Horoscopul saptamanii 2 - 8 iunie 2014. Cum stati cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada


O saptamana aspectata nefavorabil la capitolul relatii amoroase pentru majoritatea zodiilor. Trebuie sa invatati sa comunicati eficient si sa treceti peste orgolii. Iata horoscopul saptamanii 2 - 8 iunie 2014.


In plus, daca esti Balanta, e posibil sa fii tentata sa cheltuisti banii pe lucruri inutile. Vedetele saptamanii: Angelina Jolie (39), Bar Refaeli (29), Heidi Klum (24). 

Citeste HOROSCOPUL SAPTAMANII 2 - 8 iunie 2014 pentru zodia ta:

1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI


HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Cupluri. Simti nevoia sa pastrezi distanta, sa te distantezi, sa pui punct relatiei. Ti-au ajuns certurile si discutiile si nu iti doresti decat putina liniste. Crezi ca o vei obtine daca spui "stop", insa inainte de a lua o decizie pripita, aminteste-ti ca unele neintelegeri au la baza si faptul ca tu ai tacut de fiecare data cand te-a nemultumit ceva.

Dragoste - Celibatari. O persoana din trecut revina in viata ta si trezeste sentimente pe care le credeai demult uitate. Cantareste bine lucrurile inainte de a lua orice fel de hotarare si nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard.

Bani - Nu tii cont de castigurile financiare de-a lungul acestei saptamani. Tot ce-ti doresti este sa dispui de reusrsele necesare pentru a avea grija de cie dragi si a-ti acoperi cheltuielile de zi cu zi. 

Sanatate - Esti letargica si lipsita de vlaga. Poate ca ar trebui sa faci mici schimbari in dieta si sa iti schimbi ritmul de viata astfel incat sa te odihnesti mai bine si sa-ri recapeti energia pozitiva.

Munca - Esti pesimista si nemultumita. Smti ca etsi tinuta pe loc, ca nu avansezi, iar aceasta rutina zilnica nu iti face bine deloc. Incepi sa te gandesti serios la o alternativa. Sfatul nostru: aplica pentru un nou job si cauta un loc in care sa te simti apreciata.


HOROSCOP TAUR

Dragoste - Cupluri. Impreuna cu partenerul tau ai facut anumite achizitii care acum se vor transforma in motiv de cearta si conflict. Nu ati ajuns din prima la un acord clar legat de cine, cat plateste, iar intre voi apare o bariera pe care nu o veti putea elimina decat prin comunicare.

Dragoste - Celibatari. Tanjesti dupa dragoste si afectiune si vei avea partea de ea, chiar daca doar sub forma unei aventuri sau a unei relatii de scurta durata pe care o incepi in aceasta perioada. Te asteapta relatii intime decadente si fluturii de la inceputul oricarei legaturi amoroase, asa ca nu-ti ramane decat sa profiti de tot ceea ce ti se intampla.

Bani - Ai intrat intr-o afacere de care esti nemultumita. Ti se pare ca muncesti prea mult si ca nu obtii profit pe masura straduintelor. Nu te pripi. Nu trebuie decat sa mai ai putina rabdare si sa dai timp oricarei initiative. In cele din urma, ideea ta va prospera, iar castigurile isi vor face simtita prezenta.

Sanatate - Te simti plina de energie la inceputul saptamanii, dar pe masura ce trec zilele obosesti, ceea ce nu e deloc surprinzator. Incearca sa-ti faci totusi putin timp pentru odihna si trage macar cate un pui de somn care sa-ti redea vitalitatea in perioadele aglomerate.

Munca - Ti se ofera, in sfarsit, o sansa in adevaratul sens al cuvantului, pentru a demonstra ca detii cunostinte intr-un anumit domeniu. Vei folosi tot ce-ai invatat pana acum, iar contributiile tale vor fi apreciate de superiori. Vei avea ocazia sa urci pe scara ierarhica de la locul de munca, asa ca nu-ti ramane decat sa demonstrezi ca este o profesionista.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Cupluri. Simti ca te afli intr-o relatie care stagneaza, care sta pe loc. In timp ce tu te implici trup si suflet, simti ca partenerul nu comunica suficient de bine si ti-ai dori sa fie mai deschis. Se pare ca te afli intr-o relatie nepotrivita, in care cel de langa tine nu iti satisface nevoile de afectiune, ceea ce te pune cu adevarat pe ganduri.

Dragoste - Celibatari. O persoana din cercul tau de prieteni este indragostita pana peste cap de tine, iar tu nu iti dai seama de asta. Poate pentru ca va leaga o prietenie prea stransa si rpea veche sau poate pentru ca nu te-ai gandit niciodata la persoana respectiva din acest punct de vedere, esti sceptica si nu accepti avansurile indirecte.

Bani - Saptamana aceasta este bine aspectata la capitolul reurse financiare. Chiar daca o sa pierzi o suma de bani, aceasta va fi nesemnificativa, iar sumele pe care le detii vor fi mai mult decat suficiente in raport cu nevoile tale.

Sanatate - Te lovesti de anumite obstacole si obosesti incercand sa le depasesti. Ai grija la alimentatie si odihna si vei putea sa treci cu brio de aceste mici probleme.

Munca - Ai la locul de munca o persoana care nu iti doreste binele si imprastie tot felul de zvonuri si informatii false care te privesc. Din cauza intrigilor tesute ai putea avea probleme cu superiorii. Nu-ti ramane decat sa-ti folosesti experienta de viata si sa identifici persoana inainte sa fie prea tarziu.


HOROSCOP RAC

Dragoste - Cupluri. Ajung la urechile tale zvonuri legate de partener. Cineva din cercul apropiat de prieteni iti spune ca partenerul iti este infidel, insa nu ai motive de ingrijorare. Cei din jur sunt doar invidiosi pe faptul ca totul merge de minune in relatia voastra si ar face orice ca sa schimbe acest lucru.

Dragoste - Celibatari. Nu esti dispusa sa faci compromisuri si nu te multumesti cu mai putin decat crezi ca meriti. Cu alte cuvinte, nu vrei sa intri intr-o relatie doar de dragul de a nu fi singura, chiar daca ai o multime de amdiratori care si-ar dori sa-ti devina parteneri.

Bani - Esti predispusa sa faci investitii mari si sa cheltuiesti excesiv. Vrei sa-ti faci o mica placere, insa nu-ti permiti acest mic lux, iar gaura din portofel se va face simti nu acum, imediat dupa achizitie, ci la sfarsit de luna. Incearca sa fii chibzuita si sa te gandesti de doua ori inainte de a cumpara ceva.

Sanatate - Tinzi sa faci excese gastronomice, ceea ce va duce, inevitabil, la probleme cu digestia. Incearca sa mananci cat mai sanatos si sa nu cedezi oricarei pofte.

Munca - Avansezi in plan profesional. Vei avea un motiv de sarbatoare care are legatura directa cu locul de munca si te vei simti foarte mandra de faptul ca ai reusit aceasta performanta pe cont propriu, fara ajutor sau asistenta din partea celor din jur. 


HOROSCOP LEU

Dragoste - Cupluri. Esti distrasa in relatie si iti cam fug ochii  dupa o persoana care nu ar trebui sa te atraga. Cu toate ca nu ai calcat inca stramb, respectivul te nelinisteste si te tenteaza. Mare grija, pentru ca cine alearga dupa doi iepuri, nu reuseste sa-l prinda pe niciunul dintre ei.

Dragoste - Celibatari. Ai o viata sociala activa, datorita careia intri in contact cu tot felul de oameni. Dintre noii cunoscuti e posibil sa-ti atraga atentia in mod special o persoana care te va determina sa iti pui la bataie toate armele de seductie. Desi relatia pare imposibila, nu te lasa descurajata.

Bani - In configuratia ta astrala apar eo suma de bani pe care o primesti, probabil, sub forma unei prime, a unei mariri, a unui premiu. Nu te grabi sa investesti, ci pune deoparte acest mic castig, intrucat se va dovedi util in viitorul apropiat. 

Sanatate - Esti mereu pe fuga si nu ai timp de tine. Respira, relaxeaza-te. Spre sfarsitul saptamanii fa o baie cu spuma sau o plimbare lunga si reincarca-ti bateriile.

Munca - Iti doreai foarte tare sa obtii un lucru sau sa demonstrezi ceva cuiva si vei reusi sa faci asta de-a lungul saptamanii. Esti un angajat de nadejde, iar superiorii tai nu doar ca observa acest lucru, dar te si rasplatesc pentru devotamentul si perseverenta de care ai dat dovada pana acum.


HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Cuplu. Au loc schimbari in relatia ta amoroasa. Daca sunt sau nu de bun augur va depinde numai de tine insa. In functie de felul in care vei face fata situatiei, te-ai putea desparti de partener sau, dimpotriva, v-ati putea simti mai apropiati ca niciodata. Ai mare grija la felul in care reactionezi si nu lua decizii pripite.

Dragoste - Celibatari. Nu esti deloc interesata de o relatie, ci preferi sa iti petreci timpul investind in tine. Te ocupi de nevoile tale, iti faci mici placeri nevinovate si, mai mult decat atat, te gandesti serios la ce iti doresti cu adevarat nu doar de la viata, ci si de la un posibil, viitor partener.

Bani - Un prieten vrea sa te ajute si sa iti ofere sprijin in plan financiar, mai ales pentru o investitie pe termen lung, ba chiar o afecere. In ceea ce te priveste insa, esti dominata de teama si neincredere pentru ca nu e prea data cand treci printr-o astfel de situatie. Data trecuta totul s-a terminat cu un esec si nu vrei ca dezamagirea de atunci sa se repete.

Sanatate - Esti plina de energie, dar tinzi sa te suprasoliciti, iar atitudinea ta de acum va avea consecinta saptamana urmatoare. Numai tu esti in masura sa decizi daca vrei sa traiesti clipa si sa te ocupi mai tarziu de repercusiuni, sau daca iti schimbi ritmul intr-unul mai domol si iti stochezi energia.

Munca - Conjunctura e de asa natura incat trebuie sa te inscrii la niste cursuri de specializare. La prima vedere, faptul ca esti cumva constransa sa urmezi aceste lectii te face sa te intrebi daca nu cumva nu esti suficient de buna sau de pregatita pentru job-ul tau. Esti, dar cei din jur cred ca poti mai mult de atat si iti acorda votul lor de incredere in felul acesta.


HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Cupluri. Esti intr-o relatie la distanta? Astepti vesti de la jumatatea ta, iar informatiile pe care le primesti nu sunt deloc pe gustul tau. Daca toata puterea de decizie ar fi a ta, lucrurile ar merge intr-un ritm mult mai alert, insa, din pacate, partenerul tau nu este pe aceeasi lungime de unda si va trebui sa cadeti la un acord.

Dragoste - Celibatari. Ai trecut printr-o perioada mai dificila, dar nicio greutate nu iti perturba echilibrul interior. Constientizezi ca poti fi fericita si fara un barbat alaturi de tine si, chiar daca altii incearca sa te distraga de pe aceasta cale a linistii interioare, nu le dai satisfactie si iti continui propriul drumul.

Bani - Poate ca la inceput de saptamana stai bine cu banii, insa nu te lasa pacalita. E posibil sa apara tot felul de tentatii, care sa te determine sa-ti doresti sa cheltuiesti. De fiecare data cand simti ca etsi pe cale sa cedezi, aminteste-ti de datorii si abtine-te.

Sanatate - Radiezi, iar cei din jur observa acest lucru de la o posta. Poate pentru ca reusesti sa te odihnesti cum trebuie, sa mananci corespunzator sau poate pentru ca iti acorzi timp de meditatie si introspectie te simti si arati bine. O saptamana aspectata bine din punct de vedere al sanatatii.

Munca - Muncesti din greu si, cu toate acestea, simti ca eforturile tale nu sunt apreciate corespunzator. Te simti demotivata, iar singura solutie pe care ti-o putemr ecomanda este sa vorbesti cu sefult au direct si sa-I explici cum stau lucrurile din punctul tau de vedere. Ai un job bun, pe care nu merita sa-l pierzi doar din cauza unei situatii nefavorabile temporare.

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Cupluri. Ti se pare ca ai alaturi de tine un partener care este mai degraba interesat de bani sau de anumite avantaje pe care i le aduce relatia cu tine. Il simti rece, distant, iar asta te face sa te gandesti bine daca iti doresti sa continuati in acelasi fel sau daca vrei sa renunti si sa iti vezi de drum pe cont propriu.

Dragoste - Celibatari. Iti doresti o relatia serioasa, de lunga durata si o poveste de iubire ca-n filme, dar esti extrem de pretentioasa si ii pui in mare dificultate pe toti pretendentii tai. Nu e rau sa-ti doresti ce-i mai bun, dar atitudinea ta i-ar putea descuraja, ba chiar speria pe multi asa ca te trebuie sa te gandesti serios daca strategia pe care ai adoptat-o pana acum este buna sau nu.

Bani - Iti este foarte greu sa te adaptezi unor situatii noi si din aceasta cauza esti predispusa sa intri intr-un conflict. Neintelegerea duce, in cele din urma, la pierderea unei sume de bani, pe care planuiai sa o investesti intr-o activitate placuta.   

Sanatate - In general, sanatatea nu iti face prea multe probleme. E posibil sa te confrunti cu dureri de spate sau de ochi, insa daca inveti sa stai corect pe scaunul de la serviciu si iti reduci orele petrecute in fata calculatorului, simptomele se vor atenua.

Munca - Te izolezi din cei din jur, iar aceasta atitudine nu te ajuta deloc in plan profesional. Trebuie sa te integrezi in colectiv, sa colaborezi cu cei din jur si sa te mobilizezi astfel incat proiectul la care lucrati impreuna sa aiba rezultate favorabile. Tinzi sa fii pesimista in ceea ce priveste linia de finish a proiectului, insa totul se va etrmina cu bine.
 

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Cupluri. Treci printr-o perioada foarte frumoasa. Tu si partenerul ati invatat, in sfarsit, ca atunci cand sunteti deschisi unul fata de celalalt si comunicati cum se cuvine, lucrurile merg de minune. Nu va ramane decat sa continuati in acest stil si sa fiti sinceri unul fata de celalalt in continuare.

Dragoste - Celibatari. Depui prea mult efort pentru o persoana care nu te merita. Incerci de prea mult timp sa ii intri in gratii si uiti ca te-a facut sa suferi si sa treci printr-un amalgam de sentimente pe care nu ti-ai fi dorit vreodata sa le simti. Renunta. Iti va fi mai bine fie singura, fie alaturi de cineva care sa te pretuiasca.

Bani - Te vezi pusa in situatia de a urma niste cursuri sau studii superioare. Nu o faci pentru ca ti-ar placea foarte mult acest domeniu academic, ci pentru ca vei avea parte de castiguri financiare daca obtii un titlu mai bun decat cel de acum.

Sanatate - Muncesti prea mult, iar acest lucru se resimte in ceea ce priveste sanatatea. Din cauza stresului la care esti supusa incepi sa ai probleme cu stomacul, iar migrenele te supara pentru ca nu beneficiezi de suficiente ore de somn. Trebuie sa iei o pauza sau macar sa dormi minim 6 ore pe noapte.

Munca - O perioada nefasta la locul de munca. Te supara colegii sau colaboratorii,, pe care ii simti distrasi. Ti-ai dori sa munceasca mai eficient, cot la cot cu tine, pentru ca stii ca lucrati la un proiect care va va aduce tututror o multime de beneficii. Vazandu-i atat lipsiti de motivatie, in cele din urma te apuci singura de treaba si te ocupi cat poti de bine de tot.


HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Cupluri. Te macina un sentiment de gelozie intrucat simti ca partenerul iti ascunde ceva. Il banuiesti ca flirteaza cu o persoana care a aparut recent in viata lui, iar toata aceasta neincredere se datoreaza unei frustrari pe care oricum o simti de ceva vreme in ceea ce il priveste. Incearca sa fii cat poti de obiectiva si sa vorbesti cu partenerul despre ceea ce te nemultumeste. Prin comunicare, totul se va rezolva.

Dragoste - Celibatari. Un barbat cu care tatonezi terenul de ceva vreme incepe sa faca presiuni. S-a plictisit sa te tot astepte si vrea sa primeasca un raspuns clar legat de o viitoare, posibila relatie. Nu esti pregatita sa iti iei un angajament fata de cineva asa ca preferi sa te indepartezi si sa ramai in continuare singura.

Bani - Visezi la o escapada, la o excursie in afara orasului, undela munte sau intr-un loc linistit si plin de verdeata. Din pacate, bugetul nu iti permite asemenea "extravagante", asa ca va trebui sa te multumesti cu o plimbare in parc sau o alta activitate low-cost.

Sanatate - Ai nevoie, mai mult ca niciodata, de relaxare. Cum planurile legate de escapada in afara orasului nu se pot concretiza, apelezi la alte metoda pentru a te destresa si pentru a remedia oboseala cronica pe care o resimti. O baie cu spuma, lumina lumanarilor si muzica in surdina isi vor face imediat efectul.

Munca -  Activitatea ta profesionala poate inceta de la o clipa la alta. E posibil sa ai aprte de o pauza determinata de anumite probleme neasteptate. Nu e vorba de o concediere sau o incheiere de contract, ci mai degraba de un concediu neasteptat pe care te vezi envoita sa-l iei pentru a rezolva situatia neplacuta care a intervenit.

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Cupluri. Te comporti cu manusi cu partenerul fiindca simti ca e ceva care il nemultumeste si iti doresti sa solutionezi problema. Atitudinea este una buna pentru ca formati un cuplu stabil, unit, care se trateaza cu respect si ar fi pacat sa pierdeti o relatie buna din cauza unor mici neintelegeri.

Dragoste - Celibatari. Esti prinsa in trecut si nu reusesti sa dai pagina si sa o iei de la inceput. Aceasta atitudine nu face decat sa te tina pe loc, sa iti afecteze relatiile cu cei din jur si sa iti scada stima de sine. Trebuie sa inveti sa renunti la iubirea de care te-ai agatat pana acum si sa iti faci curaj sa o iei de la inceput.

Bani - O perioada buna in ceea ce priveste finantele. Nu pentru ca ai castiga la loto sau ai avea parte de o prima, ci pentru ca ai fost pe faza in urma cu ceva timp si ai reusit sa pui niste bani deoparte.

Sanatate - Articulatiile iti creeaza ceva probleme. Poate ca ar trebui sa faci exercitii fizice mai des. Timpul nu iti permite, dar vei vedea ca daca procedezi astfel, rezultatele se vor simti imediat.

Munca - O perioada bine aspectata. Este posibil sa fii nevoita sa pleci intr-o calatorie de afaceri sau sa te deplasezi in afara biroului pentru a rezolva niste probleme. Chiar daca va trebui sa depui putin mai mult efort, rezultatele vor fi unele bune, iar dedicatia ta va fi apreciata. 


HOROSCOP PESTI

Dragoste - Cupluri. Te certi cu partenerul dintr-un motiv absolut stupid. Ca in fiecare cuplu insa, micile neintelegeri se transforma din tantari in armasari si e posibil chiar sa ajungeti sa considerati ca e mai bine sa incheiati relatia. Despartia este doar una temporara si, dupa ceva timp, ajungeti sa va dati seama ca nu puteti trai unul fara celalalt.

Dragoste - Celibatari. Simti nevoia de o schimbare in viata ta. Ii dai o sansa unui barbat care iti face curte de ceva vreme, dar ep care l-ai tot refuzat. Sfatul nostru: nu intra intr-o relatie doar de teama ca vei ramane singura. Te vei minti si pe tine, si vei fi lipsita de onestitate si afta de celalalt.

Bani - Nu stai deloc bine cu bani. Nu dispui de resursele necesare pentru a te ocupa de un proiect de suflet si esti tentata sa faci un imprumut. Fii cu bagare de seama insa fiindca e posibil ca dobanda si alte costuri suplimentare sa te duca la o situatie materiala si mai precara decat cea din prezent.
 
Sanatate - Vei face o programare la medic fiindca in ultima vreme nu te-ai simtit deloc bine. E o decizie inteleapta: doar specialistul va putea sa iti ofere diagnosticul corect si iti va putea face recomandari corecte de tratament.

Munca - Pana acum, ai preferat sa stai in banca ta si sa te abtii cand a venit vorba de luarea unor decizii. Lucrurile nu mai pot continua la fel: trebuie sa dai dovada de initiativa, sa iti asumi hotarararile si sa iti faci vocea auzita la locul de munca.

related posts

Modifică setările cookies