Horoscopul saptamanii 22-28 august 2016. Cum stai cu dragostea, banii si cariera in aceasta perioada


Afla de la astrologul perfecte.ro, Laura Ianculescu, ce iti rezerva astrele pentru aceasta perioada si citeste mai jos horoscopul saptamanii 22-28 august 2016.


1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

 HOROSCOP BERBEC

Dragoste –Daca sunteti singure, aveti toate sansele sa va indragostiti de un coleg de serviciu sau cu care aveti o colaborare prin intermediul serviciului. 

Bani – Daca aveti de facut cumparaturi, programati-le marti si miercuri cand se intrevad intrarea unor sume de bani in conturi.

Munca – Prima zi a saptamanii cand Luna face un aspect cu Uranus, planeta neprevazutului, pe casa personalitatii, veti fi nevoite sa faceti fata unor sarcini dificile trasate de catre sefi si  primiti o veste care va  poate lua pe neasteptate, de a pleca intr-o delegatie. Din 23 august Soarele, energia, intra in casa serviciului, aducand mai multa energie pentru a rezolva si dezvolta proiectele in care va implicati.

 

Citeste si: Ce obsesii au femeile in functie de zodia in care s-au nascut

 HOROSCOP TAUR

Dragoste  – Marti si miercuri cu Luna in casa personalitatii voastre, va faceti timp pentru voi si pentru a petrece timpul cu persoana iubita. Din 23 august Soarele isi face intrarea  in casa iubirii, a aventurii, a vacantelor si a petrecerii timpului intr-un mod placut si va dinamiza aceste domenii in urmatoarea perioada.

Bani – Mici probleme cu banii pot sa apara saptamana aceasta si discutii cu partenerul de viata legat de finantele in comun. Nu mai fiti cheltuitoare si totul va reintra in normal.

Munca –Va bucurati de o forma intelectuala de invidiat, iar sfatul astrelor este sa profitati de oportunitati pentru ca se intrevad sanse deosebite de castiguri in urma incheierii unor contracte profitabile.

 

 HOROSCOP GEMENI

Dragoste- Joi puteti intra in conflict cu persoana iubita din cauza treburilor gospodaresti. Din 23 august Soarele isi face intrarea in sfera familiei, aduce energie, si puteti hotari sa incepeti o renovare a casei sau sa achizitionati niste obiecte electrocasnice.

Bani – La inceputul saptamanii va sfatuiti cu partenerul despre implicarea intr-un proiect personal, insa aveti nevoie si de finantare din partea acestuia. Aveti grija ca discutiile sa nu devina certuri deoarece aspectele indica tensiuni.

Munca- Stati departe de micile bisericute de la locul de munca, chiar daca ispita este sa intrati in toate barfele.

Citeste si: Cat esti de invidioasa in functie de zodie

 HOROSCOP RAC

Dragoste- In weekend cu Luna in zodia voastra va ocupati de casa, de familie, de gospodarie, iar spre seara puteti iesi la o terasa cu prietenii.

Bani – Atentie la cat cheltuiti dupa data de 23 august, deoarece Soarele paraseste casa finantelor si nu o va mai sustina asa bine ca pana acum.

Munca –Soarele isi incepe tranzitul prin casa comunicarii si aduce dinamism, alaturi de celelalte planete: Venus, micul  benefic, Mercur, Jupiter, marele benefic si Nodul Nord, directia de urmat in aceasta viata. Sustinerea de interviuri si a examenelor este bine aspectata, iar astrele va indeamna sa profitati din plin de acest aspect. 

 HOROSCOP LEU

Dragoste – Persoana iubita va face o surpriza vineri si va invita sa plecati intr-un weekend in doi. Chiar daca ati fost in concediu si propunerea va ia prin surprindere, sunteti incantate si acceptati.

Bani – Va puteti considera norocoasele zodiacului deoarece din 23 august Soarele, energia, isi face intrarea in casa banilor si se va simti o imbunatatire in acest domeniu.

Munca – Toata saptamana aveti discutii cu sefii legate de salarizare. Sunteti nemultumite de faptul ca munciti prea mult, sunteti plecate si in delegatii, va privati partenerul de prezenta voastra si doriti o schimbare in aceasta situatie.

Citeste si: Zodiac vechi romanesc - ce zodie esti in functie de perioada in care te-ai nascut

 HOROSCOP FECIOARA

Dragoste– Aveti grija la finalul saptamanii cum puneti problemele in cuplu, deoarece riscati sa va certati cu partenerul de viata. Incercati sa nu mai va lasati dominate de orgolii, nu mai fiti asa critice si totul reintra in normal.

Bani – Luni primiti o suma de bani de la un membru al familiei, pe care o folositi la un salon de infrumusetare.

Munca – Evenimentele care au avut loc in ultima perioada la locul de munca, v-au pus in valoare calitatile si in urmatoarea perioada puteti primi oferte de nerefuzat.

 

 HOROSCOP BALANTA

Dragoste– Incepeti saptamana cu o surpriza din partea persoanei iubite, care alege o modalitate originala pentru a va face declaratii de iubire. In weekend iesiti la un eveniment festiv care are loc in familie.

Bani– Chestiunile financiare va preocupa marti si miercuri cand sunteti nevoite sa faceti rost de o suma de bani pentru un membru al familiei, care are o problema.

Munca–  Zilele de joi si vineri va pot aduce mai multa munca la locul de munca, aveti drumuri de facut in afara institutiei, iar sarcinile de serviciu aveti impresia ca le indepliniti cu greu din cauza unei stari de oboseala.

 

 HOROSCOP SCORPION

 

Dragoste– Marti si miercuri sunt zile favorabile pentru a le petrece in compania persoanei iubite si a unui grup de prieteni cu care nu v-ati mai vazut de mai mult timp. Aspectul este sustinut si de Soare din 23 august, care isi face intrarea in casa prietenilor.

Bani – Joi si vineri faceti tot posibilul sa recuperati o suma de bani pe care ati imprumutat-o unui prieten, iar sambata puteti gasi finantare la un proiect personal.

Munca- Luni primiti ajutorul unui coleg la locul de munca deoarece nu mai faceti fata cu sarcinile pe care le-ati primit, iar marti prioritatea ar trebui sa fie relatia cu asociatii si cu colaboratorii.

 

 HOROSCOP SAGETATOR

Dragoste –Luni primiti o invitatie sa iesiti in oras impreuna cu persoana iubita si niste prieteni care isi aniverseaza data casatoriei.

Bani – Sambata si duminica veti fi preocupati de chestiunile banesti si faceti planuri pentru a imbunatati situatia financiara.

 

Munca –Conjunctura astrala a saptamanii va solicita sa rezolvati in principal sarcinile de serviciu si intalnirile cu partenerii cu care lucrati. Din 23 octombrie Soarele isi face intrarea in casa carierei, unde alaturi de Jupiter, stapanul vostru, aduce numai sanse si oportunitati, primiti propuneri de parteneriate, care va vor multumi din punct de vedere financiar.

 

Citeste si: Cum ii place sa faca dragoste in functie de zodie

 HOROSCOP CAPRICORN

Dragoste– Marti si miercuri cu Luna pe casa iubirii veti fi intr-o forma buna, iar energia de care dispuneti va face sa va surprindeti partenerul de viata intr-un mod placut. Urmeaza o perioada in care veti fi foarte active din punct de vedere social.

Bani – Luni incasati o suma de  bani, venita neasteptat, dintr-o speculatie financiara.

Munca– Pastrati-va energia la inceputul saptamanii deoarece nu veti fi intr-o forma foarte buna la finalul acesteia, cand veti fi foarte solicitate la  locul de munca si nu este exclus sa fiti anuntate ca trebuie sa plecati intr-o delegatie sau sa aveti treaba in afara sediului firmei. 

 

 HOROSCOP VARSATOR

Dragoste – Din 23 august Soarele isi face intrarea in sfera relatiei intime si urmeaza o perioada in care veti petrecere clipe incendiare cu persoana iubita, iar zilele de marti si miercuri sunt cele mai favorabile in compania iubitului.

Bani – Joi si vineri au loc discutii cu familia despre o mostenire, bunuri de valoare sau o suma de bani pe care ati putea sa o primiti.

Munca- Joi puteti intampina niste amanari la proiectele de grup in care sunteti implicate, deoarece nu vi se aproba bugetul.

 

 HOROSCOP PESTI

Dragoste– Din 23 august Soarele isi face intrarea in casa cuplului, prilej numai bun ca in urmatoarea perioada sa va ocupati mai mult de persoana iubita. Joi pot sa apara mici discutii din cauza timpului pe care il petreceti la serviciu, insa cu calm si diplomatie se pot aplana conflictele.

Bani – Luni faceti tot posibilul pentru a incasa o suma de bani de care aveti nevoie sa achitati niste utilitati.

Munca–Aveti grila la ce actiuni intreprinderi marti si miercuri deoarece urmatoarele doua zile pot sa apara neintelegeri si conflicte in relatia cu sefii. Soarele isi face intrarea in casa parteneriatelor, urmatoarea luni fiind importanta pentru a pune bazale unor contracte.

related posts

Modifică setările cookies