Horoscopul saptamanii 21 - 27 aprilie 2014. Cum stati cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada


In perioada imediat urmatoare, majoritatea semnelor din zodiac vor intalni persoane care le vor marca existenta in viitor. Iata horoscopul saptamanii 21 - 27 aprilie 2014.


In plus, daca esti Berbec, ai parte de o saptamana agitata la lucru. Nu te ingrijora daca nu vei obtine reusite majore, lucrurile se vor indrepta ulterior. Vedetele saptamanii: Renee Zellweger (45), Amber Heard (28), Melinda Clarke (45).

Citeste HOROSCOPUL SAPTAMANII 21 - 27 aprilie 2014 pentru zodia ta:

1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI


HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Cupluri. Sunteti intr-o stare de spirit excelenta gratie faptului ca in cuplu atmosfera este agreabila, calduroasa si tandra. Va lasati purtati de val si traiti totul la cote maxime.

Dragoste - Celibatari.  Perioada nu este foarte buna pentru celibatarii care doresc sa se casatoreasca, decat daca aceasta uniune a fost stabilita in urma cu mai mult timp.

Bani - Veti  simti mai mult ca niciodata dorinta de a avea bani si s-ar putea sa aveti si ocazia sa va rotunjiti putin bugetul. Din fericire, Jupiter este alaturi de voi.

Sanatate - Sunteti intr-o forma de invidiat. Mercur va determina sa acordati o mai mare importanta aspectului exterior, ceea ce inseamna ca o sa incepeti sa mancati mai sanatos si chiar sa faceti sport.

Munca - Este o perioada mai curand agitata pe plan profesional. Nativii din prima decada vor avea parte de reusite importante, in timp ce nativii din a treia decada se vor bucura de atentia si aprecierea sefilor.


HOROSCOP TAUR

Dragoste - Cupluri. Aveti o viata de cuplu aproape ideala. Dialogurile cu partenerul de viata va multumesc si sunteti convinsi mai mult ca niciodata ca solutia oricarei probleme este comunicare.

Dragoste - Celibatari. S-ar putea sa intalniti o persoana cu adevarat deosebita, ceea ce inseamna ca urmeaza o perioada in care va veti simti impliniti din punct de vedere sentimental.

Bani - Soarele este cel care va influenteaza acest segment de viata, ceea ce inseamna ca va gestionati bugetul eficient. Luna are si ea o influenta benefica, la fel ca si Neptun si Uranus.

Sanatate - Sunteti intr-o buna stare de sanatate. Unii dintre voi ar putea sa resimta o anumita sensibilitate la rinichi, dar se va ameliora rapid.

Munca - Daca nu sunteti satisfacuti de situatia de la birou, atunci o sa primiti o veste buna – Jupiter va ajuta sa faceti o schimbare norocoasa. Nu luati decizii la nervi.

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Cupluri. Nativii care au relatii de lunga durata sunt bine aspectate, ceea ce inseamna ca relatiile cu partenerul vor deveni ceva mai intense.

Dragoste - Celibatari. Sunteti atrasi in directii opuse. In acelasi timp vreti sa fiti liberi, dar vreti si o relatie stabila. Venus va ajuta sa va decideti pentru relatiile afective stabile.

Bani - Jupiter se ocupa sa va mariti bugetul. Nu numai ca va incita la economii, dar va indeamana chiar sa jucati la loto sau sa cautati activitati suplimentare bine platite.

Sanatate - Nu aveti niciun motiv sa va plangeti de starea de santate. Sub efectul lui Pluto, treceti prin momente in care intuitia voastra este aproape de clarviziune. Trebuie sa aveti incredere in aceasta intuitie, lucreaza in favoarea voastra.

Munca - Daca sunteti pe cale sa discutati anumite probleme legate de serviciu, trebuie sa stiti ca Mercur va ajuta sa le rezolvati. Un voiaj sau o deplasare de serviciu ar putea sa va rezolve problemele.


HOROSCOP RAC

Dragoste - Cupluri. Treceti printr-o perioada cu multe bucurii, in care sunteti foarte tandri cu partenerul. Fiind fericiti sunteti foarte agreabili si plin de intelegere.

Dragoste - Celibatari. Venus va influenteaza in acest sector, ceea ce insemna va va veti bucura de intalniri interesante. Dragostea este in aer, asa ca ati putea chiar incepe o noua relatie.

Bani - Pronosticul este in mare masura incurajant. S-ar putea sa va bucurati de sume de bani care va vin neasteptat sau fara mare efort. Asta nu inseamna ca trebuie sa incepeti imediat sa cheltuiti.

Sanatate - Va bucurati de o sanatate buna, insa astrele va dispun la mici neplaceri cum ar fi cresterea tensiunii arteriale. Aveti grija ce mancati si incercati sa faceti mai multa miscare.

Munca - Viata voastra profesionala este favorizata de Pluto. Aveti sanse maxime de evolutie daca sunteti salariati. Cei care nu au inca un loc de munca ar putea gasi unul destul de avantajos.


HOROSCOP LEU

Dragoste - Cupluri. Legaturile de cuplu sunt bune, fiecare dintre parteneri avand o oarecare independenta, dar si proiecte comune. Va simtiti bine asa, dar nu trebuie sa va indepartati prea mult de partener.

Dragoste - Celibatari. Venus va face sa straluciti, ceea ce insemana ca veti iesi in evidenta cu usurinta. Mai ales la inceputul saptamanii aveti sustinerea lui Jupiter, asa ca este posibil sa va intalniti cu cineva special.

Bani - Gratie lui Mercur aveti parte de sustinerea sau simpatia unei persoane foarte influente, care v-ar putea ajuta din punct de vedere financiar.

Sanatate - In mare parte, va simtiti in forma. Marte este cel care va ofera un plus de energie si vitalitate. Poate incepeti un nou tratament, mai curand pentru efecte estetice decat de sanatate. Trebuie sa stiti ca orice tratament inceput acum se va bucura de reusita.

Munca - La serviciu situatiile mai delicate se imbunatatesc. Problemele se solutioneaza si va intelegeti mai bine si cu colegii. Jupiter si Neptun va aduc armonie si spirit de echipa.


HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Cuplu. Venus  se ocupa de viata voastra conjugala, deci totul ar trebui sa se desfasoare sub cele mai bune auspicii in aceasta perioada. Alaturi de fiinta iubita, traiti momente la fel de intense precum cele din adolescenta.

Dragoste - Celibatari. Aventurile pe care le traiesc in aceasta perioada celibatarii din aceasta zodie ar putea parea niste flirturi superficiale, insa pentru ei lucrurile nu stau chiar asa. Unii dintre nativi au chiar planuri de casatorie.  

Bani - Treceti printr-o perioada buna si ar trebuie sa trageti foloasele in viitor, deci incercati sa faceti investitii inteligente si, daca nu stiti care sunt acestea, incercati sa nu cheltuiti fara cap.

Sanatate - Aveti o stare de sanatate buna, insa prezenta Lunii ar putea sa aduca mici probleme. Respectati o buna igiena a vietii si evitati mancarurile prea indestulatoare si totul va fi bine.

Munca - Climatul astral face ca unele dintre cele mai dragi proiecte ale voastre sa prinda contur. Nu trebuie totusi sa mergeti inainte manat numai de idei abstracte. In orice caz, veti avea satisfactii de pe urma muncii voastre.


HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Cupluri. Buna intelegere va face ca perechea voastra sa fie din ce in ce mai apropiata de voi. S-ar putea sa aveti mai ales conversatii despre problemele cotidiene sau socioprofesionale. In orice caz, trebuie sa stiti sa echilibrati lucrurile.

Dragoste - Celibatari. O intalnire marcanta pentru voi va avea loc saptamana aceasta, dar asta nu inseamna ca va duce neaparat la casatorie sau la o relatie stabila.

Bani - Veti cunoate o dezvolatare a afacerilor voastre, asa ca o sa aveti o situatie financiara mai stabila. Puteti conta pe reusita, atat timp cat veti sti sa faceti sacrificiile necesare.

Sanatate - Treceti ca un uragan prin aceasta saptamana, deoarece aveti energie din plin si va simtiti capabili sa faceti absolut orice. Ati putea chiar sa va reapucati de un sport.

Munca - Planeta Uranus va ajuta sa va realizati toate ambitiile profesionale. Profitati de acest noroc si nu stati prea mult pe ganduri inainte de a spune "da" unor sanse de a iesi in evidenta.

HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Cupluri. Incercati doua sentimente contrarii: in acelasi timp vreti senzatii noi si pe de alta parte vreti o stabilitate conjugala optima. Se pare ca aveti o alegere de facut si nu este deloc una usoara.

Dragoste - Celibatari. Veti ajunge in al noualea cer datorita pasiunii. Astrele va lasa sa gustati din toate placerile amoroase. Barbatii au mare succes la domnisoarele tinere si dragute, in timp ce femeile vor fi mai fermecatoare ca niciodata.

Bani - Mediul astral din acest moment ar putea sa va deschida apetitul pentru bani. S-ar putea sa castigati cmai usor decat va asteptati, dar sa nu credeti ca va merge asa pentru mult timp.

Sanatate - Sunteti intr-o forma demna de atletii olimpici. Incercati sa dati dovada de intelepciune atat in domeniul gastronomic, cat si in cel sexual si bucurati-va de o viata relaxanta.

Munca - Marte este alaturi de voi, ceea ce insemana vointa si putere. Aceasta planeta va ascute inteligenta si intuitia, calitati pe care trebuie a le utilizati din plin pentru a va duce toate planurile la indeplinire.
 

HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Cupluri. Sunteti sarmanti, tandri si seducatori, drept pentru care partenerul de viata nu are cum sa reziste tenatiei de a va fi alaturi oricand este posibil.

Dragoste - Celibatari. Raportul vostru cu sexul opus este caracterizat prin romantism. Mercur este cel care va face posibil un moment special, in care sa va indragostiti la prima vedere. Din pacate, nu sunt favorizate angajamentele pe lunga durata.

Bani - Cei care au dificultati financiare ar putea primi o solutie care sa le amelioreze situatia. Daca sunteti printre norocosii care nu au probleme cu banii, aceasta este o perioada foarte buna pentru a face investitii.

Sanatate - Ambianta astrala este dominata de influentele lui Jupiter, ceea ce inseamna ca o sa aveti o vitalitate fizica excelenta. Totusi, exista si o anumita tensiune care s-ar putea sa va impinga spre gesturi nepoliticoase.

Munca - Este o perioada favorabila tuturor proiectelor profesionale. Totul are sanse sa mearga foarte bine, atat timp cat va asociati cu oamenii potriviti. Nu incercati sa faceti minuni, sperand in situatii imposibile: nimeni nu poate avea in acelasi timp si banii de cumparaturi si cumparaturile deja facute.


HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Cupluri. Dragostea conjugala este la mare pret in aceasta perioada, asa ca bucurati-va din plin de ea. Un mic cadou pentru persoana iubita o sa creeze o atmosfera mai romantica decat de obicei.

Dragoste - Celibatari. Sansele va surad cu adevarat in dragoste daca veti sti sa fiti putin atenti. Deschideti bine ochii, persoana pe care ati asteptat-o atat de mult este foarte aproape.

Bani - Aceasta perioada este in special favorabila tranzactiilor financiare de mare anvergura. Daca intentionati sa achitati o casa, o masina sau o vacanta scumpa, acum este momentul sa o faceti pentru ca s-ar putea sa va iasa ceva bun la final, un bonus, un avantaj, un castig personal.

Sanatate - Vitalitatea voastra este putin in scadere, din cauza disonantelor astrale. Este momentul sa va amintiti ca viata trepidanta poate duce si la o obosela nervoasa, greu de vindecat.  Fiti mai stricti cu voi insiva cand vine vorba de respectarea unor obiceiuri alimentare sanatoase.

Munca -  Situatia voastra profesionala este pe cale sa se amelioreze, incet, insa sigur. Blocajele si dificultatile de comunicare pe care le-ati avut sunt pe cale sa se rezolve. Lasati lucrurile sa se rezolve de la sine. Nu va implicati mai mult decat e cazul.


HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Cupluri. Aceasta saptamana este marcata de dorinta voastra de a va apropia mai mult de partenerul de cuplu, care va aprecia eforturile voastre de a-i demonstra cat de mult inseamna in viata voastra.

Dragoste - Celibatari. Pluto este cel care se ocupa de viata sentimentala, ceea ce inseamna ca vor trai mai multe feluri de experiente, care ii va ajuta in primul rand sa se cunoasca mai bine si sa afle ce isi doresc cu adevarat.

Bani - Influenta lui Mercur se va resimtit mai ales pe plan economic. El va incita la economii si va sfatuieste, in multe ocazii, sa va tineti banii in portofel. Aveti tot interesul sa tineti seama de aceste impulsuri astrale, care va avantajeaza pe deplin.

Sanatate - Din punct de vedere al starii fizice sunteti bine si aveti si un tonus foarte bun. Profitati de zilele frumoase de primavara pentru a face putin sport in aer liber. Nativii din a doua decada s-ar putea sa fie putin mai nervosi si mai irascibili decat de obicei.

Munca - Aveti o intuitie excelenta, care va spune care sunt situatiile capcana si ceea ce trebuie sa faceti pentru a avea succes. Mergeti pe calea pe care o impune aceasta intuitie si veti avea numai de castigat. Este ca o stea norocoasa care va lumineaza calea cea mi buna.


HOROSCOP PESTI

Dragoste - Cupluri. Riscati sa visati la o alta persoana decat partenerul de viata, insa nu nu aveti nicio dispozitie sa treceti si la fapte. Este mai bine asa, deoarece s-ar putea sa fi dat vrabia din mana pe cioara de pe gard. 

Dragoste - Celibatari. Ambianta astrala  favorizeaza aventurile amoroase. Veti intalni persoane care va vor pune pe jar cu temperamentul lor puternic si personalitatea carismatica.

Bani - Cu Mercur de partea voastra nu veti avea nicio problema in a va echilibra bugetul. In plus s-ar putea sa beneficiati se de venituri suplimentare, neasteptate insa binevenite. Fiti atenti daca vreti sa faceti tranzactii financiare importante, Uranus va face mai impulsivi decat de obicei. 

Sanatate - O perioada foarte buna din punct de vedere al sanatatii. Daca suferiti de probleme inflamatorii, Neptun va ajuta sa va simtiti mai bine. Sunteti in forma, insa pastrati un regim alimentar lejer, evitati conservele si carnea tocata. 

Munca - In aceasta perioada, Jupiter este cel care se ocupa de cariera voasta ceea ce inseamna ca veti avea succes in orice intiativa. Dca aveti probleme cu sefi, considerati-le uitate. Succesul este de partea voastra, dar nu uitati sa fiti modesti. Succesul, fie si meritat, nu trebuie sa fie umbrit de dispretul fata de cei care nu au avut acelasi noroc 

related posts

Modifică setările cookies