Horoscopul saptamanii 21-27 martie 2016. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla de la astrologul perfecte.ro, Laura Ianculescu, ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 21-27 martie 2016.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste - Luna plina de miercuri, 23 martie, o veti simti din plin, deoarece se formeaza pe sectorul partenerial, iar partenerul se va afla in centrul atentiei dumneavoastra. 

Bani - Luna plina va poate face nervosi, deci atentie cum negociati cu asociatii si partenerii pentru ca acum este momentul culegerii roadelor. In weekend cu Luna in Scorpion faceti socoteli la bani si luati hotararea sa nu mai faceti nimic gratis, fara sa aveti ceva de castigat si dumneavoastra.

Munca - Luni si marti o sa fie agitatie la serviciu deoarece Luna in Fecioara va da dispozitie de munca, in rezolvarea problemelor administrative, organizati totul, faceti curat peste tot - si acasa, si la serviciu. Saturn isi incepe mersul retrograd din 25 martie si va anunta ca trebuie sa acordati o atentie si unei oferte de job, care poate veni din strainatate.

Citeste si: Ce obsesii au femeile in functie de zodia in care s-au nascut

 HOROSCOP TAUR

Dragoste - Cu luna in zodia Fecioarei luni si marti pe casa iubirii, a creativitatii si a distractiei, o sa aveti dispozitie sa petreceti timpul liber in compania persoanei iubite sau sa iesiti undeva in oras.

Bani - In weekend cu Luna in zodia Scorpion, asezata pe domeniul partenerului, veti face socoteli cu partenerul pentru o iesire in afara tarii. Gasiti o oferta rentabila. Saturn isi incepe mersul retrograd din 25 martie pe domeniul finantelor banilor altora si atrage atentia ca este momentul sa economisiti.

Munca -  Luna plina din 23 martie se formeaza pe domeniul serviciu, sanatate si treburi gospodaresti si anunta o saptamana aglomerata, deci atentie la disputele care pot sa apara intre dumneavoastra si colegi. Indicat este sa incercati sa evitati certurile.

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste - Luna plina din 23 martie se formeaza pe casa iubirii, a creativitatii si a copiilor ceea ce inseamna ca situatia cu partenerul se poate imbunatati si poate fi momentul culegerii roadelor. Saturn isi incepe mersul retrograd pe casa parteneriala si cere sa acordati o atentie mai mare partenerului, daca il aveti, daca nu, puteti cunoaste pe cineva, numai daca socializati.

Bani - Faceti planuri pentru vacanta si cereti sfatul unor amici, care au vizitat niste zone turistice pe care doriti si dumneavoastra sa le cunoasteti.

Munca - Pe 22 martie Mercur intra in zodia Berbec si aveti curajul sa le prezentati sefilor noile idei. In weekend munciti mult  pentru serviciu, niste restante, si acasa in treburile gospodaresti. 

 HOROSCOP RAC

Dragoste - Luna plina din 23 martie are loc pe domeniul familiei si a locuintei dumneavoastra. O imbunatatire a relatiei cu parintii poate sa apara. In weekend petreceti timpul cu partenerul.

Bani - La capitolul bani nu sunt probleme. Soarele intra in zodia Berbec in aceasta saptamana si aduce multa energie in sectorul cariera. Sunteti motivati in noile proiecte, iar banii nu vor intarzia sa apara.

Munca - Cu luna in Fecioara primele doua zile ale saptamanii si cu Saturn, care intra in mers retrograd din 25 martie, in sectorul vostru profesional si al sanatatii se anunta o saptamana agitata si urmeaza sa rezolvati ce ati lasat nerezolvat in ultima perioada in aceste domenii. Saturn cere o mai mare responsabilitate in executarea sarcinilor de serviciu si pentru sanatate impune schimbarea obiceiurilor alimentare.

 HOROSCOP LEU

Dragoste - Saturn intra in miscare retrograda din 25 martie si impune o mai mare atentie si responsabilitate in domeniul dragostei, copiilor, creativitatii. Desi au aparut niste nemultumiri legate de clipele intime petrecute cu partenrul, acum este momentul sa lamuriti niste aspecte, sa profitati si sa reparati ceea ce s-a stricat in ultima perioada, deoarece Luna Plina din 23 martie se formeaza pe casa comunicarii, pe semnul armoniei parteneriale.

Bani - Cu Luna in Fecioara pe casa banilor, incasati bani de la inceputul saptamanii pe care unii nativi Lei ii investesc intr-o iesire in oras, iar cei care au copii ii folosesc pentru a le plati niste cursuri.

Munca - Daca sunteti programati la un interviu miercuri, 23 martie la Luna Plina, aveti grija la comunicare deoarece este foarte importanta.

Citeste si: Zodiac vechi romanesc - ce zodie esti in functie de perioada in care te-ai nascut

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste - Saturn isi incepe mersul retrograd din 25 martie in sectorul vostru familial si atrage atentia ca ati neglijat familia si partenerul in ultima perioada. Acum este momentul va opriti din cursa in care v-ati angajat pentru a va ocupa de partener si familia, care au atata nevoie de dumneavoastra.

Bani - Mercur (comunicarea) isi incepe tranzitul prin zodia Berbec, in sectorul vostru financiar, al banilor altora si va aduce o imbunatatire. La acest lucru contribuie si Luna Plina din 23 martie care anunta oportunitati de a incasa niste venituri din colaborari. Sumele care vor intra la finalul lunii va rasplatesc eforturile din ultima perioada.

Munca - Cu Luna in zodia voastra saptamana demareaza in forta. Discutati cu sefii despre semnarea unui act aditional la contractul pe care il aveti in present. 

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste - Luna Plina din 23 martie se formeaza in zodia voastra pe axa parteneriatelor. Veti fi vedetele acestei saptamani. Daca sunteti singuri aveti toate sansele sa fermecati pe cineva in aceasta saptamana.

Bani - Luni este posibil sa discutati de banii pe care ii puteti incasa dintr-un proiect, iar vineri pot sa intre deja banii in cont.

Munca - Luna plina din 23 martie din Balanta cu Venus, stapanul zodiei voastre pe casa serviciului si cu Soarele deja intrat pe casa partenerilor, asociatilor si colaboratorilor va poate face sa straluciti si sa va impresionati sefii si colegii. Nu va suprasolicitati prea tare deoarece veti resimti spre sfarsitul saptamanii oboseala si agiatatia la care ati fost supus in aceasta saptamana.

Citeste si: Compatibilitate astrologica in sarut. Cu ce zodie ar trebui sa te saruti ca sa simti maximum de placere

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste - Luna plina din 23 martie se formeaza pe casa a 12-a, a izolarii, a problemelor si a subconstientului din horoscopul vostru si poate aduce o stare mai putin buna fizica si psihica. Un rol important il va avea partenerul, care va va fi alaturi.

Bani - Din 25 martie Saturn isi incepe mersul retrograd prin sectorul vostru financiar si cere o atentie mai mare pentru felul cum cheltuiti. Ar fi indicat sa strangeti niste bani, sa nu-i mai risipiti.

Munca - Din 22 martie Mercur (comunicarea) isi incepe tranzitul prin casa a 6-a, a serviciului si poate aduce propuneri de job in cazul in care sunteti nemultumiti de actualul loc de munca, unde nu va mai face placere sa veniti cu drag din cauza anturajului.

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste - Din 25 martie Saturn isi incepe mersul retrograd pe zodia voastra si atrage atentia asupra faptului ca trebuie sa va schimbati atitudinea, sa deveniti mai responsabili in tot ce faceti si in special in relatia cu partenerul de viata.

Bani -  Cu Mercur (comunicarea) intrat pe casa a 5-a, ati putea in urmatoarea perioada sa faceti bani implicandu-va in domenii ce tin de relaxare, creatie, sport, petrecerea timpului liber intr-un mod placut si de ce nu, intr-un domeniul in care sunt implicati copiii.

Munca - Luna Plina de miercuri, 23 martie, se formeaza pe casa a 11-a , a proiectelor,  a planurilor de viitor si a prietenilor ceea ce inseamna ca in aceasta saptamana veti avea in vizor domeniile enumerate. Poate fi momentul culegerii roadelor unui proiect in care ati investit. O parte dintre nativii Sagetatori vor alege daca vor continua sa faca parte dintr-un grup de prieteni.

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste - Partenerul vostru va este alaturi si se bucura de performanta pe care ati obtinut-o in domeniul profesional. In weekend, desi nu va simtiti bine, alegeti sa-I faceti pe plac si iesiti in oras sa sarbatoriti. 

Bani - Desi sectorul vostru financiar a fost parasit de planete, inca aveti resurse financiare pentru ca intotdeauna stiti sa va organizati cu banii.

Munca - Luna Plina din 23 martie se formeaza pe casa carierei si imaginii sociale, ceea ce poate anunta un eveniment important, o promovare.

 

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste - Saturn intra in miscare aparent retrograda in sectorul vostru legat de proiecte si planuri de viitor si atrage atentia asupra faptului ca ar fi bine sa va implicati intr-un proiect cu partenerul sau cu rudele acestuia.

Bani - Soarele paraseste saptamana aceasta sectorul financiar si nu il va mai sustine asa bine, deci atentie cum gestionati finantele.

Munca - Luna Plina din 23 martie se formeaza pe casa a 9-a din horoscopul vostru in casa calatoriilor, a studiilor inalte, a limbilor straine, filosofiei si religiei si relatia cu strainatatea. Unii dintre nativi vor alege sa inceapa un curs de perfectionare, care ii va ajuta sa isi schimbe jobul actual. Alti nativi aleg sa citeasca, sa caute informatii despre un domeniu de care sunt interesati in ultima perioada.

 HOROSCOP PESTI

Dragoste - Luna Plina din 23 martie se formeaza pe casa a 8-a din horoscopul vostru general, in casa finantelor la comun cu partenerul, banii altora, mostenirile si casa relatiilor intime. Discutii cu partenerul legate de finantele in comun pot sa apara in aceasta saptamana.

Bani - Mercur intra in casa finantelor voastre din 22 martie si va aduce mai multi bani, dar si mai multa dispozitie sa ii cheltuiti.

Munca - Saturn isi incepe mersul retrograde in casa carierei si solicita o atentie mai mare pe care trebuie sa o acordati domeniului professional. Unii dintre native pot primi vestea unei promovari.

related posts

Modifică setările cookies