Horoscopul saptamanii 2 - 8 mai 2016. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla de la astrologul perfecte.ro, Laura Ianculescu, ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 2 - 8 mai 2016.


 

1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste - A doua zi de Pasti va cuprinde melancolia si izolarea. Rolul partenerului este important si va ajuta sa iesiti din aceasta stare. Nu va ingrijorati, doar va resimtiti dupa oboseala unor zile solicitante din ultima saptamana!

Bani - Joi puteti incasa banii si faceti drumuri pentru a achita ratele si utilitatile. Luna noua din 6 mai se formeaza in sfera financiara, unde puteti incepe o noua etapa in care sa materializati niste proiecte mai vechi de succes financiar, dupa eforturi sustinute. Puteti porni o afacere noua, sa deschideti un cont de economii, sa faceti o tranzactie importanta.

Munca - Miercuri si joi, cu Luna in zodia voastra, va fi actiune in sfera profesioanala. Perioada anunta oportunitati de care este bine sa va folositi pentru ca exista sansa sa va atingeti obiectivele fixate.

Citeste si: Ce obsesii au femeile in functie de zodia in care s-au nascut

 HOROSCOP TAUR

Dragoste - Luna noua din 6 mai are loc in zodia voastra pe casa personalitatii si anunta o perioada de afirmare si de evidentiere in tot ce va propuneti. E un moment ideal pentru initiative personale. Un rol important il va avea si partenerul si relatia cu el intra in discutie. Trebuie sa luati decizii si hotarari care va privesc pe amandoi.

Bani - Sfarsitul saptamanii aduce banii mult asteptati deoarece cumparaturile de sarbatorile de Pasti v-au lasat cu buzunarele goale. Atentie insa cat cheltuiti deoarece in weekend, cu Luna in Gemeni, puteti sa depasiti bugetul.

Munca - Saptamana se anunta linistita la capitolul serviciu si poate ar fi bine sa va mai luati niste zile de recuperare pe care sa le petreceti cu partenerul.

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Luna noua din 6 mai, din zodia Taur, se formeaza pe casa a 12-a din horoscopul vostru general - adica in casa subconstientului. Este o perioada in care surprizele neplacute pot sa apara oricand. Nu sunteti in apele voastre si preferati sa stati mai mult in umbra. Cu Soare, Venus si Mercur retrograde pe acest sector este posibil sa aveti intalniri karmice cu persoane cu care ati avut candva o poveste de dragoste. Ar fi bine sa va retrageti sa analizati situatia inainte sa luati decizii.

Bani - Saptamana aceasta nu sunt modificari in conturile voastre, singurul lucru notabil fiind acela ca partenerul va obliga sa faceti niste calcule banesti si un plan de returnare a unei datorii.

Munca - Miercuri si joi se anunta zile active in planul social, perioada fiind favorabila discutiilor in implicarea in proiecte cu colaboratorii si asociatii. 

Citeste si: Cat esti de invidioasa in functie de zodie

 HOROSCOP RAC

Dragoste - Joi puteti sa aveti parte de o surpriza din partea partenerului. Iesiti cu prietenii si aveti o saptamana activa din punct de vedere social. Nativii singuri sau cei care s-au despartit in ultima perioada pot sa se reintalneasca cu cineva cu care au flirtat candva, ba chiar sa reinceapa o poveste de dragoste.

Bani - Totul merge bine. Sfera financiara este sustinuta de banii pe care i-ati primit de la familie cu ocazia sarbatorilor.

Munca - Luna noua din 6 mai anunta inceperea unei noi etape in sfera casei proiectelor si a planurilor de viitor. Ea va indeamna sa va largiti orizonturile prin relationare si sa faceti noi asocieri. Daca vreti o schimbare, este timpul sa o puneti in practica si sa incepeti o afacere pe cont propriu.

 HOROSCOP LEU

Dragoste - Joi, cand Luna va ajunge alaturi de Uranus, puteti sa aveti parte de o surpriza daca plecati la drum lung cu partenerul. Va puteti intalni cu cineva cu care ati avut candva o relatie si sa nu stiti ce reactie sa aveti.

Bani - Straduiti-va sa nu cheltuiti mai mult decat ati stabilit in minivacanta in care ati plecat si nu depasiti bugetul.

Munca - Luna noua din 6 mai anunta inceperea unei noi etape in casa carierei, unde veti fi vedete alaturi de Venus, Mercur si Soare pe mijlocul cerului. Planul profesional iese in evidenta: va preocupa mai mult imaginea, reputatia si ascensiunea socio-profesionala.

Citeste si: Zodiac vechi romanesc - ce zodie esti in functie de perioada in care te-ai nascut

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Venus (dragostea), Mercur retrograd si Soarele - toate aflate pe casa drumurilor lungi - va indeamna sa va faceti cunostinte noi, sa relationati mai mult. Legatura cu o persoana aflata in strainatate ar putea sa treaca la urmatorul nivel si sa primiti niste propuneri din partea acesteia.

Bani - Toata saptamana sunt sanse sa primiti cadouri de la colegi de serviciu, fosti colegi si bani de la parinti si rude plecate in afara tarii.

Munca - Luna noua din 6 mai anunta inceperea unei noi etape in domeniul studiilor inalte, unde puteti inregistra progrese. Este momentul sa reluati niste cursuri pe care le-ati abandonat si sa va obtineti atestatele.

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Relatia intima cu partenerul creste in intensitate la Luna noua din 6 mai. Simtiti nevoia sa stati departe de ochii lumii, sa profitati pe deplin de compania partenerului. Cei singuri pot avea aventuri erotice pasionale.

Bani - Luna noua din 6 mai anunta inceperea unei noi etape in sfera castigurilor financiare in comun cu partenerii de afaceri. E o casa foarte bine sustinuta pe toata durata lunii mai.

Munca - O problema de sanatate este posibil sa va tina in casa marti si miercuri, cand va luati doua zile libere. Joi reveniti in forta si cu Luna in casa parteneriatelor puteti avea intalniri profitabile.

Citeste si: Compatibilitate astrologica in sarut. Cu ce zodie ar trebui sa te saruti ca sa simti maximum de placere

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Luna noua din 6 mai anunta deschiderea unei noi etape alaturi partenerul de viata. Relatiile vor fi prioritatea voastra, iar cei singuri ar putea sa isi gaseasca jumatatea prin intermediul unui site de socializare

Bani - Cele doua planete Marte si Saturn, care locuiesc acum in casa finantelor, ar putea sa va puna piedici in a castiga bani, deci aveti grija cat cheltuiti!

Munca - Daca doriti sa va schimbati jobul, ziua de miercuri se anunta favorabila pentru a sustine un interviu. Interactiunea cu sfera sociala va duce la un succes in planul profesional.

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Marti si miercuri, cu Luna in casa iubirii, veti petrece timpul cu persoana draga. Aceasta apreciaza eforturile voastre in a-i demonstra cat de mult inseamna pentru voi. Discutii legate de viitorul relatiei pot avea loc in aceste zile.

Bani -  Pluto, situat pe casa finantelor, primeste niste raze benefice de la Jupiter, stapanul zodiei voastre, si anunta o perioada buna din punct de vedere financiar.

Munca - Luna noua de vineri atrage atentia catre sfera serviciului si va invita sa va dedicati in toatalitate acestui aspect, sa deveniti un om de baza, unde colegii sa poata apela cand au nevoie. 

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Luna noua din 6 mai deschide o noua etapa in casa iubirii unde Venus, Mercur si Soarele vor aduce multa energie. Daca sunteti singuri, aspectele din aceasta perioada va ispitesc sa aveti o relatie cu o persoana cu care lucrati.

Bani - Miercuri puteti primi o suma de bani, care vine neasteptat sa va rezolve o parte din probleme. Sarbatorile v-au lasat cu buzunarele goale.

Munca - Saptamana de lucru ar putea sa se prelungeasca si in weekend, cand sunteti nevoiti sa rezolvati niste sarcini de serviciu. Pe langa aceastea, mai vin si proiectele personale din colalobrari, deci se anunta un sfarsit de saptamana activ din punct de vedere profesional.

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Luna noua din 6 mai deschide o etapa in domeniul casa si familie. Discutati cu partenerul despre intemeierea unei familii, deoarece in ultimul timp simtiti ca numai familia va face fericite.

Bani - Tendinte sa incasati bani se intrevad chiar din prima zi a saptamanii, cand puteti primi un cadou in bani din partea familiei, pe care o vizitati.

Munca - Miercuri si joi, cu Luna in casa comunicarii, sunt zile favorabile pentru a relationa, a sustine interviuri, a lua parte la sedinte unde ideile stralucite pe care le veti prezenta ii vor face pe sefi sa va laude.

Citeste si: Cum te comporti atunci cand te indragostesti in functie de zodie

 HOROSCOP PESTI

Dragoste - Cum Mercur va fi retrograd timp de trei saptamani in casa comunicarii, atentie ce si cum spuneti. Saptamana este interesanta din prisma relatiei pe care o aveti cu partenerul de viata si lucrurile pot sa ia o intorsatura la care nu va asteptati.

Bani - O suma de bani neasteptata si care vine cu surpriza poate sa va intre in conturi miercuri sau joi.

Munca - Luna noua din 6 mai anunta inceperea unei noi etape in casa comunicarii. Cele trei planete Soare, Venus si Mercur vor ajuta studiul personal si sustinerea interviurilor. Din punct de vedere profesional evitati presiunile asupra celorlalti, in special asupra colegilor, pentru a evita neintelegerile.

related posts

Modifică setările cookies