pentru un nou inceput in viata ta sentimentala. Fie ca esti deja implicata intr-o relatie, fie ca esti in cautarea unui partener, simti nevoia de ceva nou si palpitant. Insa daca vrei sa se intample ceva, va trebui sa treci cat mai redepe la actiune.

Bani – Te descurci onorabil cu banii saptamana asta si reusesti sa faci si cateva economii. Nu ai mari cheltuieli de facut, asa ca iti permiti sa iti satisfaci si niste mici capricii.

Munca– Veti fi rasfatati. Planetele va permit sa va atingeti obiectivele profesionale. Atentie, lipsa de perseverenta va poate crea obstacole. Tot ce trebuie sa faceti este sa insuflati putina pasiune planurilor voastre. 

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste –  Este momentul sa treci si la fapte in relatia cu partenerul. Vorbele nu mai sunt de ajuns: va trebui sa si demonstrezi cat de mult il apreciezi, pentru ca, in ultima perioada, pune la indoiala sentimentele pe care pretinzi ca le simti pentru el.

Bani – Riscati sa va compromiteti echilibrul bugetar, tocmai pentru ca ati scapat de unele datorii presante. Nu va relaxati prea mult si nu uitati ca veti face alte datorii daca cheltuiti fara masura.

Munca- Esti hotarata sa schimbi locul de munca si incepi sa deja cautarile. Nu te jena sa intrebi in stanga si in dreapta, pentru ca nu stii de unde se iveste ocazia.

 HOROSCOP PESTI

Dragoste-  Vrei ceva nou in viata ta si te gandesti sa incepi cu schimbarile pe plan sentimental. Nu esti multumita de cum decurg lucrurile in relatia ta, asa ca ii dai un ultimatum persoanei iubite - ori isi schimba atitudinea, ori pleaca

Bani –  Daca aveti probleme cu banii s-ar putea ca astrele sa va ofere un moment de ragaz de la aceste griji. Totusi, nu veti gasi o solutie durabila daca nu faceti economii.

Munca–  Muncesti din ce in ce mai mult. La urma urmei, nu degeaba ai fost recompensata. Din pacate, apar si primele efecte secundare. Te simti din ce in ce mai epuizata si iti este din ce in ce mai greu sa te concentrezi.

related posts

Modifică setările cookies