Horoscopul saptamanii 22-28 februarie 2016. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla de la astrologul perfecte.ro Laura Ianculescu ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 22-28 februarie 2016.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste – La inceputul saptamanii iesiti prin parc, va bucurati de ce este in jurul vostru, poate va petreceti timpul cu copiii. Marti exista posibilitatea sa despicati firul in patru cu privire la o  situatie ce s-a intamplat in trecut. Spre sfarsitul saptamanii va intalniti cu o veche cunostinta la o cafea. Atentie la ispite!

Bani – Purtati niste discutii legate de o mostenire sau o posibila colaborare pe termenul lung, care sa va aduca un surplus financiar, fie de la locul de munca, fie o colaborare cu un prieten.

Munca – Incepeti saptamana in forta, va reorganizati, apar responsabilitati noi, discutii despre un job nou. Jupiter, marele benefic, pozitionat in casa serviciului, va va rasplati pentru munca depusa in ultima perioada.

 

Citeste si: Cele mai mari defecte in functie de zodie. Care e cea mai interesata si cine minte cel mai tare

 HOROSCOP TAUR

Dragoste – Junona, casatoria, se afla in casa casatoriei din horoscopul dumneavoastra personal si discutiile legate de urmatorul pas in relatia cu partenerul ar putea duce la o casatorie.

Bani – Spre sfarsitul saptamanii purtati niste discutii legate de gestionarea banilor in casa. Este posibil sa puneti tara la cale si sa discutati cu partenerul de viata despre concediul pe care vreti sa vi-l luati in vara.

Munca – Nu aveti deloc chef de munca saptamana aceasta, dar sunteti obligat sa va faceti treburile suplimentare pe care sefii vi le dau. Primiti foarte multe critici din partea lor si exista posibilitatea la un moment dat sa clacati. Nu le bagati in seama si incercati sa va vedeti in continuare de treaba dumneavoastra.

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste – Incercati sa va convingeti partenerul de viata sa va mutati impreuna sau sa schimbati apartamentul, poate sa cumparati unul mai mare. Partenerul nu este momentan de acord cu aceasta propunere.

Bani – Aveti de gand sa va achizitionati saptamana aceasta un produs electrocasnic. Aveti mare grija cati bani investiti si modalitate de  plata, deoarece s-ar putea sa va fie dificil sa returnati o suma mare de bani intr-un interval scurt. Alegeti magazinele care ofera achizitionare in rate!

Munca – Spre sfarsitul saptamanii exista posibilitatea sa negociati termenii legati de un job mai bine platit. Sunteti extrem de incantat si iesiti in oras sa sarbatoriti.

Citeste si: Ce spune forma buzelor tale despre tine si personalitatea ta

 HOROSCOP RAC

Dragoste – Petreceti mult timp in compania persoanei iubite sau cu copiii. Pasiunea dumneavoastra atinge cote maxime, asa ca bucurati-va de acel timp.

Bani – Toti banii pe care i-ati strans in ultima perioada ii cheltuiti pe achizitia unor bunuri destul de scumpe. Aveti grija cum va gestionati banii pentru ca veti avea nevoie de ei in urmatoarea perioada mai mult ca oricand. 

Munca – Aveti cateva drumuri scurte de facut saptamana aceasta, pe la niste colaboratori. Finalizati cu bine examenele din aceasta perioada.

 

 HOROSCOP LEU

Dragoste – Traversati o perioada in care sunteti fericit in compania partenerului mai mult ca oricand, asa ca decideti sa va dedicati cat mai mult timp impreuna.

Bani – La mijlocul saptamanii incasati niste bani pe care decideti sa ii cheltuiti impreuna cu partenerul. Doriti sa va reinoiti garderoba.

Munca – Spre finalul saptamanii faceti niste drumuri scurte la colaboratori. Aveti grija sa nu intrati in conflicte pentru ca aveti tendinta de a rani cu cuvintele si lucrurile astea s-ar putea sa va taxeze in perioada urmatoare.

 

Citeste si: Dorintele secrete ale semnelor zodiacale. Ce iti place cu adevarat in viata, in functie de zodie

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste – Daca sunteti singur exista posibilitatea sa va intalniti partenerul chiar la locul de munca. Nu trebuie sa aveti retineri sa intrati intr-o relatie cu un coleg, daca sentimentele voastre sunt puternice.

Bani – Spre sfarsitul saptamanii s-ar putea sa primiti niste bani, daca nu, va imprumutati la un coleg pentru ca aveti planuri de weekend si aveti nevoie de bani.

Munca – In prima parte a saptamanii aveti multe de rezolvat la birou, nu aveti timp sa respirati si seara ajungeti foarte tarziu acasa, dar spre sfarsitul saptamanii va mai eliberati si va puteti relaxa.

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste – Exista posibilitatea unei aventuri cu cineva de la locul de munca. Ganditi-va de doua ori inainte sa luati decizia asta pentru ca s-ar putea sa va coste relatia cu partenerul de viata. 

Bani – Stati bine cu banii in perioada aceasta, iar starea de spirit pe care o aveti va face sa va doriti mai multi, asa ca veti depune si mai multa munca saptamana asta, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Munca – Nu acceptati alte sarcini de serviciu in afara de cele pe care le aveti deja, decat daca sunteti platiti suplimentar.

 

Citeste si: Compatibilitate zodii. Afla cu cine te potrivesti cel mai bine in plan amoros

 HOROSCOP SCORPION

Dragoste – Saptamana aceasta aveti de gand sa va dedicati mai mult persoanei iubite, poate va luati cateva zile de concediu si plecati impreuna din oras.

Bani – La inceputul saptamanii un coleg se poate sa va roage sa il imprumutati cu niste bani de care are nevoie urgent.

Munca – Aveti multa energie la locul de munca si se intrevad niste proiecte in viitorul apropiat care va vor solicita, dar veti fi rasplatit cum se cuvinte.

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste – Saptamana asta va preocupa atitudinea pe care o aveti cu cei din jur si vreti sa o imbunatatiti. Poate iesiti cu persoana iubita la un film sau un spectacol, va petreceti mai mult timp impreuna.
 
Bani – Spre sfarsitul saptamanii rezolvati niste probleme legate de bani, achitati niste datorii sau returnati un imprumut.
 
Munca – Aveti niste discutii cu sefii, exista posibilitatea sa munciti mai mult saptamana asta. Purtati niste discutii legate de niste proiecte pe termen lung, care va pot aduce mai multe responsabilitati. Incercati sa tratati lucrurile cu prietenie si vorbiti frumos cu cei din jur.
 

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste – Este momentul ca persoana iubita sa stie ce simtiti pentru ea, dar sa ii expuneti si nemultumirile pe care le aveti. 

Bani – La inceputul saptamanii exista posibilitatea sa incasati niste bani. Aveti grija cum ii gestionati si nu ii cheltuiti asa repede!

Munca – Aveti dispozitia de munca, va reorganizati pentru rezolvarea unor probleme. Faceti curat si la birou si acasa printre documente, scapati de lucrurile de care nu mai aveti nevoie. Exista posibilitatea sa luati cu greu o hotarare.

 

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste – Saptamana aceasta sunteti in centrul atentiei, iesiti cu prietenii sau cu familia, va mai relaxati. Va dedicati mai mult timp partenerului.

Bani – Imprumutati niste bani de la un coleg pentru a rezolva o problema cu partenerul, poate o programare la doctor si medicatia prescrisa..

Munca – Primiti ajutorul celor de acasa cu treburile casnice. Aveti grija cat va suprasolicitati pentru ca exista posibilitatea sa aveti niste dureri de coloana.

 

Citeste si: Top 5 zodii care sunt predispuse sa insele in 2015

 HOROSCOP PESTI

Dragoste – La inceputul saptamanii purtati niste discutii legate de destin, poate o cerere in casatorie. Va luati liber si va petreceti timpul cu partenerul de viata.

Bani – In ultima perioada aveti mari probleme financiare, insa exista posibilitatea rezolvarii lor. Cineva din familie va sare in ajutor!

Munca – Aveti foarte multa energie la locul de munca, asa ca profitati de asta si organizati-va la birou, faceti curat printre hartii, aruncati ce nu mai aveti nevoie.

related posts

Modifică setările cookies