Horoscopul saptamanii 2-8 martie 2015. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 2-8 martie 2015.


 

1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Primesti o propunere incitanta, de nerefuzat, din partea persoanei iubite. Ai parte de o saptamana plina de senzatii tari si de emotii cum nu ai mai trait de mult. Bucura-te de un rasfat total.

Bani - Economiile pe care le-ai facut in ultima perioada iti prind bine acum. Niste cheltuieli neprevazute iti dezechilibreaza bugetul, insa reusesti sa faci fata cu ajutorul banilor economisiti pana acum.

Munca - Saptamana aceasta nu prea iti sta gandul la munca, poate si pentru ca pentru tine este o saptamana pe care o dedici iubirii. Nu te poti concentra la birou si amani treburile si deciziile importante pentru saptamana viitoare.

Citeste si: Cele mai mari defecte in functie de zodie. Care e cea mai interesata si cine minte cel mai tare

HOROSCOP TAUR

Dragoste - Esti dezamagita de comportamentul persoanei iubite, care te neglijeaza destul de tare in ultima perioada. Astrele anunta o perioada de incertitudine in relatia voastra, care s-ar putea finaliza cu o despartire.

Bani -  Nu reusesti sa faci fata cheltuielilor saptamana aceasta, mai ales ca pe lista de cumparaturi sunt si cateva lucruri neprevazute. Cel mai probabil vei fi nevoita sa apelezi la ajutor financiar din partea familiei. 

Munca - Este o perioada linistita la munca si nu trebuie sa te straduiesti prea tare ca sa faci pe plac sefilor. Lucrurile merg din inertie si nici tu nu doresti neaparat sa iesi in evidenta.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Este o saptamana tensionata din punct de vedere amoros: partenerul nu se ridica la asteptarile tale si tu te gandesti serios daca sa ii mai dai o sansa sau nu. Esti frustrata sentimental si nu mai esti dispusa sa faci compromisuri doar de dragul de a fi intr-o relatie.

Bani - O suma nesperata de bani iti intra in cont in aceasta saptamana - poate un bonus de la job sau o datorie mai veche returnata de un prieten. Banii primiti vin fix la momentul potrivit, asa ca nu trebuie sa iti faci griji din punct de vedere financiar.

Munca - Esti intr-o forma maxima la job, iar lucrul acesta nu trece neobservat. Entuziasmul tau este apreciat de superiori, care iti incredinteaza un nou proiect. Acum este sansa ta sa le demonstrezi ceea ce poti.

Citeste si: Ce spune forma buzelor tale despre tine si personalitatea ta

HOROSCOP RAC

Dragoste - Relatia cu partenerul merge din ce in ce mai bine si asta te face sa speri ca in curand veti trece la pasul urmator in relatia voastra. Iti doresti o relatie serioasa, eventual o familiei, si ai sperante ca in curand si el isi va exprima aceasta dorinta.

Bani - Nativele din Rac nu trebuie sa isi faca prea mari sperante legate de bani saptamana aceasta. Trebuie sa tina cheltuielile la minimum ca sa treaca saptamana cu bine din punct de vedere financiar.

Munca - Esti implicata intr-un proiect nou la serviciu si asta iti ocupa cea mai mare parte din zi. Esti frustrata ca trebuie sa stai mult peste program, insa in acelasi timp satisfacuta cand vezi rezultatele excelente ale muncii tale.

HOROSCOP LEU

Dragoste -  Nativele din zodia Leu au parte de o saptamana pasionala: sunt rasfatate si alintate de persoana iubita. Totusi, aceasta atentie excesiva le face sa se simta usor sufocate si sa iti doreasca putina libertate.

Bani - Saptamana aceasta puteti spune "adio" problemelor financiare. Reusiti sa va platiti toate datoriile si sa fiti la zi cu toate ratele si facturile lunare. 

Munca - Este o saptamana agitata la job si asta pentru ca sunt o multime de schimbari carora trebuie sa le faci fata. Va trebui sa demonstrezi ca esti o persoana adaptabila si ca poti sa te descurci in orice situatie.

Citeste si: Dorintele secrete ale semnelor zodiacale. Ce iti place cu adevarat in viata, in functie de zodie

HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Astrele sunt favorabile nativelor din Fecioara, care au parte de o saptamana romantica, plina de dragoste. Este o perioada frumoasa, in care va bucurati de toata iubirea partenerului.

Bani -  Nu este o saptamana speciala din punct de vedere financiar. Reusiti sa va descurcati cu banii pe care ii aveti, daca nu faceti excese. Incercati sa nu faceti cheltuieli inutile, care sa va impovareze.

Munca -  Ai o saptamana plina de realizari la job, iar asta se datoreaza si disponibilitatii de care ai dat dovada in ultima perioada. Orele in plus petrecute la birou si atitudinea optimista te-au ajutat sa duci la bun sfarsit un proiect important, iar acum culegi roadele.

HOROSCOP BALANTA

Dragoste -  Iei niste decizii pripite din punct de vedere sentimental. Ar trebui sa analizezi mai bine situatia si sa te gandesti de doua ori inainte de a face un pas important in ceea ce priveste relatia ta. S-ar putea sa regreti mai tarziu.

Bani - Ai parte de stabilitate financiara saptamana aceasta. Poti rasufla usurata: nu trebuie sa "strangi cureaua", dimpotriva te poti chiar rasfata cu micile tale placeri. Atata timp cat nu exagerezi, banii vor fi suficienti.

Munca - Nu excelezi la capitolul realizari profesionale in aceasta saptamana. Esti plictisita de jobul tau si nu te simti deloc motivata. Poate este momentul sa iti schimbi jobul, daca actualul nu iti mai aduce satisfactii.

Citeste si: Compatibilitate zodii. Afla cu cine te potrivesti cel mai bine in plan amoros

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Astrele sunt de partea voastra in aceasta saptamana. Relatia cu partenerul merge excelent, iar tu esti cat se poate de relaxata din punct de vedere sentimental. Simti ca ai intalnit persoana potrivita si ca ai ajuns la finalul cautarilor.

Bani - Cheltuielile pe care le-ai facut saptamana trecuta se fac simtite si in aceasta saptamana, pentru ca ti-au dezechilibrat bugetul pe termen mai lung. Incearca sa nu te afunzi si mai tare in datorii.

Munca - Primesti noi atributii la job si nu esti deloc incantata de ce trebuie sa faci ca sa iti castigi existenta. Esti adepta compromisurilor in viata, insa de data aceasta simti ca ai fost pacalita. 

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Nu mai simti nimic pentru el si iti doresti sa testezi si viata de femeie singura. Simti nevoia de a lua o pauza, de a nu mai fi constransa de regulile unei relatii. Este momentul pentru un nou inceput in viata ta.

Bani - Banii nu iti fac probleme saptamana aceasta, atata vreme cat nu faci vreo cheltuiala nechibzuita. Insa astrele spun ca vei fi destul de cumpatata, asa ca nu are rost sa iti faci griji din punct de vedere financiar.

Munca -  Simti ca meriti mai multa apreciere - mai ales din punct de vedere financiar - din partea superiorilor la locul de munca. Incerci sa le dai sefilor de inteles ca daca nu fac ceva in acest sens, nu vei mai sta prea mult timp in firma respectiva.

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Ai parte de o supriza din partea persoanei iubite, care te rasfata mai mult ca niciodata in aceasta saptamana. Esti in centrul atentiei lui si trebuie sa profiti de lucrul acesta, pentru ca nu se intampla prea des. 

Bani - Astrele sunt favorabile din punct de vedere financiar. Acum poti face acea investitie pe care o planuiesti de mai multa vreme. Desi te temi de riscurile unei investitii de anvergura, trebuie sa iti faci pana la urma curaj.

Munca - Este o saptamana solicitanta la job, pentru ca esti nevoita sa preiei si atributiile unui coleg, aflat in concediu. Esti coplestita de noul val de munca si ajungi acasa epuizata. 

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Ai aflat o informatie nelinistitoare despre partenerul de viata. Noua descoperire te face sa nu il mai vezi la fel, iar lucrul asta schimba relatia dintre voi. Va trebui sa aveti o discutie serioasa pe aceasta tema.

Bani - Este o saptamana linistita din punct de vedere financiar si nu se anunta cheltuieli neprevazute. Te bucuri de o nesperata stabilitate financiara.

Munca - Esti inspirata la job si iti impresionezi colegii cu idei originale si solutii inovatoare. Reusesti sa te faci remarcata prin felul in care reactionezi in situatii de stres, neprevazute.

Citeste si: Top 5 zodii care sunt predispuse sa insele in 2015

HOROSCOP PESTI

Dragoste - Esti geloasa si posesiva saptamana aceasta si asta il cam sperie pe partenerul tau. Daca ai motive sa il suspectezi pe partenerul tau, incearca sa ai o discutie serioasa cu el, fara crize si isterii.

Bani -  Saptamana aceasta iti este returnata o suma importanta de bani, pe care ai imprumutat-o mai de mult unui prieten. Banii acestia te scutesc de stres financiar.

Munca - Este o saptamana obisnuita la job si asta nu face decat sa te bucure. Cu atatea probleme sentimentale pe cap, ti-ar fi destul de greu sa faci fata unei situatii atipice la munca.

related posts

Modifică setările cookies