Horoscopul saptamanii 21 - 27 iulie 2014. Cum stati cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada


O saptamana nefavorabila pe plan sentimental si financiar. Multe dintre zodii au probleme si la locul de munca. Citeste mai jos horoscopul saptamanii.


Daca esti Balanta, vei avea parte de o surpriza placuta din partea partenerului de viata. Vei vedea mai jos deespre ce este vorba. 

Citeste HOROSCOPUL SAPTAMANII 21 - 27 iulie 2014 pentru zodia ta:

1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI


HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Esti constienta de faptul ca te aflii intr-un punct mort al relatiei, insa nu ai curajul necesar sa porti o discutie sincera cu partenerul de viata. Ti-e frica ca te va parasi si, chiar daca aceasta ar fi decizia intelepta, preferi sa amani momentul adevarului.

Bani - Primesti o suma importanta de bani la care nu te asteptai, asa ca planurile de vacanta la care visai par ca vor deveni realitate. Bucura-te de aceasta oportunitate, insa nu uita ca ar fi indicat sa fii cat de cat chibzuita. 

Sanatate - Din cauza stresului la care ai fost supusa in ultima perioada, esti din ce in ce mai irascibila, iar relatiile cu cei din jur se deterioreaza. Ia o pauza si odihneste-te, altfel iti va fi afectata si sanatatea.

Munca - Esti implicata intr-o multitudine de proiecte si ti-ai asumat mai multe responsabilitati decat ar fi trebuit, iar din aceasta cauza te resimti din ce in ce mai mult. Nu poti sa renunti, de aceea trebuie sa faci tot posibilul pentru a trece cu brio peste aceasta perioada. 


HOROSCOP TAUR

Dragoste - Iti consolidezi relatia cu partenerul de viata, iar acest lucru se vede atat in starea ta de spirit, cat si in randamentul pe care il ai la locul de munca. Persoana iubita reuseste sa te surprinda cu o groaza de surprize, iar tu nu faci decat sa te simti in al noualea cer.

Bani - Nu ai parte de o perioada prea buna din punct de vedere financiar, insa nu te poti abtine sa faci cheltuieli nechibzuite. Inainte de a mai cumpara ceva, asigura-te daca ai nevoie cu adevarat de obiectul respectiv.

Sanatate - Hotarasti ca este momentul sa acorzi mai multa atentie starii de sanatate, de aceea faci o programare la medic dupa cateva luni in care ai tot amanat aceasta intalnire.

Munca - Nu reusesti sa te mai intelegi cu colegii de la munca, iar proiectele pe care le ai in desfasurare nu te mai incanta. Incepi sa te gandesti din ce in ce mai serios ca este momentul sa faci o schimbare in acest sens. 

HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Ai asteptari foarte mari de la relatia in care te-ai implicat, de aceea ai momente in care nu esti multumita de ceea ce se intampla. Daca vrei ca lucrurile sa evolueze in liniste, incearca sa mai lasi de la tine si sa fii mai ingaduitoare. 

Bani - Nu ai o perioada prea buna din punct de vedere financiar. Apar niste probleme la care nu te asteptai si va trebui sa scoti bani din cont, bani pe care ii pastrasei in alte scopuri. 

Sanatate - Dupa o perioada foarte incarcata, reusesti sa faci o pauza pe care o asteptai. Iti incarci bateriile, iar acest lucru se va vedea si din punct de vedere medical, durerile de cap si ametelile incepand sa dispara.

Munca - Atentie la felul in care comunici cu cei din jur. Risti sa transmiti mesaje contradictorii, pe care colegii nu le vor intelege asa cum ar trebui, iar acest lucru te va afecta. Din aceasta cauza, vei avea probleme, iar proiectele in care esti implicata vor fi intarziate.


HOROSCOP RAC

Dragoste - Te certi din ce in ce mai des cu partenerul de viata, iar relatia voastra pare sa nu mai functioneze asa cum v-ati dori. Te hotarasti ca este cazul sa iti vezi de viata ta si te pregatesti pentru o perioada in care te vei distra si vei profita de placerile vietii. 

Bani - E o saptamana statica din punct de vedere financiar si e probabil ca toata vara sa ai liniste in acest sens, mai ales ca urmeaza sa primesti o suma de bani pe care o asteptai de multa vreme. 

Sanatate - Esti linistita din acest punct de vedere, starea ta de sanatate fiind una imbucuratoare. Dieta echilibrata si orele de somn respectate par sa se vada mai bine ca niciodata.
 
Munca - Schimbari favorabile la locul de munca. Primesti o marire de salariu sau esti avansata, unul dintre aceste lucruri urmand sa se intample cat mai curand. Meriti din plin acest lucru, asa ca bucura-te si profita de pe urma acestei performante.

HOROSCOP LEU

Dragoste - Simti ca a venit momentul sa iei o decizie cu privire la viitorul tau amoros. Oscilezi intre o relatie stabila sau continuarea vietii linistite cu care te-ai obisnuit. Inca nu esti hotarata ce ti-ai dori sa faci, insa cu toate acestea a cam venit momentul sa iei in calcul prima varianta. 

Bani - Muncesti cu interes la un proiect care ti-ar putea aduce mai multe beneficii financiare, de aceea viitorul pare sa fie destul de promitator din acest punct de vedere. 

Sanatate - Din cauza orele numeroase petrecute la birou, ai dureri de spate si probleme cu muschii. Esti suprasolicitata din punct de vedere fizic si e imposibil sa nu resimti anumite dureri. Ia-ti cateva zile libere si relaxeaza-te.

Munca - Nu mai ai vreo motivatie la actualul loc de munca, iar colegii par sa fie din ce in ce mai neprietenosi cu tine. Te gandesti serios la o vacanta, iar apoi te gandesti sa incepi un proiect pe cont propriu. 


HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Te simti pregatita sa o iei de la inceput. Te-ai saturat sa traiesti din amintiri si esti hotarata sa-ti gasesti dragostea vietii. Nu dispera daca nu apare in primele zile, astrele sunt de partea ta in viitorul apropiat.  

Bani - Te redresezi dupa o perioada in care ai facut o groaza de cheltuieli inutile si ai pierdut o parte din banii pe care ii pusesi deoparte. Cu un mic efort reusesti sa te redresezi, iar pana la finalul lunii incepi sa iti revii.  

Sanatate - Te confrunti cu probleme cauzate de stres, de aceea ar fi indicat sa iei o pauza si sa incepi un tratament  cu suplimente de vitamine. Fii mai atenta cand vine vorba de oboseala, pentru ca efectele pot fi mult mai grave. 

Munca - O perioada inspirata la locul de munca. Ai idei apreciate de sefii tai, care ar avea potential sa se transforme in proiecte frumoase. Esti multumita de felul in care decurg lucrurile. 


HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Relatia cu persoana iubita merge din ce in ce mai bine, iar acest lucru iti ofera linistea de care ai nevoie pentru a te ocupa de proiectele tale. Partenerul de viata iti intelege nevoile si este alaturi de tine ori de cate ori ai nevoie. 

Bani - Proiectele in care te-ai implicat in ultima perioada par sa aiba rezultate foarte bune, mai ales din punct de vedere financiar. Reusesti sa castigi suficienti bani incat sa-ti satisfaci si o parte din visele mai vechi. 

Sanatate -  Ai cateva probleme minore de sanatate pe care totusi nu ar trebui sa le neglijezi. Incearca sa faci o vizita la medic pentru a vedea ce trebuie sa faci. 

Munca - Treci printr-o perioada dificila la job, proiectele pe care ar trebui sa le termini pana la sfarsitul lunii nu merg atat de rapid pe cat ar trebui, de aceea ai tendinta sa te panichezi.


HOROSCOP SCORPION

Dragoste - O saptmana pozitiva din punct de vedere amoros. Te implici intr-o relatie cu o persoana care a reusit sa te faca sa-ti doresti sa-ti fie aproape, dupa o perioada indelungata in care ai avut diferite esecuri. E foarte posibil ca cel de langa tine sa fie jumatatea ta.

Bani - Un prieten apropiat iti cere un imprumut, lucru care te ia prin surprindere, insa nu il poti refuza. E vorba de o persoana apropiata pe care o ajuti, insa esti nevoita sa-ti rearanjezi planurile financiare.

Sanatate - La inceputul saptamanii este posibil sa resimti noptile albe pe care le-ai pierdut in ultima vreme, dar pana vineri reusesti sa te mobilizezi si esti forma pentru un nou weekend plin de distractie.

Munca - Nu-ti mai place locul tau de munca si simti ca ai nevoie o schimbare. Nu stii daca sa-ti dai demisia sau nu, hotarare pe care o vei amana pana la sfarsitul saptamanii.


HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Dupa o discutie sincera cu partenerul de viata, lucrurile dintre voi par sa intre pe un fagas normal. Va implicati si mai mult in relatie, iar surprizele pe care vi le faceti reciproc nu fac decat sa va consolideze sentimentele. 

Bani - Esti pe cale sa fii trasa pe sfoara din punct de vedere financiar. Ai incredere in persoane pe care le considerai apropiate si care nu fac altceva decat sa profite de tine. 

Sanatate - Daca pe alte planuri nu o duci foarte bine, din punct de vedere al sanatatii stai destul de bine, fara probleme majore. Ai grija sa nu exagerezi cu alimentele nesanatoase si fa mai multa miscare.

Munca - Situatia la locul de munca e incerta. Se fac restructurari si e foarte posibil sa te numeri printre cei la care trebuie sa se renunte. Din fericire, o persoana apropiata iti propune sa te implici intr-o alta activitate, care iti va ocupa timpul si te va face sa-ti reconsideri viata profesionala.


HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Inca nu ai trecut peste o trauma din trecut, de aceea nu prea te grabesti sa te implici intr-o noua relatie. Fii mai atenta la ceea ce se intampla prin jurul tau, deoarece sunt sanse sa intalnesti o persoana deosebita. 

Bani - Stai bine cu banii si incerci sa iti faci si cateva economii. Te straduiesti sa fii cat mai chibzuita, iar acest lucru iti ofera o satisfactie personala, mai ales ca muncesti din greu pentru aceste castiguri.  

Sanatate - Te plangi de dureri musculare si de dureri de spate. Din cauza lipsei de miscare si a orelor petrecute la birou, starea ta fizica se deterioreaza, asa ca ar fi timpul sa faci ceva in acest sens. 

Munca -  Treci printr-o perioada pozitiva la locul de munca, cu multe reusite. Ideile tale sunt apreciate, iar superiorii te lauda pentru efortul depus. Te simti bine si nu-ti doresti decat sa demonstrezi ca poti mai mult de-atat.

HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Dupa o perioada in care ai avut numeroase esecuri amoroase, astrele par sa iti fie favorabile, asa ca ai sanse sa intalnesti pe cineva de care iti va placea. Chiar daca te vei lasa cu greu cucerita, pana la urma iti vei da seama ca este o alegere buna.

Bani - Vrei sa pui cat mai multi bani deoparte, de aceea iti faci un plan financiar de la care nu vrei sa te abati. Nu mai faci cheltuieli inutile, te gandesti de doua ori inainte sa investesti intr-un obiect sau proiect. 

Sanatate - Starea de sanatate nu te intereseaza prea mult, de aceea ar fi momentul sa acorzi mai multa atentie acestui subiect deoarece incepi sa ai probleme de concentrare din cauza oboselii. 

Munca - Esti criticata pentru ca nu mai acorzi atentia necesara proiectelor de la munca. Cu toate ca aceasta, remarcile facute de superiorii tai ar trebui sa te motiveze si sa te determina sa revii la forma cu care i-ai obisnuit pe cei din jur pentru a nu avea de suferit. 


HOROSCOP PESTI

Dragoste - Ai parte de o surpriza placuta din partea partenerului. Primesti cadoul pe care il visai de multa vreme, iar asta te determina sa-ti dai seama ca ai o persoana deosebita alaturi de tine cu care iti doresti sa-ti petreci restul vietii. 

Bani - Nu esti cumpatata cand vine vorba de cheltuieli, mai ales ca primesti o suma de bani la care nu te-ai fi asteptat. Lasa mofturile deoparte si concentreaza-te pe lucrurile care sunt prioritare. 
 
Sanatate - Ai o stare de sanatate foarte buna, lucru care nu poate decat sa te bucure. Ai adoptat un stil de viata sanatos si acum beneficiezi de rezultatele pozitive si starea de bine cu care ii impresionezi pe cei din jur. 

Munca - E o perioada linistita la locul de munca, ai timp sa-ti duci la bun sfarsit toate proiectele, iar relatia cu colegii este din ce in ce mai buna. Te gandesti deja la concediu, mai ales ca ai avut parte de o prima jumatate de an incarcata.

related posts

Modifică setările cookies