Horoscopul saptamanii 20 - 26 octombrie 2014. Cum stati cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada


O saptamana in care astrele aspecteaza pozitiv sanatatea celor mai multe semne zodiacale. Cateva sunt insa mai putin norocoase. Iata horoscopul saptamanii 20 - 26 octombrie 2014.


Citeste HOROSCOPUL SAPTAMANII 20 - 26 octombrie 2014 pentru zodia ta:

1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI


HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Intrati intr-o perioada calma din punct de vedere sentimental. Mercur este protectorul vostru si va asigura o viata sociala intensa. Printre cunostintele mai vechi, cineva s-ar putea sa va atraga atentia in mod special. 

Bani - Sesizati oportunitati de a castiga bani, pe care in alte conditii nu le-ati fi observat. Refuzati orice oferta care vi se pare suspicioasa, precum si ofertele din partea unor oameni care activeaza la limita legalitatii.

Sanatate - Actuala configuratie astrala va face mai activi si mai dinamici decat de obicei. Este posibil sa va apucati serios de un sport. Zumba si gimnastica va atrag cel mai mult.

Munca - Va simtiti din ce in ce mai motivat sa va realizati toate planurile profesionale. Chiar daca nu beneficiati mereu de sustinere din partea colegilor, mergeti inainte cu incredere. Astrele sunt de partea voastra.


HOROSCOP TAUR

Dragoste - Aceasta perioada este favorabila intalnirii acelei persoane deosebite alaturi de care va puteti construi un viitor frumos. Nu fiti timizi, ar fi pacat sa ratati o oportunitate atat de buna.

Bani - Situatia voastra financiara s-ar putea ameliora putin. Va regasiti intr-o situatie in care banii va vin, chiar si fara sa ii cereti.

Sanatate - Este o perioada foarte dinamica si plina de vitalitate. Totusi, fiti atenti sa nu va expuneti unor riscuri inutile. Zona urechilor este deosebit de sensibila, asa ca este mai bine sa preveniti decat sa tratati.

Munca - In aceasta saptamana veti cunoaste o persoana foarte importanta care va avea o mare influenta in cariera voastra. Pe de alta parte, aveti suficienta energie incat sa duceti la bun sfarsit, singuri, proiecte foarte dificile.  


HOROSCOP GEMENI

Dragoste. Treceti printr-o perioada favorabila formarii de cupluri.  Daca erati in cautarea unui moment bun ca sa va apropiati de cineva care v-a atras atentia de ceva timp, acum este momentul sa faceti pasul.

Bani - Aveti tendinta de a face cheltuieli inutile, pentru ca aveti nevoie de putina stralucire in viata voastra. Aceasta "furtuna" financiara nu aduce nimic bun. Incercati sa gasiti alte modalitati de va simti bine, care sa nu implice sume semnificative.

Sanatate - Va simtiti ca si cum sunteti la capatul puterilor. Nu este nimic grav. Este vorba doar de un aspect pasager. Aveti nevoie de ceva ore de odihna in plus si o sa va simti ca noi. 

Munca - La locul de munca se anunta cateva situatii tensionate. Aveti reactii inspirate care va ajuta sa depasiti orice obstacol, oricat de dificil ar parea si sa va puneti in ordine gandurile si planurile. Pe de alta parte, sunteti gata sa va luptati pentru a va consolida pozitia in organizatie.


HOROSCOP RAC

Dragoste - Va veti arata mai diplomati si mai toleranti in ceea ce priveste partenerul de viata. In schimb, veti primi foarte multa intelegere si afectiune, adica exact ceea ce cautati.

Bani - Aveti un singur gand in aceasta perioada: acela de a va imbunatati situatia materiala. Este o idee excelenta, inspirata de Jupiter, care influenteaza toate aspectele financiare ale vietii voastre.

Sanatate - Se impune o disciplina riguroasa. Cu alte cuvinte, sunteti mai hortarati ca niciodata sa faceti sacrificile necesare ca sa scapati de obiceiurile nesantoase. 

Munca - Simtiti nevoia de a va largi orizonturile. Situatia voastra profesionala pare putin instabila. Datorita influentei astrelor, va puteti astepta la cateva schimbari la locul de munca. Este vorba de schimbari importante, dar benefice.


HOROSCOP LEU

Dragoste - Cu binecuvantarea astrelor, viata in doi va fi o adevarata desfatare. Nu va bazati ca lucrurile merg de la sine. Cateva gesturi atente la adresa partenerului vor aduce beneficii majore relatiei voastre. 

Bani - Influentele astrelor sunt excelente in aceasta perioada. Aveti cateva initiative de a castiga bani in plus care vor fi favorizate de circumstantele astrale. Chiar si la jocurile de noroc ati putea avea un succes de invidiat.

Sanatate - Rezistenta voastra fizica este suficient de buna, insa oboseala si stresul s-ar putea sa se faca simtite la nivelul bilei. Odihniti-va suficient si beti mai multe lichide. 

Munca - Astrele va vin in ajutor la serviciu si va sustin toate ambitiile profesionale. Chiar daca nu va fi o perioada cu prea multe momente de odihna, va simtiti pregatiti sa faceti fata oricarei provocari.


HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Climatul este plin de tandrete, dar si lejeritate, sub influentele astrelor. Sunteti intr-o dispozitie seducatoare si ideea unei aventuri vi de pare mai mult decat agreabila.

Bani - Este o perioada marcata de noroc in domeniul financiar. Trebuie sa fiti cu ochii larg deschisi si sa nu ratati nicio sansa de a obtine castiguri suplimentare. Un fel de premonitie, sub forma unui visa sau a unui presentiment, va va avertiza ca este momentul oportun.

Sanatate - Sanatatea voastra va fi buna, in pofida unei anumite nervozitati. Cei nascuti in prima decada s-ar putea avea mici probleme stomacale, dar cu o dieta corecta lucrurile s-ar putea rezolva rapid, fara sa fie nevoie de o vizita la medic. 

Munca - Aceasta este o perioada foarte buna din punct de vedere profesional. Trebuie sa va dati tot interesul ca lucrurile sa avanseze si sa aiba rezultate bune. Nu ar strica sa cereti recomandari de la sefii vostri, asigurandu-va astfel ca sunteti pe aceeasi lungime de unda.


HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Astrele va dau un suflu nou relatiei de cuplu, ceea ce inseamna ca veti gasi noi activitati in comun cu persoana iubita si veti petrece ceva mai mult timp impreuna.

Bani - Nu aveti probleme legate de bani in aceasta perioada. Chiar si daca apar cheltuieli neprevazute la orizont, veti putea sa depasiti aceste momente delicate.

Sanatate -  Mediul astral nu va este foarte favorabil, in  aceasta perioada, in ceea ce priveste sanatatea. Pe langa posibile dureri si crampe musculare, este posibil sa resimtiti si o anumita tensiune nervoasa. Trebuie sa stiti ca numai cateva exercitii de gimnastica va pot ajuta sa va simtiti mai bine, din toate punctele de vedere. 

Munca - Situatia de serviciu este excelenta. Aveti capacitatea de a gasi solutii in mod rapid si eficient. Ramaneti totusi prudenti in ceea ce priveste discutiile cu anumite persoane din colectiv. Nu toata lumea va vrea binele.


HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Astrele sunt cele care favorizeaza iubirile pline de pasiune, pentru cei tineri si mai putin tineri. Sub acest aspect al pasiunii fulgeratoare, unii vor decide chiar sa se casatoareasca.

Bani - Anumite probleme financiare vor fi rezolvate. Asta nu inseamna ca puteti cheltui sume considerabile, neplanificate. Un buget echilibrat va va oferi un sentiment mai durabil de siguranta.

Sanatate - In general, moralul vostru este bun. Sunteti putin mai dinamici decat in ultima vreme si sunteti mai rezistenti la oboseala. Daca suferiti de o maladie cronica, puteti spera intr-o ameliorare semnificativa.

Munca - La serviciu, eforturile voastre vor fi din ce in ce mai apreciate. In orice caz, dorinta voastra de a reusi pe plan profesional este cea care va indeamna sa nu va dati batuti, chiar si atunci cand circumstantele par ca nu va sunt favorabile.


HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Trebuie sa gasiti armonia in viata de cuplu. Asta va presupune ceva efort pentru a intelege mai bine partenerul de viata si pentru a evita anumite discutii care de obicei starnesc furia unuia dintre voi.

Bani - Influentele astrale sunt pozitive si pe plan financiar. Veti avea noi venituri care v-ar putea surprinde. Totusi, incercati sa va organizati bine bugetul, astfel incat sa nu cheltuiti sume importante de bani, lasand alte perioade descoperite din acest punct de vedere.

Sanatate - Veti gasi, in final, curajul de a va debarasa de unele obiceiuri nefaste pentru sanatatea voastra. Eforturile voastre nu vor fi inutile. Aveti o energie debordanta si o vointa de fier pentru a va feri de toate tentatiile nesanatoase.

Munca - Usile se deschid singure in fata voastra. Noi oportunitati profesionale apar la orizont. Analizati bine orice propunere si pastrati-va calmul. Optim este sa nu luati nicio decizie sub impulsul momentului, ci sa analizati in profunzime totul.


HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Pentru voi, aceasta periaoda este sub semnul distinctiv al placerii. Nu aveti chef de ceva care sa va impuna prea multe obligatii, insa astrele va dau planurile peste cap cand va scoate in cale o persoana cu care ati vrea chiar sa va casatoriti.

Bani - Aceasta perioada este una a succesului financiar. Acesta este momentul sa va asumati unele riscuri, poate sa faceti unele investitii sau sa va deschideti un cont de economii.

Sanatate - Influentele astrale va incita la excese alimentare si veti avea unele dificultati in a va controla apetitul. Incercati sa fiti mai curand "gourmet" decat "gurmanzi" si sa preferati portiile mici si delicioase.

Munca -  Va descoperiti unele calitati pe care nu ati stiut sau ati uitat ca le aveti. Pentru a va atinge obiectivele profesionale nu veti ezita sa iesiti din cochilia voastra si sa va luptati pentru a va impune punctul de vedere. La orizont se intrevad unele schimbari, dar acest lucru nu va nelinisteste, ci mai curand va stimuleaza. 


HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Este o perioada promitatoare. Astrele va invita sa va bucurati din plin de partenerul de viata. Dragostea conjugala este cea care va ofera cele mai mari satisfactii saptamana aceasta.

Bani - Climatul astral este favorabil tuturor aspectelor care tin de segmentul economic. Aveti flerul necesar pentru a va putea ocupa de unele planuri pe care le-ati amanat pentru ca nu stiati cum sa puneti la punct chestiunile legate de bani.

Sanatate - Nu aveti absolut nicio problema de sanatate in aceasta perioada. Dimpotriva, va puteti lauda cu un ten de invidiat si o dispozitie seducatoare.

Munca - Cu ajutorul astrelor, totul va merge bine pe filiera profesionala. Probabil vi se vor da pe mana responsabilitati mai mari sau veti obtine o promisiune care va maguleste. Nu uitati totusi ca entuziasmul trebuie sa fie dublat de actiuni practice.  


HOROSCOP PESTI

Dragoste - Viata voastra sentimentala este usor instabila. Cand sunteti indragostiti si fericiti, cand sunteti disperati si aproape depresivi. Incercati sa va linistiti si sa va puneti gandurile in ordine, o astfel de stare de spirit nu va face deloc atragatori.

Bani - Trebuie sa administrati bugetul cu prudenta. Daca aveti de incheiat o afacere, este mai bine sa o faceti la inceputul saptamanii. 

Sanatate - Sunteti dinamici. Datorita astrelor aveti energie, care va ajuta sa va recuperati in cazul in care in ultimele zile ati avut neplaceri minore.

Munca - Din punct de vedere profesional nu va lipsesc curajul, verva si nici responsabilitatile. Mergeti inainte, fara sa va fie teama de asumarea unor noi riscuri. Daca lucrati in mediul comercial, s-ar putea sa va confruntati cu o stagnare a veniturilor, din motive independente de vointa voastra. 

related posts

Modifică setările cookies